Nemáte niekto link na to video českého pôvodu kde chalan vysvetľuje princípy európskej únie (alebo niečo podobné) má to byť akože stredoškolák no vyzerá asi na 30 a neustále sa smeje ako Joker? Neviem či to niekto dával tu (no nepodarilo sa mi to nájsť) alebo som to videl niekde inde. POMOC prosím :D
@Miss_Utahraptor +1000!!! :D Včera u nás taky pršelo, to jsem čuměla :D A celý krásný slunečný den jsem byla zavřená v laborce... (P.S. Asi se zblázním, teď mi bude zas několik dní znít ta písnička v hlavě!!!! Winter wrap up, winter wrap up! :D To je tak boží)
By mě zajímalo, proč pořád lidi fňukají, že je dlouhá zima. Vždyť ještě listopad byl nezvykle teplý, a trochu víc se ochladilo až snad pár dní před Vánoci.
@Nevada Já bych jako problém viděla spíš to, že jeden den pálí sluníčko, druhý mrzne a sněží, třetí je zase teplo, ale fouká ledový vítr... Už přes měsíc prakticky v kuse marodím a to "zábavné" počasí mi moc nepřidává. :evil:
Komentáře
Neviem či to niekto dával tu (no nepodarilo sa mi to nájsť) alebo som to videl niekde inde. POMOC prosím :D
(P.S. Asi se zblázním, teď mi bude zas několik dní znít ta písnička v hlavě!!!! Winter wrap up, winter wrap up! :D To je tak boží)
u nás mu neřeknem jinak než princ krasoň, i když teď už to moc neplatí. Ale ať bude zablácen sebevíc pro nás to bude pořád princ krasoň