Ja to nestíham, aby som sa prinútil spáchať to, čo som mal v pláne, na to by som potreboval minimálne rok. Plánujem ešte nejakú báseň alebo čosi také. Jediné, čo sa mi podarilo vytvoriť je taká jedná vecička, len netuším, či sa bude brať ako adekvátne súťažné dielo :D To záleží na Alekovi.
Já momentálně tvořím (čti nosím v hlavě a nechávám uzrát) takovou novelu mimo témata ze života koček. :-) Asi to bude nejspíš čtení pro děti, což mi ovšem nebrání v tom zařadit i nějaké drsnější scény a výrazivo. :twisted: Mám už zhruba vymyšlené názvy kapitol, které, jak zkušený čtenář odhadne, z větší části nesou jména jednotlivých aktérů :-) Vítr v korunách, Micka, Micina, Mazlíkův rajón, Tulačka, Král krysa, Noční lov, Útěk. Míním to pojmout hodně epicky. =D
Ahoj všichni povídkáři, chci se jen zeptat jak jste na tom? Mám asi dvě stránky písmem velikosti 11 podle automatického nastavení okrajů wordu 2007. Kolik máte vy? A v jaké jste fázi?
Komentáře
Jediné, čo sa mi podarilo vytvoriť je taká jedná vecička, len netuším, či sa bude brať ako adekvátne súťažné dielo :D To záleží na Alekovi.
Já momentálně tvořím (čti nosím v hlavě a nechávám uzrát) takovou novelu mimo témata ze života koček. :-) Asi to bude nejspíš čtení pro děti, což mi ovšem nebrání v tom zařadit i nějaké drsnější scény a výrazivo. :twisted: Mám už zhruba vymyšlené názvy kapitol, které, jak zkušený čtenář odhadne, z větší části nesou jména jednotlivých aktérů :-)
Vítr v korunách, Micka, Micina, Mazlíkův rajón, Tulačka, Král krysa, Noční lov, Útěk.
Míním to pojmout hodně epicky. =D
Jen doufám, že s tím uzlem sis poradil líp. Třeba když máš možnost nějakou postavu zabít, tak ji zabij.