@sarven Nevravíme nič, páč nemáme titulky :-) Ale až budou tak si popovídáme o tom, co máš zakryté spoilerem. Ti Pinkertoni mi připadali až moc jako banda nájemných vrahů než detektivové. Američana v Londýně poznáš vždy, má kostkované kalhoty :-)
Z Ripper Street jsem naposledy viděla 5.díl, ale Pinkertoni byli svého času spíš bandou nájemných vrahů, než detektivové. Případy řešili většinou střelbou a násilím. Hlavní bylo dosáhnout výsledku - za každou cenu.
@brbr Já vždycky u Ripper Street zatoužím po kostkované vestičce :)
@flanker.27 Jestli se ti to líbí a někdy by ses nudil, tak doporučuji zkusit i Copper. Je to hodně podobné a má to rozhodně sympatičtější představitelku hlavní ženské role.
Príde mi celkom zaujímavé, že u nás na Jojke beží druhá séria Once Upon a Time, aj keď v US ešte neskončila. Neviem, či som to už u nejakého seriálu videl.
Komentáře
Ti Pinkertoni mi připadali až moc jako banda nájemných vrahů než detektivové. Američana v Londýně poznáš vždy, má kostkované kalhoty :-)
@flanker.27 Jestli se ti to líbí a někdy by ses nudil, tak doporučuji zkusit i Copper. Je to hodně podobné a má to rozhodně sympatičtější představitelku hlavní ženské role.
takže mě nic moc asi nepřekvapí co se týče té hlavní příběhohové linie.