Tanec - diskuse

upraveno 25. října 2012 v Tanec s draky
Prostor pro ty, kteří už knihu dočetli. Ostatní rychle pryč :)
16162646667

Komentáře

• @Gardien To by sa mi páčilo, zo začiatku som bral Eddarda ako Boha, on by nesklamal svoju manželku, nepodviedol by ju veď to je ten istý hlupák ktorý sa dal uväzniť kvôli pravde. Ale po ostatných častiach ho beriem ako normálneho človeka, možno fakt podviedol svoju ženu (veď s ňou neprežil ani týždeň) a možno je Jon fakt len bastard, a bol by som rád keby sme sa to nikdy nedozvedeli.
  • Mě by vůbec nevadilo, kdyby byl Jon bastard Neda a nějaké děvečky z Horní Dolní, právě na opak, uvítala bych, kdyby všechny ty "divoké" teorie o jeho původu vyletěly komínem. Hlavně doufám ve vyvrácení teorie, že je synem Lyanny a Rhaegara, která už mi značně leze krkem, protože je brána jako skoro jistá, tak snad ji GRRM roztrhá a vysměje se všem konspirátorům do ksichtu :twisted:
  • :roll:

Já bych zas ráda, aby i po odhalení téhle největší "záhady" dávaly Eddardovy kapitoly smysl. Lyanna jako Jonova matka prostě sedí nejvíc, u otce je dejme tomu ještě nějaký prostor ke spekulacím, ale hodně by mě překvapilo, kdyby to nebyl R.
    Pokud mi do konce Písně nebude vysvětleno, co Ned slíbil Lyanně, jakou lež žil posledních 14 let a proč je lepší některá tajemství nesvěřovat ani nejbližším, tak vezmu všechny svoje paperbacky a udělám s nimi krátký proces à la Aerys T. :evil: :onfire:
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Já bych hlavně nechtěla, aby Martin měnil úmysly jen proto, že mu na ně fanoušci přišli. Takže pokud Píseň rozepsal s úmyslem, že Jon je synem Rhaegara a Lyanny, tak ať jím zůstane.
  • @Dreamer Naprostý souhlas.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Jenže kdyby Jon byl Nedův bastard s nějakou děvečkou/služkou/cokoli obyčejného, tak by Ned vypadal jako trouba a jeho chování by nemělo žádný smysl. To by bylo (přinejmenším) divné.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • @Dreamer Naprostý souhlas
    upraveno 13. února 2013
    Budu se opakovat, ale Martin už toho nakecal...
    (Jak ví, že je tam "tisíc" mylných teorií, když je nečte?)

Zrovna jeho zúčtování s Jonem a Quentynem v Tanci mi připadne jako přímá odpověď na dvě z nejčastějších fan teorií.
  • no uvidíme, ak pôjde o vyviazanie sa zo sľubu lorda veliteľa, tak to bolo zrejeme dávno vymyslené...
    @Nevada
    Na akú teóriu má narážať Quentynova smrť?
  • To je teorie ? Já myslel že to bylo jen zbožné přání Martellů. Interesantní.
    @Branislav_Gepeto
    Že je to Aegon a tím pádem třetí hlava draka z proroctví.
    @Blackfish Já se ptala ;)
  • Ja stále neviem o ktorú teoriu s Quentynom ide poznám len tú že on je to slnko čo vyšlo na západe a zapadlo na východe, alebo že draka skrotil a "princ" ktorý bol spálený je ten veliteľ žoldnierov.
  • @Branislav_Gepeto Nepríde Vám toto už ako blúznenie? ja Vám neviem ale máte na toto dôkazy?
    upraveno 13. února 2013
    upraveno 13. února 2013
    @JoeGyry
    Teorie, kterou Tanec s draky rozmetal na prach. Podle ní třetí hlavou draka měl být Quentyn. Protože Quentyn je (měl být) ve skutečnosti Aegon, kterého během rebelie před vypleněním Králova přístaviště odvezli do Dorne, kde se ho ujal Doran Martell a vydával ho za svého syna. Jenže jako na zavolanou si to s ním Martin v Tanci vyřídil. Nejdřív z něj udělal novou hlavní postavu, aby ho pak krutým způsobem zabil a pro jistotu ještě vytáhl "pravého" Aegona z... odjinud.
  • @Nevada oh tak o tom som nepočul, ďakujem :)
    Vážně bys měl začít číst pozorněji.
  • @Nevada Taký sme tu dvaja
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.