Sranda topič
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
A tentokrát i skvělé vysvědčení:
:D :D
Zvláštní, když se to děje mě, tak mi to vadí, ale takhle z toho mám jen škodolibou radost. Čím to bude? :-k
Tudorovci sú z Britských ostrovov, ktoré sú pri troche fantázie tak pomimo Európy ako Železné ostrovy pomimo Westerosu.
Victarion je podľa žien (ktoré sú podľa vtipu tri) z 50% Henry VIII. (škoda že tu jednu ženu nesťal). Čakám teda, že sa dostane k Daenerys, ale u nej zomrie (Dany by tým bola Catherin Parr).
Theon je možno taká miernejšia verzia Márie a Aša je zase Alžbeta. Takže nakoniec to bude Aša, kto zabije Theona, zotne mu hlavu pre svoj prospech, pre nadvládu II.
Euron a Aeron sú náhodné okoložijúce, rodinne nezaradené postavy, ktorých incestno-úchylno-homosexuálno-násilný vzťah a trauma charakterizuje základ rodiny Greyjoyov. A Balon je taký Henry siedmy, len rozbeh.
:-k