Tanec - diskuse
Prostor pro ty, kteří už knihu dočetli. Ostatní rychle pryč :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Já bych zas ráda, aby i po odhalení téhle největší "záhady" dávaly Eddardovy kapitoly smysl. Lyanna jako Jonova matka prostě sedí nejvíc, u otce je dejme tomu ještě nějaký prostor ke spekulacím, ale hodně by mě překvapilo, kdyby to nebyl R.
Pokud mi do konce Písně nebude vysvětleno, co Ned slíbil Lyanně, jakou lež žil posledních 14 let a proč je lepší některá tajemství nesvěřovat ani nejbližším, tak vezmu všechny svoje paperbacky a udělám s nimi krátký proces à la Aerys T. :evil: :onfire:
(Jak ví, že je tam "tisíc" mylných teorií, když je nečte?)
Zrovna jeho zúčtování s Jonem a Quentynem v Tanci mi připadne jako přímá odpověď na dvě z nejčastějších fan teorií.
Na akú teóriu má narážať Quentynova smrť?
Že je to Aegon a tím pádem třetí hlava draka z proroctví.
Teorie, kterou Tanec s draky rozmetal na prach. Podle ní třetí hlavou draka měl být Quentyn. Protože Quentyn je (měl být) ve skutečnosti Aegon, kterého během rebelie před vypleněním Králova přístaviště odvezli do Dorne, kde se ho ujal Doran Martell a vydával ho za svého syna. Jenže jako na zavolanou si to s ním Martin v Tanci vyřídil. Nejdřív z něj udělal novou hlavní postavu, aby ho pak krutým způsobem zabil a pro jistotu ještě vytáhl "pravého" Aegona z... odjinud.