Teď jsem se na ty fotky koukla, Maisie má na sobě jakýsi podivný lesklý závěs a Rose Leslie si opět oblékla zelený pytel :) Ta kožená pouzdrová sukně co má Natalie je boží, sice nevím kam bych to nosila a pravděpodobně bych v tom vypadala jako hroch nacpaný v neoprénu, ale chci ji :D
Hlídky jsou skvělý. Jenom mi tam lehce vadil ten podtext "za komanče bylo líp" nevím, já to tam cítil, ale nejsem dost starej na to, abych s nima měl osobní zkušenosti ;) Rozhodně doporučuju přečíst komukoli, kdo na to má čas.
Hm, jenže starší lidi si to často opravdu myslí. V tomhle autor popisuje realitu. Víc mi vadilo spíš to Antonovo přehnané zpytování vlastního svědomí. Občas to bylo únavné. A taky jeho rozhovory s Larsem jsem obvykle nepobírala. Ale jinak souhlas, Hlídky taky doporučuju.
@Nevada Pod to bych se podepsal :) Na tom komunistickém podtextu mi spíš vadilo to, že mi to přišlo jako autorův názor na několika místech a když je celá kniha laděna lehce filosoficky, tak s tímhle jsem nesouhlasil ;) je to podle mě spíš pro kriticky uvažující jedince.
Komentáře
Sam mi přijde něco mezi strašně šťastným a strašně nervózním a nesvým :D
Jinak lord velitel se taky činí. ;-)
http://respekt.ihned.cz/respekt-hub/c1-59603280-hra-o-truny-zna-sveho-viteze
Ta kožená pouzdrová sukně co má Natalie je boží, sice nevím kam bych to nosila a pravděpodobně bych v tom vypadala jako hroch nacpaný v neoprénu, ale chci ji :D
EDIT: Víš že tu existuje také něco co se nazývá soukromá zpráva a že jsem ti tuhle psal? :D