Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1138139141143144394

Komentáře

• @MissUtahraptor Uniforma byla dobrá, ale to v ní se mi moc nelíbilo... Mně teda stejně jako Lady přišel dost slizký, celkově mi byl víc sympatický Karenin :-)
  • @Michelle Já to zas tak nepitvala. Jo, pořád jsem váhala, jestli je to (charakterově) slizoun, nebo to myslí vážně, ale v tomhle filmu celkově poutaly většinu mé pozornosti kostýmy, kulisy, barvy a jejich soulad. (A třeba za tu modrou uniformu bych vraždila. :anxious:)
    Karenin mě osobně byl nesympatický. Ano, oceňovala jsem (a dost mne překvapovala) jeho nebetyčná tolerance vzhledem k době a postavení, ale jinak mi byl nepříjemný.
  • @MissUtahraptor Kulisy a kostýmy byly perfektní :-) Horší už to bylo se sdělením nějakých emocí :-(
    No, já Juda docela můžu, jinak by byly asi mé sympatie taky o hodně menší :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • @Krisa Danke, спасибо, go raibh maith agat! :-D
  • upraveno 12. března 2013
    @MissUtahraptor Já to taky právě viděla během zkouškového a ani ťuk... A to je u mě už co říct :-D Víc než příběh té hlavní trojky na mě zapůsobil příběh Kitty a Levina, ale ti zas byli moc upozadnění.
    upraveno 12. března 2013
    Emočně mi to přišlo taky dost slabé. A hlavně mi Anna K. přišla nehorázně otravná a celou dobu jsem se těšila, až tam konečně skočí!
    A začínám dost pochybovat o herectví Keiry K.
    Hmm, tady mě poprvé nebavila. Ale skočila hezky :twisted: (Čímž chci říct, že po přejetí vlakem vypadala až překvapivě dobře :-) )
  • @Krisa mě stačil kousek Nebezpečné metody, já vím, že hrála magora, ale na to se prostě nedalo dívat, z některých jejích výrazů mě rozbolela čelist, je možné, aby si člověk sám vyvkloubil čelist? Ne vážně, na to nedalo dívat :D
    @Michelle Taky jsem si říkala, že jsem si myslela, že vlak aspoň rozmaže make-up a ono nic.

@Everett_Young Já ji tam měla chuť i hodit.
  • @Krisa K. K. nemám jako herečku moc rád. Ve většině rolí mi přijde neskutečně umělá a přehrávající. A Annu K. (postavu, ne zpěvačku) nemám taky rád. Vůbec jsem nepochopil proč vlastně pod vlak vůbec skočila (ale tady asi bude chyba někde u mě) a hlavně jsem byl pěkně naštvanej že něco takového musíme číst povinně.
  • Takže nejsem jedinej pošuk, kterej slintal, když se tam objevila Kitty s Levinem a u scén s Annou luštil sudoku? To jsem ráda. :-)
  • Kitty byla rozkošná a Levin milý :-)
    upraveno 12. března 2013
    @Everett_Young My na tom byly s kamarádkou a mojí mámou a všechny jsme se po odchodu z kina shodly, že to byla pěkná k***a :)
    Ruská literatura mě nezasáhla (asi jí nerozumím).
    Ruská literatura mě zasáhla, ale její filmová zpracování opravdu moc ne (ale asi ve třinácti jsem se ale dívala na seriál Vojna a mír a tenkrát se mi to docela líbilo :-) Tahle Kareninová, jakýsi Evžen Oněgin, jednou jsem byla i na divadelním zpracování Pikové dámy a Višňového sadu, ale nic se jaksi moc nepovedlo...

@Everett_Young Tomu se říká všeobecný kulturní přehled, možná jsi o tom už někdy slyšel :-D
  • Na ruskou literaturu nedám dopustit :-) Ale věřím, že to nemusí sednout každému...
  • @Lady Sansa Ano, všeobecný kulturní přehled mi něco říká, ovšem nevím, proč jsou tak oceňovaná díla plná hloupých až retardovaných postav které se celou dobu chovají naprosto idiotsky a na konci nějak hloupě a zbytečně umřou. Například je to kromě Anny Kareniny i Paní Bovaryová a podobné velezplácaniny z období natarulaismu a něčeho co samo sebe zve realismem ale do realismu to má daleko.
  • @Lady Sansa Svatá pravda, do některých děl musí člověk dorůst :-)
  • @Lady Sansa To je jak kdyby ses zeptala proč je v současnosti nejsledovanějším českým seriálem Ordinace v Růžové zahradě :D Prostě proto že česká tvorba není nic moc a když je něco méně špatné než to ostatní, tak je to prostě jako drahokam. Jinak nepleteš si Babičku od Božky Němcové s tou parodií na Babičku? =D
    Ordinace že je nejsledovanější český seriál? Ach ach,kde to žijeme? :-D
    Nevím, co je to "ta parodie na Babičku", já jsem myslela stěžejní dílo Boženy Němcové.
    A slyšel jsi někdy o Čapkovi, Máchovi, Havlíčkovi nebo Seifertovi? To nejsou tak úplně ztracený případy. ;-)
  • @Lady Sansa "Na Starém Bělidle bylo hovno co dělat..." To vážně neznáš? Jinak třeba před chvílí v tomto topiku zmiňovaného miláčka klidně přečtu. To je prostě konečně postava která se sebou nenechá jen tak vymetat.
  • Klasika je kvalita prověřená časem. 8-)
  • @Everett_Young Anna mi taky nebyla sympatická, ale nedokážu ji nesnášet. Ne každý může být jako ctnostná Taťána "Miluji vás (nač lhát a komu?)... nepatřím ale přesto vám a muži věrnost zachovám." Anna byla příliš křehká a citlivá, dalo by se říct snad slabá? Nedokázala zvolit podobný postoj a vyrovnat se s manželstvím z rozumu. Sobecky se vydala za přeludem, za vítaným únikem z chladné šedivé reality, dnes by tak nemusela dopadnout.
  • @Dreamer Ne, dneska by to byl jen další z milionu rozvodů. Nic se neděje, život jde dál.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.