Kinomaraton 2. řady v Praze - Ice & Fire

upraveno 28. března 2013 v 3. řada
13

Komentáře

• @heavy_head ja obdivujem kazdeho, kdo to zvladne a davam bobrika odvahy :)
    mne vzdy stacia tri hodiny v kine a mam pocit, ze sa o mna uchadza tromboza
  • souhlasím se vším:D
  • Tak maraton dost luxusní :) nádherná atmosféra a celkově jsem si to krásně užil....jen ten první díl třetí řady nevim, nevim....takový zvláštní, budem si muset zvykat :-D :-D
  • Chybí tu smajlík, který by dokázal vyjádřit můj nynější stav :-)

3x01 raděj nebudu moc rozebírat, mohl bych mu vzhledem k vyčerpání spíš uškodit, respektive zamotal bych se do toho. Ale přijde mi to jako lepší start než u dvojky. Skončilo to strašně brzo, měli by ten úvodní dělat jako dvoudíl - takhle jsme vůbec neviděli Aryu či Brana.

Jo, zásadní poznatek, zdá se, že opravdu našli novou prostitutku :-)

A poslední drobnost, než u toho usnu, je tam hodně humorných míst, sál se myslim dost bavil (hlavně u výtečnýho rozhovoru Tywina a Tyriona a pak u představení Neposkvrněných).
  • Ta pohledná slečna s Bronnem? :D ten rozhovor mezi Tywinem a Tyrionem byl dost dobrej a věrohodnej....přišel mi hodně blízko ke knize.
  • Nevim jestli pohledná, mně se tam z Malíčkova bordelu nelíbila zatim asi žádná :-)

jj, ten rozhovor byl dost věrnej knize.
  • Takže než upadnu do kómatu... :D

Maraton byl fajn, ale tak od pátý epizody už jsem moc nevnímala. Částečně za to asi můžou i slabší epizody v druhý půlce, takhle za sebou docela vynikly slabiny druhý řady (Jonova linka, Talisa...).

3x01 - Tady v podstatě souhlasím s Alekem. Utekla nějak moc rychle, ale bavila mě. Bylo tam pár scén, který mi moc neseděly, ale celkově z ní mám dobrej dojem. Dva momenty mi naopak utkvěly v paměti jako skvělý, a to zmiňovanej Tyrion x Tywin a představení Unsullied. :) Už se těším, až to v pondělí uvidím při smyslech.

P.S. Taky vám přišlo, že měli všichni herci nějaký divný hlasy? :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Co Mance? Jak na vás působil?
  • A nemáte mozoly na zadku? :-)
  • Bol tam Iwan? Bol? Bol? :?: :anxious:
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Pokud uberou dějových linek na epizodu, tak to beru spíš jako plus, protože to nebude takové hop sem hop tam, alespoň budou mít více času věnovat se jednotlivým postavám...snad :anxious:
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • upraveno 30. března 2013
  • Já jsem vydržel čerstvej a čilej celou noc, vůbec jsem neměl problém. Únava na mě padla až v 9. Možná můžem za to poděkovat těm dřevěným sedačkám :D V trabantu nebo na lehátku bych asi vytuhnul :D

Ty dějový linky mi přišly v normálu, akorát by to tomu uškodilo, kdyby jich tam bylo víc. Mě jen nějak nesedlo jak mezi sebou navazovaly. V 2x01 začína u všech kometou na obloze...to my přišlo super :-)

Obr byl zajímavej, takověj přerostlej divokej :-D

Co mě trochu zklamalo byla pěst. Moc jsem nedoufal, že jí udělaj dobře, ale zvuk mečů a skřek WW... :-x jako bitva v první sérii. A Mormont zachraňující Sama a hned potom jeho seřvání...? :-D

Ale mou kritiku neberte moc vážně....až to uvidím víckrát, tak věřím, že se mi to zalíbí :-)
  • A co teprve když Rose varuje Šae před malíčkem, a říká já ať chrání Sansu :D :D
  • upraveno 30. března 2013
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Ty čtyři epizody měli k dispozici jen novináři, recenzenti, atd.
  • Přesně tak, čtyři epizody pro novináře a recenzenty fan serverů jsou standardní, alespoň u GoT je to každý rok takto. Bohužel jen v té americké části. České HBO je rádo, že urvalo tentokrát alespoň ten jeden díl - na základě toho se zas ale blbě recenzuje.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.