Dnes je šport všetko. Dokonca sa jeden čimčumčán snaží o presadzovanie behu na štyroch ako Olympijského športu. Fuck you evolution.
Mňa osobne neberie žiadna športová činnosť. Keby som bol v tom zápale športu, možno, ale sledovať to, to ma neskutočne nudí. A športy robiť nechcem buď kvôli tomu, že je to fyzicky nad moju povolenú záťaž alebo sa mi proste nechce, čo je väčšia časť.
Moje športy sú proste jedlo, spánok, čítanie, písanie. A sprcha v horúcej vode na relax, keď som vyčerpaný z týchto činností. A od predchodšího roku ešte aj chodievam s hafanom von.
To není jen na zavařovačky. To je i na spoust jiných věcí. Také s tím můžeš machrovat před návštěvami. A když bude chobotnička hodně talentovaná. Může i předpovídat výsledky MS 2014 ;-)
Mno tohle sice není úplně ono, ale někde jsem viděl, jak daly chobotnici kraba ve sklenici. Víčko utažené strojem tak silně, že jej žádný člověk nedokázal odšroubovat. A chobotnička se přilepila na víčko, chvilku usilovně pracovala a za chvíli víčko povolilo a s krabem byl ámen.
@Montezuma3 Prave som vdaka tomu videu naucila dceru dve nove slova - chobotnica a chapadla. Medzitym to len prekladala jednym slovom - HAM, HAM, HAM :)
Komentáře
Mňa osobne neberie žiadna športová činnosť. Keby som bol v tom zápale športu, možno, ale sledovať to, to ma neskutočne nudí. A športy robiť nechcem buď kvôli tomu, že je to fyzicky nad moju povolenú záťaž alebo sa mi proste nechce, čo je väčšia časť.
Moje športy sú proste jedlo, spánok, čítanie, písanie. A sprcha v horúcej vode na relax, keď som vyčerpaný z týchto činností. A od predchodšího roku ešte aj chodievam s hafanom von.