Mno k Ripper Street musim říct, že poslední díly se mi moc nelíbily. Krom překombinovanosti některých zápletek jsem se poněkud ošíval nad vytvořeným prostředím, kde jsou například všichni sirotci v Londýně židovského původu, z Reida je vpodstatě trouba a některé další věci, z kterých mi šla hlava kolem...
@Nevada Já mám olej na vlasy (kaktusový s výtažky z rukoly :D ), který se 1x za týden/14 dní aplikuje na vlasy po dobu minimálně 2 hodin a smyje se šamponem - tenhle týden jsem ho měla na hlavě ve středu a ještě je z vlasů cítit jeho vůně. Takže pokud používal podobný výrobek, tak to není zas až tak na pováženou :)
Ja skôr milujem, keď v kriminálke Miami a pod. si všimnú na podlahe malú prasklinku a okamžite vedia z 210000000000000000000000000000000000000000 možností, ktorý predmet ju spôsobil alebo keď majú malý vlas, mne sa zdá, že je blonďavý a oni presne určia, že je čierny a niekedy normálne čakám, kedy ním usvedčia konkrétnu osobu.
V Kostiach si z toho aspéň robili srandu :D ,,Na lebke je prasklina spôsobená tupým predmetom, vražedný úder." ,,Iste. Lebka plná červov a ty si všimneš malú prasklinku."
Komentáře
jo, to byl on
V Kostiach si z toho aspéň robili srandu :D
,,Na lebke je prasklina spôsobená tupým predmetom, vražedný úder."
,,Iste. Lebka plná červov a ty si všimneš malú prasklinku."
Jinak tu krásně diskutujete o seriálech, který bych chtěla vidět, ale na který momentálně nemám čas. Snad dám v nejbližší době alespoň ty Vikingy. :D