Oblíbená postava?

upraveno 2. června 2011 v Akce a hlasování
17810121359

Komentáře

• upraveno 7. října 2008
  • upraveno 7. října 2008
  • upraveno 7. října 2008
    Jak to tak pročítám, asi jsem měla v ruce odlišné knihy - já Dany fandím :-).
  • upraveno 7. října 2008
    To, že jí fandíš, ještě neznamená, že k ní nemůžeš být kritická. Já třeba fandím Spartě a... ne, ne, radší nic. :-D
  • upraveno 7. října 2008
  • upraveno 7. října 2008
    Ano, ale pryč (na východ) ho poslal teprve před krátkým časem. Až donedávna byl vychováván u Yronwoodů (jako páže a panoš, posléze byl povýšen na rytíře samotným lordem Andersem). Yronwoodové jsou po Martellech druhým nejvýznamnějším rodem v Dorne.
    To je jako by chtěli Starkové ukrýt tajného dědice u Boltonů, toho neobvyklého vzezření by si tam určitě někdo všiml. :-)
  • upraveno 7. října 2008
    kritizovať je vec jedná a jednostranné démonizovanie vec druhá. chápem, že každý máme svoju obľúbenú postavu, ale létov a hevyho pohľad na danny a aryu (pri všetkej úcte k spomínaným serom) mi pripomína hon na čarodejnice. Resp. ma šokuje, pretože mám pocit, že rozumiem knihám a nie som mimóz, ktorý by sa vyžíval v čudákoch. a fakt mi príde, že obidve baby sú písané ako pozitívne postavy, ako kladný hrdinovia.
    tak mi naozaj príde, že čítame trochu odlišné knihy :)
  • upraveno 7. října 2008
    Sere Sarvene, vzal jsi mi slova z úst :-).
  • upraveno 7. října 2008
    to som nechcel vzácna lady :-)
  • upraveno 7. října 2008
    Mně zase šokuje vaše neúcta a démonizování Sansy a Stannise, z toho si nic nedělej, sarvene, to je normální. :-)
  • upraveno 7. října 2008
  • upraveno 7. října 2008
    V podstatě se ztotožňuji s Létovo předchozím příspěvkem. Jak říkám, když se oprostíme od silných slov, budem spolu povětšinou souhlasit. :-)
  • upraveno 7. října 2008
    Což by byl ovšem konec diskuze, že ano...;-)
  • upraveno 7. října 2008
    Přesně tak :-)
  • upraveno 7. října 2008
    Vy jste mezuláni, takhle to zazdít! :-)
  • upraveno 7. října 2008
    Jak, "jste" :-)) Alek s tebou začal souhlasit.
  • upraveno 7. října 2008
    Konečně jsem přišel na způsob, jak Léto umlčet :-)))
  • upraveno 7. října 2008
  • upraveno 7. října 2008
  • upraveno 7. října 2008
  • upraveno 7. října 2008
    Pardón, už si běžím osvěžit skloňování na zlovlčí blog :-)
  • upraveno 7. října 2008
    Na mém blogu právě probíhá diskuze na téma "Proč si vůbec zakládat nějaký blog." :-)
  • upraveno 7. října 2008
    Blogy už jsou, pravda, trochu z módy. Lepší je mít Not a blog. Po vzoru Mistra. :-)
  • upraveno 7. října 2008
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 7. října 2008
    O těch se tu už napovídalo spousta. Navrhuji zas někoho méně provařeného. Třeba Rickarda Starka.
  • upraveno 7. října 2008
    Daenerys? Hm, mnjó... ehm... akože... je to docela fešanda, ne? :-) Za královnu bych ji nechtěl, ale je třeba uznat, že by byla lepší než její otec, bratr a manžel dohromady. Kdyby bydlela naproti přes ulici, klidně bych se zastavil na kus řeči, až bych se vracel s mlékem ze samoobsluhy.
    A teď ser Heavy řekne něco pěkného o té zlobivé starkovské holce. :-)
  • upraveno 7. října 2008
    parafrázujúc moju obľúbenú reklamu: nebolo to zlé, ale asi by sme sa mali mať sedenia 2x týždenne .-) i tak v mene Dany Ďakujem a teším sa na heada
  • upraveno 7. října 2008
    tak heade, nemůže to být tak těžké přece. :-)
  • upraveno 7. října 2008
  • upraveno 7. října 2008
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.