Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
1181182184186187354

Komentáře

• Já bych tak krutej byl :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • @Nevada Z jeho popisu to vyznívá jako Bloody Marry, ale s tou Elizabeth nic neprovedla (nebo to není dokázáno).
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 4. března 2013
    No právě. Proto se ptám.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Branislav_Gepeto Marie Tudor normálně umřela, ne?
    Na rakovinu, jestli se to dá označit za normální smrt nevím. Ale cizí zavinění tam nebylo.
    Naopak ji hodně tlačili k tomu, aby popravila Alžbětu. Naštěstí to odmítala udělat s odůvodněním toho, že je přece jen královské krve.
    @Nevada Tím normálně jsem myslela sama - bez něčí nechtěné pomoci :)
    Nesnáším neaktualizování stránek na tomhle fóru. Pak vždycky zpětně zjišťuju kolik jsem toho minula.

@Branislav_Gepeto
    Marie Tudorovna, starší sestra Alžběty zemřela na rakovinu po cca 5 letech vlády. Její nástupkyní byla právě Alžběta.
    Marie Stuartovna byla popravena na Alžbětin rozkaz (ani ne tak že by si to vyloženě přála, ale taky ji k tomu dotlačil Wallsingham). Stuartovna měla s Tudorovci přímo společného jen to, že její babička byla sestrou Jindřicha VIII.
  • Alll men must die
    Se třemi L? Nějaký nový jazyk?
  • @Krisa well, It can lead to some misunderstand but it is nice
    Já pochopím zkratky/slova, které jsou v AJ kratší a daná osoba je líná to vypisovat (i když psát THX, když se dá stejným počtem písmen napsat dík, je taky dost divné.
    Chápu, že nápis v AJ je "20 % cooler", ale nějak to jde mimo mě.
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 5. března 2013
    Tak já používám anglické zkratky/slova, když mě hned nenapadne český ekvivalent nebo mi přijde český ekvivalent blbý/nepoužívá se (jde většinou o věci z IT, tam je toho totiž nejvíc) --
    wireframe -- drátěný model
    framework -- (webový) rámec
    router -- směrovač
    plug-in -- rozšíření?
    provider -- poskytovatel
    meeting, home office atd. jsou prostě výrazy, které člověk pochytí od okolí (přijde mi blbé tomu pak říkat jinak a holt mi to občas ulítne i třeba na icefire)
  • @paulcz čiže wi fi router prekladam ako wi fi smerovač? am.. som zaskočený
    @paulcz Ale tak to jsou názvy magických předmětů, které se v Čj nepoužívají, to je normálka. Já myslela anglická slova ve smyslu "Dneska jsem si koupila krásné červené apple a už se těším, až ho sežeru" :)
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 5. března 2013
    @Krisa LOL WTF ROFL? takto někdo opravdu mluví? :)
    Howgh

@Gardien jop, ale směrovač už jsem popravdě slyšel hodněkrát, přesto preferuju router.
    @paulcz Doufám, že ne. Ale v diskusích a na FB to tak občas vypadá :)

@Everett_Young To moc posoudit nemohu - jablečný výrobek mám jenom jeden, se kterým nemám žádný problém (až na to, že už mám asi rok rozbitá sluchátka a ještě jsem nebyla schopná je odeslat na výměnu :D )
  • @Krisa Jaká reklamace? Počkej na podzim, až uzrají nová sluchátka.
  • upraveno 5. března 2013
  • @BenNevis Takže do "zahraničí" radši na Slovensko, abych se cítila jako doma... :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.