Ano, ale pryč (na východ) ho poslal teprve před krátkým časem. Až donedávna byl vychováván u Yronwoodů (jako páže a panoš, posléze byl povýšen na rytíře samotným lordem Andersem). Yronwoodové jsou po Martellech druhým nejvýznamnějším rodem v Dorne. To je jako by chtěli Starkové ukrýt tajného dědice u Boltonů, toho neobvyklého vzezření by si tam určitě někdo všiml. :-)
kritizovať je vec jedná a jednostranné démonizovanie vec druhá. chápem, že každý máme svoju obľúbenú postavu, ale létov a hevyho pohľad na danny a aryu (pri všetkej úcte k spomínaným serom) mi pripomína hon na čarodejnice. Resp. ma šokuje, pretože mám pocit, že rozumiem knihám a nie som mimóz, ktorý by sa vyžíval v čudákoch. a fakt mi príde, že obidve baby sú písané ako pozitívne postavy, ako kladný hrdinovia. tak mi naozaj príde, že čítame trochu odlišné knihy :)
Daenerys? Hm, mnjó... ehm... akože... je to docela fešanda, ne? :-) Za královnu bych ji nechtěl, ale je třeba uznat, že by byla lepší než její otec, bratr a manžel dohromady. Kdyby bydlela naproti přes ulici, klidně bych se zastavil na kus řeči, až bych se vracel s mlékem ze samoobsluhy. A teď ser Heavy řekne něco pěkného o té zlobivé starkovské holce. :-)
Komentáře
To je jako by chtěli Starkové ukrýt tajného dědice u Boltonů, toho neobvyklého vzezření by si tam určitě někdo všiml. :-)
tak mi naozaj príde, že čítame trochu odlišné knihy :)
A teď ser Heavy řekne něco pěkného o té zlobivé starkovské holce. :-)