Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...

Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.

A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
1179180182184185354

Komentáře

• @flanker.27 Lebo sa nou lepsie zatvaraju pohare :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    flanker.27 napsal(a):

Mě by spíš zajímalo, proč musí bejt guma kulatá :)

no pod výrazom guma si predstavím tri veci, pričom dve z nich sú guľaté (gumička do vlasov a guma od áut) a tú tretiu isto nemyslia.
  • @Branislav_Gepeto Ak tou treťou myslíš to, čo ja, tak ja viem ešte štvrtú, a to je guma na gumovanie. :D
    Arutha2321 napsal(a):

@Branislav_Gepeto Ak tou treťou myslíš to, čo ja, tak ja viem ešte štvrtú, a to je guma na gumovanie. :D

Ja myslím slovo ukryté v tejto hádanke (mám hádankovú náladu)
    Udalosť SlavCon 2030 si vezme ako miesto konania Dóm sv. Alžbety.
    Kľúč: 11x-3rid-2030-23x-3rid...

:D Takže asi áno

Guma na gumovanie je tiež guľatá :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Arutha2321 sis vygooglil obrázky a teď tady děláš machra co? :D
  • @Montezuma3 Presne ako hovoríš. :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Hildegarda To tu vážně nikdo nikdy neviděl prak?

image
    image
  • upraveno 21. února 2013
    @flanker.27 susede som prave poradila, ze aby jej nik zvoncekom nebudil tyzdnove dieta, tak nech ho pekne krasne odpoji. Ved jedini nezvani hostia v sestonedeli su iba jehovisti a postar. Postar necha potrebne v schranke :)
    @Hildegarda U nás poslední nezvané zvonění bylo asi před dvěma týdny někdy v půl třetí ráno, kdosi se dožadoval nějakého pana Janíčka nebo tak nějak (nikdo takový u nás nebydlí). Kupodivu to nebyl vůbec opilý hlas, nicméně žádal, abych mu ho zavolal. Ještě štěstí, že to bylo v noci z pátku na sobotu. Nicméně nežádoucí zvonění je vždycky na zabití.
  • image

Chudák ohař, chce jenom potěšit.
  • Nějak mi nedá se nezapojit. Pod lidovým pojmem guma si ihned vybavím pojem pryž a hned poté elastomer (přírodní kaučuk už dávno vyšel z módy). Elastomerů je opravdu spousta a většina z nich se dá odlít do libovolného tvaru a délky.
    V případě oné blechy bych tak z podstaty věci viděl elastomer, který má výrazně dominantní podélný rozměr, souhlasný s tenzorem deformace (ale jen jednoosá napjatost=tah), tedy rovněž s vektorem rychlosti blechy. Jelikož rychlost deformace a pohybu blechy má stejnou orientaci i velikost, je tedy zcela jasné, že bleše bude pořád scházet volná délka elastomeru. Tato úvaha ovšem předpokládá nekonečně pružný materiál s nekonečnou mezí kluzu (tedy i pevnosti) a rovněž nesmrtelnou blechu.

http://en.wikipedia.org/wiki/Elastomer
    Nečekal jsem, že někdy spatřím něco stejně tragického, jako "Turkish Starwars", ale stalo se...

http://halbot.haluze.sk/image/20833
  • paulczpaulcz zima se blíží
    Je hezké, že se každý snaží najít existující materiál, po kterém by mohla blecha skákat, ale ve výsledku je to stejně pouze teoretická otázka, tedy jde o gumičku, kterou lze natahovat do nekonečna :)

Dle mě (pouze moje úvaha, je s vysokou pravděpodobností špatná), to je takto --
    Vůbec nezáleží na rychlosti natahování gumičky (může se klidně rychlost natahování exponenciálně zvyšovat) a to z jednoduchého důvodu. Vždy, když blecha poskočí, zvýší se její rychlost pohybu vzhledem k začátku gumičky. Tedy když je blecha v polovině gumičky, je její rychlost pohybu rovna 1/2 rychlosti natahování gumičky + vlastní rychlost blechy. Když je blecha ve čtvrtině gumičky, je její rychlost rovna 1/4 rychlosti natahování gumičky + rychlost blechy. Tedy jedinou podmínkou je, aby se blecha pohybovala rychlostí > 0. V tom se taky imho příklad liší s Achilleem a želvou, kde záleží na rychlosti pohybu jak Achillea, tak želvy (želva nesmí být rychlejší). Navíc teda u blechy a gumičky nevidím tu konvergentní řadu (ten "paradox"). Je to pouze úvaha ke které jsem došel vlastním rozumem bez tužky a papíru, takže je pravděpodobně chybna :)
  • @flanker.27 Bomba! Jdu to stáhnout :-D
  • A ve velkém finále Západozemí hledá Superstar vítězí po jednoznačném výkonu Princ Viseris Targeryen. Bohužel cesta soutěží těsně pod vrcholem skončila pro Sera Joraha Mormonta, ovšem o něm je známo, že je vždy až ten druhý. Jeden z porotců Lord Tywin Lannister na adresu vítěze prohlásil: "Ten chlapec má skutečně zlato v hrdle."

Btw. Ta superstar je oooohrozná blbost. Na to se dívat tak zkouřenej nebo po velké dávce alkoholu.
  • A: Dothraki weddings with less than at least a few deaths are considered a dull affair...
    B: Then Edmure Tully's wedding was certainly blessed!
    Blackfish napsal(a):

A: Dothraki weddings with less than at least a few deaths are considered a dull affair...
    B: Then Edmure Tully's wedding was certainly blessed!

=D
  • Speak of Viseris, now quite dead!
    A crown of gold around his head.
    He grow emboldened, then grew drunk
    and fell with a metallic thunk.

GoT - Ascent - Jeden z mých rádců po smrti Viserise.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Tohle jistojistě dělal rychlostní kanoista :D
    image
  • upraveno 1. března 2013
    image

image
  • paulczpaulcz zima se blíží
    image
  • Ale tak je to pravda. Lidi jsou svině. :-) :-(
  • Lady Sansa napsal(a):

... Lidi jsou svině. :-) :-(

... ale já jsem taky jenom člověk... =D
    Lady Sansa napsal(a):

Ale tak je to pravda. Lidi jsou svině. :-) :-(

Veru, hlavne keď sa prirovnávajú k takým pekným zvieratkám ako sú svine =D
    To mi pripomenulo:
    ,,Kto sa má najhoršie? Diviak. Ženu má sviňu a deti prasce."
  • na margo žralok a človek bolo zoprá veľmi zaujímavavých reklám v jednou vodnom svete v Cape towne. najkrajší bol jednoduchý nápis pozorn nebezpečný druh za sklom. bolo to napísané opačne, takže po sekunde každému došlo, že je tým myslený človek, ktorý sa cez to sklo pozerá na žralokov.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 1. března 2013
    Jaime Lannister vs. Eddard Stark Lightsaber Duel +John Williams Score

Komentář pod videem:
    Jaime : "Joffrey, I am your father!"
    Joffrey: "NOOOOOOOOOOOOOOOOOO"
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.