Bohužel dnešní příděl munice se povážlivě ztenčil. Proto volám milujme své nepřátele a nabídněme jim podhradí Řekotočí coby azylový tábor. Někteří jistě budou z blízkosti k svému oblíbenému rodu nadšeni. ;)
Zdravíčko... to byste možná nevěřili, ale když jsem uviděl u tématu Píseň zazní na HBO! 32 nových příspěvků, zaplesalo mi srdíčko jak už dlouho ne...Novinky!!! A on je to obyčejný chit-chat :) No nic, udržovat oheň a čekat... P.S.: Využiju příležitosti, jelikož je heavy na somru na anglických webech a zeptám se - kdo z vás mu tu Modrou růži žere a kdo je názoru, že nás tahá za frňák? :)))
Jestli se nemůžete dočkat, zkuste zatím seriál Tudorovci, který mometálně běží každou středu kolem 21:30 na HBO1. Seriál je velmi dobře napsaný i zahraný, zároveň poznáte jeden z Martinových inspiračních pramenů.
Tak jsem ti vám omrknul první díl The Tudors a byť teda kvalit Říma to nedosahuje, je to přesto špičková podívaná. Věřím, že Píseň bude v dobrých rukou... teda pokud to dopadne.
No jak jsem se díval na to herecké obsazení, ktere tady postoval myslím Alek ze stranky geocities, nekolikrat se mi stalo že jsem nadšeně vykřiknul(neberte to doslovně) "ano,to je přesně ta prava osoba"Ačkoliv je jasné,že skutečnost,že by tam alespon 10% těchto požadovaných hercu nakonec opravdu bylo, je nereálná. Bohužel mám takový pocit,že seriálu Písně se stejně nikdy nedočkáme :( Tolik štěstí nemám,aby se mi splnil sen :D :´(
Jestli nevyjde seriál, zinscenujeme ochotnické představení s hvězdným obsazením icefiřanských celebrit, silné umělecké zážitky zaručeny, žádný strach. ;-)
Komentáře
No nic, udržovat oheň a čekat...
P.S.: Využiju příležitosti, jelikož je heavy na somru na anglických webech a zeptám se - kdo z vás mu tu Modrou růži žere a kdo je názoru, že nás tahá za frňák? :)))