No jo za chyby se platí a následuje tvrdý pád, takže ten úpadek a "hloupé" jednání Anny tam prostě musely být, něco jako jen se podívejte tohle se vám stane, když se postavíte proti zajetým pravidlům a pořádkům: zrada manžela => život na okraji společnosti => ztráta dítěte => drogy => šílenství a sebevražda jako naprosto logické vyústění smrtící spirály :)
A už je to tu zas - přece když se mi něco nelíbí, tak to nemůžu označit za brak, hnus, škvár, zhovadilost, špatnost.... Ruská literatura mě neba, neláká mě, ale jen kvůli tomu to přece není pitomost.
Jenom tak pro zajímavost - kdy jste poprvý u filmu měli slzy v očích? Já se přiznám, že když po třech hodinách Magnolie "loseři" začali zpívat, sáhla jsem pro kapesníček.
To si asi nepamatuji přesně. Ale tuším, že to bylo u posledního jednorožce. Nepamatuji si, jestli jsem brečel. Viděl jsem to asi v osmi letech. Ale určitě jsem byl z toho konce smutný.
Nevzpomínám si asi u A.I. umělá inteligence, u toho jsem poprvé doopravdy řvala jak želva a klasický bulící film je pro mě Forrest Gump :D tady si musím nachystat rovnou celé balení kapesníčků, nejhorší je, když se na to dívám ještě s někým "Sakra, něco mi spadlo do oka, ty zářivky jsou ale svinstvo ..." taky mě docela sebralo, když jsem poprvé viděla Titanic, na těch dveřích měl odplout DiCaprio a basta. Následují Poslední Mohykán, Poslední samuraj, Gladiátor atakdále. na krajíčku mám skoro u všech citově vyděračských konců :D ale čím častěji se na to dívám tím se proti určitému dojímacímu efektu stávám odolnější, tohle funguje u všech zmíněných, až na toho Forresta :)
@Nevada veľmi pekne ďakujem, no žáner by skôr ma byť pestrý, mal by to byť filmový deň/večer pre viac ľudí a aby sa každému páčil aspoň jeden film. Takže ďakujem aj za tie romantické veci a komédie :)
@Dreamer ja som sa A.I. hrozne bál keď som bol menší. Či už ten malý chlapec alebo Jude Law obaja mi spôsobovali nočné mory.
@Michelle pri Jenny neplačem ale u toho poručíka Dana vždy.
Čo sa týka seriálov tak vždy keď si chcem poplakať tak si pustím tú časť kedy odchádza Michael. Hlavne lúčenie s Pam a Jimom. Moja ex napr. plakala pri Star Wars New Hope vždy v tej úvodnej scéne, vždy prišlo ľúto že Stormtroopery sú teraz zlí :)
Titanic ze mě nikdy nevydoloval ani slzu... Co mě ale zaručeně dostane, tak Frajer Luke, ale to jsem viděla až jako dospělá :-) A včera mě rozbrečely Odložené případy :-D
@JoeGyry Mě v A. I. Umělá inteligence děsil vždycky ten plyšový medvěd :-D
Mě v A.I. nejvíc děsil asi Jude Law :D slzičky u mě vydolovala zlá máma, co neměla ráda svoje robo-dítě :-( a nejhorší byl ten konec ... samozřejmě vyděračsky dojemný.
Komentáře
Inak bol to darcek od kolegu k materskej :)
@Dreamer ja som sa A.I. hrozne bál keď som bol menší. Či už ten malý chlapec alebo Jude Law obaja mi spôsobovali nočné mory.
@Michelle pri Jenny neplačem ale u toho poručíka Dana vždy.
Čo sa týka seriálov tak vždy keď si chcem poplakať tak si pustím tú časť kedy odchádza Michael. Hlavne lúčenie s Pam a Jimom.
Moja ex napr. plakala pri Star Wars New Hope vždy v tej úvodnej scéne, vždy prišlo ľúto že Stormtroopery sú teraz zlí :)
@JoeGyry Mě v A. I. Umělá inteligence děsil vždycky ten plyšový medvěd :-D
V poslední letech podléhám těžké melancholii u čehokoliv, kde je ubližováno dětem či mláďatům:-)