Píseň zazní na HBO!

upraveno 9. února 2011 v Seriál Hra o trůny
1356718

Komentáře

• upraveno 2. listopadu 2007
    A proto jsou dýně inteligentnější než hrušky. :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 2. listopadu 2007
    Konečné závěry sice neznám, ale podle průběžných výsledků si zralejší dýně vedly velmi dobře.
    head: zkus ten tag Q, budeš překvapen, co umí...to by zvládla i...ale vlastně nikdo, abyste sem zas netahali Freuda ;)
    Moje přítelkyně je ovšem první, která připouští, že bez (mého) mužského mozku se neobejde... :))
    Ále, to snad ani nestojí za to. Znáš ten výrok: "Cituji, tedy jsem?" (Nápověda - není to Sansa) ;)
    Flanker: asi musí bejt kromobyčejně produktivní ;)
    Za prvně nevim co to je a za druhý mě to uráží. :) Pokud jde o produktivitu mě nepochopitelných rozhodnutí, překonává plány o nějakých 200 %.
    Jdu na Brotherhood somrovat (žebrat,loudit, mámit) Modrou růži. ;) Keep fire!
    Bohužel dnešní příděl munice se povážlivě ztenčil. Proto volám milujme své nepřátele a nabídněme jim podhradí Řekotočí coby azylový tábor. Někteří jistě budou z blízkosti k svému oblíbenému rodu nadšeni. ;)
    Řekotočí je krásný místo, takže tam rád spočinu...a konečně tak bude na hradě od dob Bryndena Černé ryby někdo charakterní ;)
    Typický Lannister. Už kuje pikle, jak se zmocnit vlády. :)
  • upraveno 8. listopadu 2007
    Zdravíčko... to byste možná nevěřili, ale když jsem uviděl u tématu Píseň zazní na HBO! 32 nových příspěvků, zaplesalo mi srdíčko jak už dlouho ne...Novinky!!! A on je to obyčejný chit-chat :)
    No nic, udržovat oheň a čekat...
    P.S.: Využiju příležitosti, jelikož je heavy na somru na anglických webech a zeptám se - kdo z vás mu tu Modrou růži žere a kdo je názoru, že nás tahá za frňák? :)))
    Modrá růže?
  • upraveno 16. listopadu 2007
  • upraveno 16. listopadu 2007
    Následuje několik zklamaných výkřiků. Začnu já: "AAAARRRGGGHHHH!!!" :-)
    upraveno 16. listopadu 2007
    Neplačte, třeba to Martina vrhne k tomu, aby konečně dopsal Tanec.
  • upraveno 27. listopadu 2007
    upraveno 13. ledna 2008
    Jestli se nemůžete dočkat, zkuste zatím seriál Tudorovci, který mometálně běží každou středu kolem 21:30 na HBO1. Seriál je velmi dobře napsaný i zahraný, zároveň poznáte jeden z Martinových inspiračních pramenů.
  • upraveno 13. ledna 2008
  • upraveno 17. ledna 2008
    Tak jsem ti vám omrknul první díl The Tudors a byť teda kvalit Říma to nedosahuje, je to přesto špičková podívaná. Věřím, že Píseň bude v dobrých rukou... teda pokud to dopadne.
  • upraveno 21. ledna 2008
    No jak jsem se díval na to herecké obsazení, ktere tady postoval myslím Alek ze stranky geocities, nekolikrat se mi stalo že jsem nadšeně vykřiknul(neberte to doslovně) "ano,to je přesně ta prava osoba"Ačkoliv je jasné,že skutečnost,že by tam alespon 10% těchto požadovaných hercu nakonec opravdu bylo, je nereálná. Bohužel mám takový pocit,že seriálu Písně se stejně nikdy nedočkáme :( Tolik štěstí nemám,aby se mi splnil sen :D :´(
  • upraveno 25. ledna 2008
    Jestli nevyjde seriál, zinscenujeme ochotnické představení s hvězdným obsazením icefiřanských celebrit, silné umělecké zážitky zaručeny, žádný strach. ;-)
    upraveno 25. ledna 2008
    OK, zabral bych si Davose, ale nerad bych přišel o prsty.
  • upraveno 25. ledna 2008
    Pořád lepší, než skončit jako Oberyn. :-O
  • upraveno 26. ledna 2008
    Tak já mohu dodat Melisandre a Arianne. :-)
  • upraveno 26. ledna 2008
    Flanker.27 : Lepší prsty než celá ruka (Jamie), případně hlava (Ned) :-)
  • upraveno 14. června 2008
  • upraveno 14. června 2008
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.