Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...

Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.

A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
1183184186188189354

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Thorar Mě nedávno zastavili 2 mladíci ve městě - myslela jsem, že chějí poradit, kudy mají někam dojít. A když z nich vypadlo, že jsou zde jako služebníci boží a chtěli by mě pozvat na setkání, tak jsem rychle poděkovala a zdrhla. Takže ještě asi chodí, ale k nám už dlouho nepřišli (bydlím na okraji HK v takové vesničce, která se k němu kdysi přidala).

@Branislav_Gepeto "Beznknižnice/Bezknižník" nejde, protože každý nějakou knihu vlastní...
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Krisa Na tebe je knižního slova škoda :)

@Branislav_Gepeto Jedna knihovna vládne všem :)

@Thorar Projdi se po Andělu, tam hodně často narazíš na tohohle pána:

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Thorar napsal(a):

Se mnou už si dlouho nikdo nechtěl povídat o bohu, choděj ještě vůbec po lidech, nebo jen stoji v metru s časopisem v ruce?

Cítiš sa naraz osamelo? =D
    @flanker.27 Ta píseň je strašidelná!
    Nejvtipnější je léčba migrény řevem :D
  • U mňa minule boli Jehovovi svedkovia, do vnútra som ich nepozval (ani nechceli, vraj s nimi nebol nejaký odborník) dali mi nejaké brožúrky (bude koniec sveta) a opýtali sa či môžu nabudúce prísť aj s tým odborníkom. Akurát píšem do školy prácu o JS tak som ich zavolal aj nabudúce mysliac si že mi to pomôže pri seminárke, ale oni nikdy neprišli.
  • A teď přichází ta pravá chvíle na legendární scénu která navždy změnila chápání Svědků, a nejen Jehovových.

• U nás kdysi rozdávali nějaké letáčky, s popisem konce zlých a zkažených. Měli u toho moc pěknou ilustraci jakési pekelné kočky, co bude rvát a trápit všechny ty hříšníky. Čičina byla zatraceně cooooool, docela jsem i litovala, že se mi ten letáček ztratil. :D
  • @Everett_Young +1 Môj obľúbený britcom. :)
    @MissUtahraptor To chápu, tyhle obrázky jsou boží. Mám 8 "vizitek" Vesmírných lidí a je mi hrozně líto, že na "mém místečku už nejsou nové" - nejvyšší číslo je 214, takže jich musí být strašně moc a já už je neseženu všechny :(
    Mimochodem, jehovisté mají příručku Rozmlouvat z písma, zhruba ve stylu "řekne-li dotyčný to, použijte knihu soudců, verš šestnáctý" a podobně. Kdysi na škole jsme měli přednášku pana Vojtíška, vedoucího Společnosti pro studium sekt a nových náboženských směrů, ten nám o té příručce říkal. Já zrovna dělal na sekty nějakou seminárku, tak jsem se u něj objednal, abych do toho nahlédl.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Arutha2321 napsal(a):

@Everett_Young +1 Môj obľúbený britcom. :)

:D Ja som videl pár častí...
    ,,Jméno mámy? Jak mám vědět jméno mé mámy, já jí říkam máma. M-Á-M-A."
    ---
    A epizóda kedy otrávili pápeža a ukazoval tie noviny:
    ,,O můj bože! Můj bože!" *titulka o otrávení pápeža* ,,Je štrnáctého. A já mám narozeniny!"
    Pan Vojtíšek mi zachránil život, když mi do bakalářky poskytl anonymní kazuistiky pro výzkum. Kdyby někoho problematika sekt zajímala víc, tak doporučuji si o něm něco zjistit, nebo ho kontaktovat a on doporučí spoustu dobrých zdrojů.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 6. března 2013
    @flanker.27 Já na Andělu pracuju 8-O a občas tam vidim podivné lidi, ale spíš jako představení na tom plácku jak maj stánky s párkem v rohlíku, langoše a tak, ale nikdy mě tam nikdo nezastavil. Nevim, asi na to nemám ksicht.

@Branislav_Gepeto no skoro ano :-D
    @Thorar Ještě jsi je tam neviděl pořádat koncerty? :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Jeden starý, ale po připomenutí pravidelně pobaví.

Přijedou manželé z dovolené a zjistí,že jim mluvící papoušek protelefonoval 10 tisíc. Za trest ho přibijí za křídla na zeď.
    Jak tak visí, dívá se na druhou stranu a tam visí Ježíš na kříži a tak se ho zeptá: "Hej INRI jak dlouho tu visíš?"
    Ježíš zvedne hlavu a tichým hlasem odpoví: "2000 let."
    Papoušek se vyděsí: "Pičo kam jsi volal?!"
    @flanker.27 no viděl, ale nikdo mě nezastavil a nechtěl si povídat :-D
  • právě ste mi udělali dobéj den děkuji :)
    Já jsem tak zblázněný do Tebe Ježíši, jen ty mě zajímáš, já chci jen za Tebou jít....
    @Thorar Buď rád. Jeden mě jednou oslovil, jestli si myslím, že se ty malý částice samy dohodly, jak postavěj Vemír, nebo jestli jim to spíš neřekl někdo povolanější :)

Jo, jejich texty jsou poněkud monotónní :)
    Když jsem byl ještě -náctiletý rebel, taky mě oslovili. Ptali se mě jestli věřím v Boha. Já jim řekl že věřím ve smrt, násilí a teror :-D

• My měli jednou ve schránce takový pěkný barevný letáček od svědků Jehovových, první strany byly něco jako blíží se konec světa bla bla, ale poslední strana mě dostala, vyplývalo z toho, že pokud chtějí drahé ovečky přežít, bylo by dobré, kdyby na jistý účet pravidelně posílaly určitou částku a Pán je milerád přijme do svého stáda :D
  • @Nevada Ještě jsi zapomněla dodat, že papoušek byl z Ostravy z okolí Bazalů. =D
  • Já myslel, že to maj zakázaný vás otravovat.
    image
    Právě jsem začala toužit po umu háčkování :)
    image
    @Krisa Uštrikuj mi jednu tétřicetčtyrku :)
  • @flanker.27: a na druhé noze budeš nosit co? IS-2ku? :-)
  • @Krisa nemusis tuzit, lebo toto robi moja spoluziacka na objednavku ;)
  • upraveno 7. března 2013
    Když už je v jednom topicu debata o Robertově kladivu =D
    image
    @Hildegarda To je boží :D Ale já bych z toho neměla radost, kdybych si to nevyrobila sama :(.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.