Sranda topič
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Škoda, že by som to mohol poslať akurát tak Ministrovi školstva a ten ma momentálne plné ruky práce tým z nás spraviť dobytok a otrokov... Treba uznať, že je to ťažká a vyčerpávajúca práca...
(ach, občas si zatrollovať je super) :D
Inak toto je vtipné. Kresťani sú strašne pacifistickí a stále hovoria, že pomstou sa nič nevyrieši (viď Ježiš => učenie Miluj aj nepriateľa => jeden zo základných rozdielov medzi učeniu Judaistov a Kresťanov). Ale na štrajk sa vykašlú a odborárom nepomôžu. So... Pomsta. Ale tým na nikoho neútočím, len poukazujem na paradox zvaný Vodu káže, víno pije. A musím podotknúť, že pri Cirkvi to platí toľkokrát, že už musí byť opitá.
Ale ako pomsta to nie je. Je to skôr také, že nebudeme sa pridávať k niekomu, kto nám chcel a neustále chce odobrať veci(a to cirkevné školy sú už aj tak financované menej ako štátne). Ale sú cirkevné školy, ktoré sa k štrajku pridali.
A flanker, toho, čo mu tu známku dal, by som nakopal(ale aj u nás v meste je ten cirkevný gympel čo sa týka vzdelania oveľa lepší, aj keď na štátnom tak podvádzajú, že minulý rok boli na ASlovensku najlepší z maturít zo slovenčiny). Jasné, že keďže je to cirkevná škola, tak je tam povinne náboženstvo, na cirkevné sviatky sa ide do kostola(čo je inak povinné(u nás), keďže je to namiesto školy) a sú tam omše každý deň. Ale spraviť niekomu niečo také len preto, lebo je neveriaci, tak to je nechutné.
boh vám Žehnaj
Keď mi niekto hovorí o UFO, tak beriem jeho teórie do úvahy. Je síce alibizmus tvrdiť, že ja mám dokázať ich neexistenciu, napriek tomu "Istí si môžeme byť len tým, že sme si ničím nie je istí" a ja mu nemôžem povedať, že UFO neexistuje. Nemôžem povedať, že Boh neexistuje. Nemôžem povedať, že Alah neexistuje. Ja neviem nič.
Takže tvrdiť, že má niekto slobodu veriť v to, čo chce, no na druhú stranu sa o ňom vyjadrovať ako o "stratenej ovečke" a ver mi, že niektorí kňazi vedia použiť aj iné výrazy, to sa možno nevylučuje, no ja to nikdy ruka v ruke vidieť nebudem. Ak prosto akceptujem niečiu vieru, nespochybňujem ju. Možno sa na nej pousmejem, vyjdrím svoj zdravý názor. Ale nespochybním ju.
@Anglachel nutili jste je k tomu dva tisíce let. To nevypadá moc tolerantně.
Lysa’s Inbox, circa AGOT, ACOK, and ASOS
Srandovné bolo aj "If I were Sansa Stark..."
Skoro ako "Keby tu bol Hamlet, určite by povedal..." :D Tož, hra Hamlet bez Hamleta
A teraz na uvoľnenie krátka pesnička.. @MissUtahraptor, tebe by sa to mohlo páčiť :D
A najlepšie, je tam aj červené tlačítko, najobľúbenejšia vec môjho spolužiaka :D
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/284724-polak-zmlatil-kneze-ktery-ho-nechtel-vyloucit-z-cirkve.html
Leč přiznávám, k náboženství jakožto systému, který se pokouší ve společnosti nastolovat pravidla, kterými se má člověk řídit, přičemž ta pravidla vyvěrají z netestovatelného "svatého" základu, jsem skutečně netolernatní.
@Branislav_Gepeto Na tomhle klipu jsem závislá už asi týden. Když řeknu, že jsem to slyšela/viděla asi 50x, tak nebudu ani moc přehánět. A nejradši mám "moose" a "red button" :D