Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...

Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.

A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
1180181183185186354

Komentáře

• @Thorar hlavně že Jaime má na konci normální ostří =D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Tohohle draka s rozbitým bublifukem už jsem tu jednou viděl :-)
  • Možné to je, možno som to tu dokonca aj ja hádzal predtým :D Prechádzam si favs na deviantarte a pousmial som sa na týmto, tak so sa chcel podeliť ;-)
  • image
    A tentokrát i skvělé vysvědčení:
    image
  • @MissUtahraptor Ja som vedel že Ramsay je umelec :D
  • @Mrcel17 Impresionista. Jeho největší dílo se jmenuje "Mozek v rudé". =D
  • @Mrcel17 Nebo taky skulptura "Paleček"...
  • @MissUtahraptor Palček ? o tom som ešte nepočul ... Budem sa na musieť pozrieť v Dreadfortskom múzeu :D
  • @Mrcel17 A hned jim navrhni plakáty. ;)
  • @MissUtahraptor To nie je zlý nápad .. To je výborný nápad :D Niečo sa pokúsim spraviť, ale bude to musieť byť veľmi dobré, lebo ak sa to Ramsayovi nebude páčiť tak bude zle :spike:
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    To mi pripomína - neviem, či to bolo v knihách vysvetlené, chápe niekto tomu neustálemu sa vracaniu Aeronových myšlienok k tým dverám?
  • @Branislav_Gepeto Jedna z teorií je, že ho Euron sexuálně zneužíval. A vzhledem k tomu, že na Štítu není nikdo schopný namazat panty, bylo jejich vrzání známku bratříkova příchodu.
  • MU: Tu teorii jsem nechtěl slyšet :( To je fuj.
  • @Blackfish Euron sexuálně zneužil snad každého z Greyjoyovic rodu (to by vysvětlovalo jejich chování), kromě Aši, která zneužila jeho =D
  • Nechceš to ještě rozvést ? :D abych řekl další fuj. :D
  • @Blackfish Další incestní rodinka ti nestačí? Kdo ví čí jsou vlastně Balonovi děti :)
  • Everett_Young napsal(a):

@ Blackfish Euron sexuálně zneužil snad každého z Greyjoyovic rodu (to by vysvětlovalo jejich chování), kromě Aši, která zneužila jeho =D

Kdysi jsem narazila na docela zajímavé FanArty na toto téma... :twisted:
  • upraveno 4. března 2013
    Poslechněte, já mám silnej žaludek ale znásilňující se rodinka pirátů je na mě trošku moc. Stačil mi komix těhotné Ashy s Theonem. :D :D Jestli je sem pošleš MU tak zahájím krevní mstu :D
  • @Blackfish Ten jak na něj plazí jazyk? A "Počkej, až to řeknu tátovi!"? =D
  • upraveno 4. března 2013
    MissUtahraptor napsal(a):

@Blackfish Ten jak na něj plazí jazyk? A "Počkej, až to řeknu tátovi!"? =D

Já mám asi příliš bujnou fantasii tak mě v hlavě šrotují možnosti.Jejich špatné možnosti :D
  • @Blackfish Asi tě zklamu. Na DA jsem nic nenašla a mě teď nenapadá, kde jsem zrovna na tyhle zvrhlosti mohla narazit... Tak snad příště.... :twisted:
  • Prečo si predstavujem všetko čo čítam ? :wall: Fakt vďaka ... :hand:
    :D :D
  • Jsme na tom s @Mrcel17 podobně :D
  • @Mrcel17 Vítej v klubu!
    Zvláštní, když se to děje mě, tak mi to vadí, ale takhle z toho mám jen škodolibou radost. Čím to bude? :-k
    MissUtahraptor napsal(a):

@Branislav_Gepeto Jedna z teorií je, že ho Euron sexuálně zneužíval. A vzhledem k tomu, že na Štítu není nikdo schopný namazat panty, bylo jejich vrzání známku bratříkova příchodu.

To je náhodou zaujímavé. Možno sa Aeron len vyhovára na to utopenie a niečo iné ho zlomilo. Nejaké moje škodoradostné ja sa z toho teší :twisted:
    Everett_Young napsal(a):

@Blackfish Další incestní rodinka ti nestačí? Kdo ví čí jsou vlastně Balonovi děti :)

Takže Greyjoyovia sú vlastne Tudorovci.

Tudorovci sú z Britských ostrovov, ktoré sú pri troche fantázie tak pomimo Európy ako Železné ostrovy pomimo Westerosu.
    Victarion je podľa žien (ktoré sú podľa vtipu tri) z 50% Henry VIII. (škoda že tu jednu ženu nesťal). Čakám teda, že sa dostane k Daenerys, ale u nej zomrie (Dany by tým bola Catherin Parr).
    Theon je možno taká miernejšia verzia Márie a Aša je zase Alžbeta. Takže nakoniec to bude Aša, kto zabije Theona, zotne mu hlavu pre svoj prospech, pre nadvládu II.
    Euron a Aeron sú náhodné okoložijúce, rodinne nezaradené postavy, ktorých incestno-úchylno-homosexuálno-násilný vzťah a trauma charakterizuje základ rodiny Greyjoyov. A Balon je taký Henry siedmy, len rozbeh.
    :-k
  • @MissUtahraptor Možno to bude tým, že si v kútiku duše zvrátený človek a teší ťa, keď môžeš rozširovať nechutné predstavy ostatným mierumilovným ľuďom ? :-k Samozrejme, môže to byť aj niečím iným :D
  • @Mrcel17 To bude určitě něčím jiným. Něco tak krutého si ani ve snu nedokážu představit, natož realizovat! =D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.