Kinomaraton 2. řady v Praze - Ice & Fire

upraveno 28. března 2013 v 3. řada
24

Komentáře

• Srandovní je ten třetí termín. Tuším, že tam bylo 80 lístků jako u ostatních. Před chvílí 61, teď už jen 59... U konce poznámka "Not Started". =D
  • PhoebeaPhoebea I see you
    upraveno 12. března 2013
    no mě to trochu znervózňuje, protože na to fakt moc chci jít :other:
    připadám si obelhaná, že ty lísky vlasně ani nejsou a že si je někdo rozebral pod pultem :spike:
    upraveno 12. března 2013
    hmm a je to vyprodaný, jsem fakt naštvaná, protože se to objednat prostě NEDALO. Mi neřikejte, že je v čechách tolik bláznů jako jsme my, co o to maj zájem , že by se človek za 30 minut ustavičnýho refreshování ani nedostal k registraci ???

Asi tam půjdu a roztřískám to !!! Kameny do oken, hovna dírama v oknech, zápalný lahve a dýmovnice !!! :evil: :onfire:
  • "Pending" znamená, že všech 80 lístků už bylo v oběhu (a systém čeká jen na potvrzení mailu)...
    Nevím, v tom prvním kole jsem obnovila stránku přesně v 8:00 (registrace začínala v osm) a zbývalo jich asi 60, tak se mi podařilo jeden ukořistit. Tenkrát byl ale trochu zmatek ohledně doby spuštění, takže o tom asi nevědělo tolik lidí.
  • Nevzdávejte to, ještě budou určité možnosti získat lístky tady na IF ;-)
  • @alek No keby si to dal ako cenu v nasej sutazi, mozno by prislo viac poviedok :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 12. března 2013
    upraveno 12. března 2013
    Tak tady bych něco řekla já... ale radši nic :)
  • Takže podle nejnovějších zpráv @HBO_CZSK bude #gotmaraton 2. řady zakončen odvysíláním prvního dílu třetí řady.
  • Dobré. Moc dobré. Proto tam jdu. :)
  • letos jako nebudou nové díly?
    Jen jeden.
    Dva příspěvky na tím Tvým to psal Alek.
  • Nevada: Ústa Alekova :-)
  • upraveno 17. března 2013
    Na svou obranu bych chtěl zdůraznit, že jsem si nevšiml, že to vlákno má dvě stránky.

Super, takže stačí, když tam přijdu někdy v sedm ráno, to už se dá:-)
  • to asi neklapne, ale pěkná myšlenka :-)
  • fakt boží, jedna sekunda po osmé - 61 lístků, 2 sekundy po osmé - smůůůla :)) no, poslední naděje jsou asi opravdu volňásky z IF, tak snad budu mít štěstí, minulý rok byla ta akce boží :)
  • snad zítra konečně sesmolím nějaké info a soutěž. Vydržte :-)
  • Země, kde včera je zítra. :-)
  • Tak s kým zdejším se tam vlastně zítra uvidím? :-)
  • Já už se docela těším. :) Snad usnu a probudím se v ty správné chvíle. :D
    (Ale už několik dní trénuju ponocování u seminárky, tak to snad bude ok.)
  • @alek Ty musis vediet ;)
    uz som zvedava na reakcie na prvy diel. Nieze budete vyspavat a nenapisete ani ciarku! :)

• @alek Se mnou, juchůůů!!!
    Ale jak se poznáme? Já budu mít dlouhou vínovou sukni až po zem a na hlavě dredy.
    Jo... a po boku holohlavého bijce, ale nemusíš se bát ;-)

Btw.: nechceš v baru založit a označit ice-fire stůl, kde bychom si mohli všichni sednout na pivo a poznat se ???
  • A hlavně si tam vezměte fotoaparát ať také vidíme jak to tam vypadá my co jsme se tam nedostali.
  • Já tam budu též... :-)
  • Já budu ten, co dorazí se zpožděním :-) Pokud bude mít někdo zájem pokecat, budu mít na černym svetru bílou placku RESPEKT. Ale tohle už stejně asi nikdo nebude číst...
  • Není nad to být hezky doma a nikde se nemačkat a nedýchat vydýchaný vzduch. ;-)
    A nemuset koukat na druhou sérii GoTu...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.