Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
1160161163165166354

Komentáře

• upraveno 8. ledna 2013
    Mne vysla so 44% pani Zuzana R. - kedze ju nepoznam, neviem, ci to je zle, ci dobre :)

Na Zemana mi dalo minus 2% - to co je za blbu kalkulacku s minusmi =D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Sakra. Mě vyšlo 24% a 19% ostatní jsou na 4% až 0 a rakušan ode mne dostal -33% :D
    Mno evidentně nemám koho volit :-?
  • 29 akýsi Sobotka(nemam poňatie kto to je) a 18% Franz (tam aspoň tušim)
    a najžhavejši kandidát(aspoň z môjho pohľadu) Zeman skončil kdesi vzadu... heh
  • Mně vyšel v mínusu kníže, a toho jsem stejně volit nechtěla.
    Pokud ve druhém kole budou proti sobě Zeman a Fisher, tak raději Zemana než bezvýraznou figurku.
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    Jeden horší než druhý. A ti dva special two ( Fish. a Zem.) mi jsou hrubě nesympatičtí. Kníže spí a Franz, no comment :onfire:
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Hraběcí tituly jsou zákonem zakázané :) Krom toho knížete když vidím, tak si vzpomenu na Adéla ještě nevečeřela - taková degenerace to není žádný med. :)

@Gardien Sobotka je senátor za ODS.
  • upraveno 8. ledna 2013
    @BenNevis Jen bych chtěla upozornit, že Zeman to má moc dobře promyšlené. Už tak dlouho neměl významnou funkci, že lidi pozapomněli, že je to taky politická svině. Pamatujeme si hlavně to, že jeho přestřelky s Klausem byly přece jenom na vyšší úrovni, než co ve Strakově akademii předvádějí dneska.

Ale upřímně řečeno Zeman i Fisher jsou oba přijatelní a kdo z nich to bude je mi celkem fuk. Stejně prezidentovi vláda nedala vyšší pravomoce, i když jako přímo volenému zástupci mu je dát měla a v cizině to tak funguje. V médiích ale tenhle fakt už víc jak rok nezmínili.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Já jasno mám tak na 99% budu volit to nejmenší zlo, protože tam není nikdo, kdo by mi imponoval a uchvátil mne (jasně, líbil by se mi světový mír, dobrota a láska všech lidí, ale tak nějak to v realitě asi nefunguje, takže tato volba jedině na tvůrce pohádek).
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Když ono je to těžké. Táňa Fischerová je dle mého velmi slušná a příjemná ženská. Z morálního hlediska mi připadá nejčistší. Ale nedovedu si jí v té funkci představit a upřímně bych jí to nepřálm, páč člověku jako ona to nebude svědčit a jak píše Krisa, v pohádkách nežijeme.
    Stejně mi přijde minimálně zvláštní, že spíše než abych věděla koho volit budu, vím koho volit nebudu (teda v druhém kole asi budu muset).
  • @svoa00 aj my sme cizina :)
  • @Hildegarda Takže taky volíte prezidenta přímo, ale ten pak jenom pokládá věnce na pomníky? :D
  • upraveno 8. ledna 2013
    tak mě vyšli dva kandidáti na 18% Zeman a Fisherová , kníže -20%
  • upraveno 8. ledna 2013
    @svoa00 A este udeluje amnestie :-D
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Hildegarda u nás amnestie, u vás amnézie :-D
  • @svoa00 Na Zemana dobře pamatuji. S Klausem jeden za osmnáct a druhý bez dvou za dvacet. Ale Klaus se mi jako prezident více méně líbil (teď to pohnojil tou amnestií), tak třeba i Zeman by byl snesitelný.
    @BenNevis Jo, ať je Klaus jaký je a s jeho názory nemusím vždy souhlasit, tak se mi líbilo, že byl schopen říci svůj názor a stát si za ním, ať s ním většina světa (hlavně EU) nesouhlasila. To, se obávám, někteří z nových kandidátů nedokážou.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Krisa Tohle po něm imo dokáže jen jeden člověk - Zeman.
  • no žiaľ zdanie nobility u klausa sa od propisky posúvalo k švejkovčine a a zeman tomu dá korunu :(
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Schwarzenberg by mi připadl jako důstojný reprezentant státu, kdyby
    a) nebyl Kalouskův kašpárek (a obávám se, že by jím byl i na Hradě)
    b) nebyl tak starý.
  • Nejlepší prezident bude pochopitelně ten, který dokáže nejuvolněněji a nejvtipněji vystupovat v tv show. :roll: ;-)
    @Nevada Kamarádka prohlásila, že má s KS problém, protože neumí 5 písmen abecedy :D
  • @Nevada c ) kdyby mu šlo rozumět každý druhý slovo
  • @heavy_head tak o tohle se snaží Zeman, ten na každou otázku odpoví nějakou povídkou, citátem,přirovnáním atd...
  • @Hildegarda a keca o tom čo robia v Štrasburgu
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Pokračování:
  • @heavy_head No a potom vybírej prezidenta podle toho, co kdy řekl nebo neřekl, když za měsíc může říkat úplně něco jiného. :-)

Podle čeho volit:
    1. Umí se ke všemu vyjádřit? K čemu je to dobré, když o ničem nerozhoduje?
    2. Umí líp jazyky? Stejně bude mluvit s chybami a přízvukem, pokud nemá talent na jazyky.
    3. Má svoje názory? A jak víme, že jsou jeho a ne naučené nějakým profi týmem?
    4. Umí vystupovat? Ostudu může udělat kdykoliv, viz Klaus a prupiska.
    5. Má praxi v politice? Nováček může narazit, ale starý matador je zase zapletený ve všech korupcích a tunelech.
    6. Má reprezentativní ženu/muže? Do roka může mít jiného partnera.
    7. Vypadá sympaticky? Tohle je jediné kritérium, na které se dá spolehnout. :-)
  • @Michelle jeee ... pes.. jeee
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.