Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1139140142144145394

Komentáře

• No jo za chyby se platí a následuje tvrdý pád, takže ten úpadek a "hloupé" jednání Anny tam prostě musely být, něco jako jen se podívejte tohle se vám stane, když se postavíte proti zajetým pravidlům a pořádkům: zrada manžela => život na okraji společnosti => ztráta dítěte => drogy => šílenství a sebevražda jako naprosto logické vyústění smrtící spirály :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    A už je to tu zas - přece když se mi něco nelíbí, tak to nemůžu označit za brak, hnus, škvár, zhovadilost, špatnost.... Ruská literatura mě neba, neláká mě, ale jen kvůli tomu to přece není pitomost.
  • Ja mam rusku literaturu rada. Najma Bulgakova, Ilfa a Petrova a prave mi na policke caka na precitanie Zamjatin.

• @Hildegarda My? Nebo něco jiného? :-)
  • upraveno 12. března 2013
    @Michelle hej, asi je na case ju otvorit a odporucit potom EY :twisted:

Inak bol to darcek od kolegu k materskej :)
  • @Hildegarda Taky ji mám v plánu, pak určitě poreferuj ;-) Mě v poslední době po opětovné přečtení okouzlil Mistr a Markétka, nádherná knížka :-)
  • @Michelle jo, jedna z mojich oblubenych, ale 12 stoliciek a Diaboliada sa mi predsa len viac pacili
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Krisa :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Kamarát si chce urobiť maratón Kórejských filmov no mna okrem Old Boya nič iná nenapadá, neviete poradiť ďalšie filmy/seriály?
  • upraveno 14. března 2013
  • @Hildegarda ďakujem za typy :)
    Jenom tak pro zajímavost - kdy jste poprvý u filmu měli slzy v očích? Já se přiznám, že když po třech hodinách Magnolie "loseři" začali zpívat, sáhla jsem pro kapesníček.

• To byl asi Bambi nebo nějaká jiná pohádka :-D Mám odmala citlivé oči :roll:
  • Animovaný Tarzan, bol som na to v kine (bolo to prvý krát čo som bol v kine), v tej scéne keď zabili tu hl. gorilu a ona sa zmierala s Tarzanom.
  • Balada o Allosaurovi, z toho konce mám vždycky na krajíčku. A pak ještě Zelená míle, ale to se nepočítá, tam nebyl příčinou děj filmu. :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 14. března 2013
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    To si asi nepamatuji přesně. Ale tuším, že to bylo u posledního jednorožce. Nepamatuji si, jestli jsem brečel. Viděl jsem to asi v osmi letech. Ale určitě jsem byl z toho konce smutný.
  • Nevzpomínám si asi u A.I. umělá inteligence, u toho jsem poprvé doopravdy řvala jak želva a klasický bulící film je pro mě Forrest Gump :D tady si musím nachystat rovnou celé balení kapesníčků, nejhorší je, když se na to dívám ještě s někým "Sakra, něco mi spadlo do oka, ty zářivky jsou ale svinstvo ..." taky mě docela sebralo, když jsem poprvé viděla Titanic, na těch dveřích měl odplout DiCaprio a basta. Následují Poslední Mohykán, Poslední samuraj, Gladiátor atakdále. na krajíčku mám skoro u všech citově vyděračských konců :D ale čím častěji se na to dívám tím se proti určitému dojímacímu efektu stávám odolnější, tohle funguje u všech zmíněných, až na toho Forresta :)
  • @Dreamer Jj, vždycky když umře Jenny nebo poručík Dan odplave "smířit se s Bohem"... :-D
  • @Michelle u mě to začíná už s Bubbou :D
    Já brečím furt, takže spíš bych měla vyjmenovat u čeho jsem nebrečela :D
    @Nevada veľmi pekne ďakujem, no žáner by skôr ma byť pestrý, mal by to byť filmový deň/večer pre viac ľudí a aby sa každému páčil aspoň jeden film. Takže ďakujem aj za tie romantické veci a komédie :)

@Dreamer ja som sa A.I. hrozne bál keď som bol menší. Či už ten malý chlapec alebo Jude Law obaja mi spôsobovali nočné mory.

@Michelle pri Jenny neplačem ale u toho poručíka Dana vždy.

Čo sa týka seriálov tak vždy keď si chcem poplakať tak si pustím tú časť kedy odchádza Michael. Hlavne lúčenie s Pam a Jimom.
    Moja ex napr. plakala pri Star Wars New Hope vždy v tej úvodnej scéne, vždy prišlo ľúto že Stormtroopery sú teraz zlí :)
  • U mňa to bude asi Most do Terabithie. Posledných 20 minút sa to nedalo. :)
  • Titanic ze mě nikdy nevydoloval ani slzu... Co mě ale zaručeně dostane, tak Frajer Luke, ale to jsem viděla až jako dospělá :-) A včera mě rozbrečely Odložené případy :-D

@JoeGyry Mě v A. I. Umělá inteligence děsil vždycky ten plyšový medvěd :-D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
  • @flanker.27 Myslím, že asi ne nebo si to nepamatuju :-) Mě prostě vždycky šokovalo, jak zašívá sám sebe, dodnes mi to přijde strašně odpudivé :-D
  • Mě v A.I. nejvíc děsil asi Jude Law :D slzičky u mě vydolovala zlá máma, co neměla ráda svoje robo-dítě :-( a nejhorší byl ten konec ... samozřejmě vyděračsky dojemný.
    Udivuje mě, jak moc je A. I. oblíbeným filmem. Mě to táááák nudilo.

V poslední letech podléhám těžké melancholii u čehokoliv, kde je ubližováno dětem či mláďatům:-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.