Co jiného číst?

upraveno 3. ledna 2011 v Literatura
1424345474893

Komentáře

• upraveno 5. září 2012
  • upraveno 5. září 2012
    Ačkoliv mám hromadu ebooků, tak je považuji jen za náhražku, když člověk potřebuje něco dohledat, najít citaci nebo nemůže danou knihu sehnat jinak a nebo potřebuje rychle sehnat knihu a nemá čas běhat po obchodech.
    Knihy mne obklopují ze všech stran a některé mám už dokonce ne 3x ale 5x....jenže já se jich nedokážu zbavit :( A přitom je rozdíl jen v ve vydání, ilustracích, předmluvě, korekci obsahu.....
    Největší problém je, že mám furt kolem sebe rozložené knihy, protože dohledávám, porovnávám, vypisuji....a samozřejmě všude po bytě. Jakmile nějakou hromadu uklidím, tak do večera zjistm, že je stejně zase musím vytahat a hledat něco jiného. Nejhorší jsou chvíle, kdy se v noci probudím a najednou mi něco začne vrtat hlavou a protože se znám, že už neusnu, tak se vyplížím a potichoučku slídím po knize, kde bych se to dozvěděla :-) Nevědět je pro mne neúnosné. Někdo holt v noci rabuje lednici a někdo knihovnu :-D
  • upraveno 5. září 2012
  • upraveno 5. září 2012
  • upraveno 5. září 2012
    Tak jsem si o ten Cirkus požebrala jako o recenzák. Tedy uvidíme.
  • upraveno 5. září 2012
  • upraveno 5. září 2012
    kupil som do kindlu tu vec co ziskala huga, skusim ci to pojde citat...
  • upraveno 6. září 2012
    S poslední Pevností jsem si koupil i knihu Dana Černého "Kejda" - to je počteníčko :-)).
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 6. září 2012
    Je obsah knihy rovný jeho názvu?
  • upraveno 6. září 2012
    Těžko říct - název evokuje spíš cosi těžkého, což je však pravým opakem obsahu. Je to žánrová směsice sci-fi, hororu, erotiky a humoristického románu. Hlavními hrdinkami jsou dvě studentky, z nichž jedna po požití té titulní kejdy získá netušené schopnosti. Holky zažijí zombí apokalypsu, únos na jednu vzdálenou planetu a mnohá jiná dobrodružství. Zní to podivně, co? Ale čte se to výborně.
  • upraveno 7. září 2012
  • upraveno 7. září 2012
    Ti recenzenti mají ale výrazivo. :-))
  • upraveno 7. září 2012
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 12. září 2012
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Kdysi dávno se tu Drak jeho veličenstva probíral a hrozně jsem to strhal :)
  • A zrovna ten se mi líbil zatím nejvíc. :D
    Co na něm bylo tak strašného? Předpokládám, že něco ohledně vojenství (zbraně? organizace?)... :?:
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    To zní tak strašně až by to stálo za přečtení :-)
  • No, jakožto v dějepise průměrně vzdělaný člověk se zájmem o absolutně jiné období, než napoleonské války (války samotné, společnost...) a nulovými znalostmi mužského chování ohledně draků, mohu nadále setrvávat u toho doporučení. ;D

Mimochodem- ty krmné krávy (& spol.) mi taky krapet vrtaly hlavou, ale třeba šlo o import z Indie... :-P
    @Thorar Je to docela populární, Peter jackson se okolo toho dokonce chvíli motal, že by to natočil, takže můj názor ber jen jako můj názor :)

@MissUtahraptor Totéž :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • Já bych zas potřeboval poradit, je-li tu nějaký znalec, jestli má cenu pouštět se do četby "démonského" fantasy cyklu Petera Bretta "Tetovaný", "Pouštní kopí" atd. - prý je to "úžasně čtivé", na netu to kladně hodnotí dost lidí, v reálu mi to zatím do nebes vychválil majitel plzeňského sci-fi knihkupectví Valhalla.
    @Crocuta To mě taky zajímá - chtěla bych to dát bráchovi k narozeninám :)
  • @Krisa Zaujímavá náhoda, že tento týždeň som to začal čítať. :D Mám za sebou prvé tri kapitoly, a vyzerá to zatiaľ dobre. Páči sa mi celkom originálny nápad "ľudí hmyzu", sú tam napr. mravci, kudlanky, osy, a každí majú svoje charakteristické vlastnosti. Otázne je, nakoľko je to len náhrada klasických fantasy rás ako trpaslíci alebo elfovia. :)
    @Arutha2321 Tak pak poreferuj, jaké to bylo :). Já jsem totiž neschopná nemít knížky, které mě baví (už i u toho Abercrombieho jsem se musela v knihkupectví prásknout přes prsty, protože to mám zatím půjčené z knihovny a letos budu mít narozeniny).
  • Tak na to jsem také zvědavý! Také si totiž musím koupit všechny knihy co se mi zalíbí - a nejen že to leze do peněz a knihovna praská ve švech, ale doma je mi stále nadáváno, že nám brzy patro díky těm knihovnám spadne na hlavu :-).
  • upraveno 21. června 2013
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.