@Thorar Mě nedávno zastavili 2 mladíci ve městě - myslela jsem, že chějí poradit, kudy mají někam dojít. A když z nich vypadlo, že jsou zde jako služebníci boží a chtěli by mě pozvat na setkání, tak jsem rychle poděkovala a zdrhla. Takže ještě asi chodí, ale k nám už dlouho nepřišli (bydlím na okraji HK v takové vesničce, která se k němu kdysi přidala).
@Branislav_Gepeto "Beznknižnice/Bezknižník" nejde, protože každý nějakou knihu vlastní...
U mňa minule boli Jehovovi svedkovia, do vnútra som ich nepozval (ani nechceli, vraj s nimi nebol nejaký odborník) dali mi nejaké brožúrky (bude koniec sveta) a opýtali sa či môžu nabudúce prísť aj s tým odborníkom. Akurát píšem do školy prácu o JS tak som ich zavolal aj nabudúce mysliac si že mi to pomôže pri seminárke, ale oni nikdy neprišli.
U nás kdysi rozdávali nějaké letáčky, s popisem konce zlých a zkažených. Měli u toho moc pěknou ilustraci jakési pekelné kočky, co bude rvát a trápit všechny ty hříšníky. Čičina byla zatraceně cooooool, docela jsem i litovala, že se mi ten letáček ztratil. :D
@MissUtahraptor To chápu, tyhle obrázky jsou boží. Mám 8 "vizitek" Vesmírných lidí a je mi hrozně líto, že na "mém místečku už nejsou nové" - nejvyšší číslo je 214, takže jich musí být strašně moc a já už je neseženu všechny :(
Pan Vojtíšek mi zachránil život, když mi do bakalářky poskytl anonymní kazuistiky pro výzkum. Kdyby někoho problematika sekt zajímala víc, tak doporučuji si o něm něco zjistit, nebo ho kontaktovat a on doporučí spoustu dobrých zdrojů.
@flanker.27 Já na Andělu pracuju 8-O a občas tam vidim podivné lidi, ale spíš jako představení na tom plácku jak maj stánky s párkem v rohlíku, langoše a tak, ale nikdy mě tam nikdo nezastavil. Nevim, asi na to nemám ksicht.
Jeden starý, ale po připomenutí pravidelně pobaví.
Přijedou manželé z dovolené a zjistí,že jim mluvící papoušek protelefonoval 10 tisíc. Za trest ho přibijí za křídla na zeď. Jak tak visí, dívá se na druhou stranu a tam visí Ježíš na kříži a tak se ho zeptá: "Hej INRI jak dlouho tu visíš?" Ježíš zvedne hlavu a tichým hlasem odpoví: "2000 let." Papoušek se vyděsí: "Pičo kam jsi volal?!"
@Thorar Buď rád. Jeden mě jednou oslovil, jestli si myslím, že se ty malý částice samy dohodly, jak postavěj Vemír, nebo jestli jim to spíš neřekl někdo povolanější :)
My měli jednou ve schránce takový pěkný barevný letáček od svědků Jehovových, první strany byly něco jako blíží se konec světa bla bla, ale poslední strana mě dostala, vyplývalo z toho, že pokud chtějí drahé ovečky přežít, bylo by dobré, kdyby na jistý účet pravidelně posílaly určitou částku a Pán je milerád přijme do svého stáda :D
Komentáře
@Branislav_Gepeto "Beznknižnice/Bezknižník" nejde, protože každý nějakou knihu vlastní...
@Branislav_Gepeto Jedna knihovna vládne všem :)
@Thorar Projdi se po Andělu, tam hodně často narazíš na tohohle pána:
Nejvtipnější je léčba migrény řevem :D
@Branislav_Gepeto no skoro ano :-D
Přijedou manželé z dovolené a zjistí,že jim mluvící papoušek protelefonoval 10 tisíc. Za trest ho přibijí za křídla na zeď.
Jak tak visí, dívá se na druhou stranu a tam visí Ježíš na kříži a tak se ho zeptá: "Hej INRI jak dlouho tu visíš?"
Ježíš zvedne hlavu a tichým hlasem odpoví: "2000 let."
Papoušek se vyděsí: "Pičo kam jsi volal?!"
Jo, jejich texty jsou poněkud monotónní :)