Odkazy , obrázky...

upraveno 14. dubna 2019 v Rozličný pokec
1169170172174175368

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 22. března 2013
    Kdyby jenom kvůli tomuhle, tak pohoda...

Což mi připomnělo:
    Chlap se dostane po smrti do pekla a vidí, že je to tam paráda,
    může si tam dělat co chce, cokoli co se mu líbí, všeho je dost.
    A jak se tam tak prochází, tak vidí, že jsou tam dveře, kam nemůže.
    A ptá se jednoho čerta, co tam je - a on mu říká, že tam ho nemůže pustit, ale on pořád otravuje a tak mu dovolí se tam podívat.
    Za dveřmi uvidí lidi, co jsou v kotlích vařící vody a strašně trpí a křičí.
    Chlápek se ptá vyděšeně čerta - "Co to je?"
    A čert na to odpoví s pokrčením ramen - "To jsou křesťani - oni to tak chtěli."
  • upraveno 22. března 2013
    Dobrej je, jak se v pekle potkaj dva chlapi a sdělujou si zážitky, co tam komu dělaj.
    "Jo kamaráde, já jsem bejval švec. A nepoctivej, tak mi tu každejch pár hodin přibijou podrážky na chodidla, abych platil za svý hříchy."
    "Já zas bejval krejčí a tak mi tu přišívaj na zadek záplaty," brečí druhej.
    No a vidí, že od pekelné brány běží chlápek v kuchařské čepici a za ním čerti, kteří řvou "My tě naučíme míchat vajíčka."
  • Ad. "volně vychází z motivů.." - mně přijde, že si celý ten článek poněkud vycucali z prstu. Už jen to, že v něm podávají naprosto mylnou informaci o Georgově cameu ve třetí řadě, mu na věrohodnosti moc nepřidává.

Na druhou stranu, ti kteří už první epizodu S3 viděli, potvrzují, že menších změn oproti knize je tam docela dost. Takže je lepší se na to připravit... :D
    Nu, já si z té zprávy taky vyvodila, že cameo bude až ve čtvrté sérii. (Ty kecy o tom, že ještě není objednaná ať si strčí kamsi.)

Menších, říkáš? :-D
  • "Menších" jsem tam napsala schválně, abych tě zbytečně nedráždila. :D Faktem je, že pár lidí na WiC.net v komentářích napsalo svoje dojmy, který jsou vesměs dost pozitivní. A ty změny prý většinou dávají smysl... jediná věc, kterou tam kritizovali, byl útěk Noční hlídky z Pěsti prvních lidí.
  • @Nevada To je strašně starý a strašně zlatý
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • @Branislav_Gepeto Oni zas budou čekat dýl na druhou epizodu, něco za něco. ;) (pokud teda nejsou televizní kritici a nedostali rovnou první čtyři epizody na DVD od HBO :evil: )
  • muhuhahahaha
  • upraveno 23. března 2013
  • @Kachítos Ty prostřední jsou úžasné.
  • To je ta malá milá roztomilá Maisie? Ne, prosím, co jsem udělala špatnýho? :wall:
  • @Lady Sansa Nelíbí? Nebo jen čekáš až usne abys jí mohla štípnout šaty :twisted:
  • Ne, nelíbí. Já preferuji šaty volnější, jednoduší a takové, z kterých nelezou tuky. :hand:
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Jaké prostřední? Já vidím jen jedny - bílé.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 23. března 2013
    Jsou tam tři obrázky. První bílé (je tam sama), na druhém černo-zlaté, a na třetím snímku je s Nikolajem a Sophií (Ona snad zase vyrostla, na podpatcích je stejně vysoká jako Waldau, aby nám za chvíli nepřerostla Brienne.) .

EDIT: Aha, tak Kachítos ty druhé dva odebral.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 23. března 2013

231685
  • @Krisa No nevím, typoval bych že je vysoká tak 180cm, čímž rozhodně neříkám že to je špatně.
  • Někdo prostě hold vyroste, no. Kamarádka má 195 cm a taky žije (netvrdím, že je se svou výškou bůhvíjak spokojená, ale s tím bohužel nic moc nenadělá). Nemůžu si pomoct, ale Sophie mi v těch slavnostních šatech na premiérách připadá přirozenější... :-)
    upraveno 23. března 2013
  • @Krisa TO jsem si takyy všiml, posledně ta minisukně a k tomu kabelka jak pro prostitutku, to nebyla zrovna vhodná volba :'-(
    @Everett_Young Dodej obrazový materiál, nevím jaké foto máš na mysli...
  • upraveno 23. března 2013
    Děkuji, nelíbí :-D

Ale musím uznat, že na těch ostatních Nevadiných fotkách vypadá Maisie dobře - oblýkla se na patnáct a sluší jí to tak. Ale Šae a Lena to moc nevychytaly, vypadají jako nemocniční personál :-)
  • No, nerada to říkám, ale snad nelépe vypadá na té premiéře představitelka Ros, zbytek je často celkem šílený.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.