Aby som sa niako zapojil do debaty tak ja som bol kojeny myslim do 23 mesiaca... ale nikdy som z mlieka nevyrastol(dodnes spotreba kravskeho mlieka liter+ denne)
Tyhle "stavy" jsem míval někdy mezi třinácti až patnácti. To jsem byl schopnej vyžahnout za den i dva litry. Taky jsem v tý době nejvíc vyrostl. Dneska se opovážím dát si trochu, když mě pálí žáha (a po ruce není Plzeň), jinak se moje zažívací ústrojí vyrovnává s větším množstvím mléka docela špatně. Takže chutě se mění, a s nimi mikroflóra v trávicím ústrojí....
MU: Jo to u mňa cela rodina vyskakovala že ako môžem po tom piŤ mlieko.. ja som sa na nich pozrel a otvoril som si ďalšiu krabicu... A tie nechapave pohľady tiež.... Najlepšie keď sme sedeli za stolom pri obede(myslim že stara mama mala 75 alebo tak niak) všetky štyri deti kofola/džus a ja mlieko... a všeci pozerali ako jem rebierka a zapijam ich tým
Miluju mlíko v jakékoli podobě - mlíčka, kakavíčka, jogurtíčky, tvarůžek, jogurtová pitíčka atd. Často si dávám večer velkou sklenici mléka (v připadě, že mám chuť na sladké, tak kakaa). Dřív jsme si s bratrem k filmu dali brčka do krabice mléka a sosali :D
Jediné, co nesnáším je teplé mléko (samotné - teplé kakao naopak miluju) a škralouch - jednou mě ho paní učitelky ve školce donutily vypít a já se tak strašně poblila po cestě do umývárky, že už mě nikdy nenutily :D
Hmm tak jestli se mléko pije během růstu tak jsem asi trochu opožděnej protože je mi 17 a jsem schopnej ho klidně vypít i litr najednou. A ano, rostu (ovšem nejsem si jist jak moc to má s mlékem společného)
@derfel Já si o něm už dávno myslím, že není normální, takže mě to vůbec nepřekvapuje... Jsem trošku zaujatá :-D Ale zklamalo mě, že ten konec kariéry platí jen na rok... :-)
Komentáře
Ťuk, ťuk...
Kdo tam?
Svědci Jehovovi.
A co chcete?
Jen si popovídat.
Tak si povídejte!
Jediné, co nesnáším je teplé mléko (samotné - teplé kakao naopak miluju) a škralouch - jednou mě ho paní učitelky ve školce donutily vypít a já se tak strašně poblila po cestě do umývárky, že už mě nikdy nenutily :D
odshora dopředu:
Hawkeye (Avengers)
taťka Legolas (LotR)
Katniss (Hunger Games)
Merida (Brave)
Čo je ti na tom divné? Mlieko je chutnejšie než čistá voda, podporuje silu kostí a prosto deň bez mlieka je nepredstaviteľný ;)