Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1139140142144145581

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Můžu mít otázku? Vrátil jsem se po celkem dlouhé době a pamatuju dost lidí, kteří tu byli, jako třeba Jarla a i další, co se s nimi stalo? Odešli bez důvodu? Vždyť není moc časově namáhavé sem večer skočit kouknout, co je nového a tak.
  • Je to tabu?
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Anvil Není. Jarla nás opustila, z osobních důvodů (dodnes většina z nás neví jakých a zbytek mlčí) :'-( :'-( (ale čte povídky, takže víme že tu je, takže je trochu jako Daniel Jackson v šesté sérii SG-1). Tyna má pokud jsem to správně pochopil dalšího potomka a nemá čas. Léto tu nebyl už když jsem přišel. JAIME občas zaskočí někoho pobouřit nebo urazit. Theresa Greyjoy se občas objeví. To je tak všechno co vím.
  • Tyjo, tak to mě mrzí, většinu z nich pamatuju a byli prima :/
    @Anvil Daniel Jackson se v sedmé sérii vrátil.
  • Hele, úplně si nemyslím, ale bylo by to pěkné.
  • @Everett_Young Tyna má další pimprle? Není to brzo? Myslela jsem, že tomu prvnímu dítku bude/je teprve rok.
    @brbr Proto je tam napsáno to "tak jsem to pochopil" protože si tím nejsem jistý ale vím že se tu o tom zmiňoval Heavy_Head.
  • @Everett_Young hm, tak heavy myslel mě :-)
    @brbr Jůůůůů. A máš dítě nebo holku? :twisted: A v tom případě nevím proč sem Tyna nechodí, ale poslední návštěvu má někdy v prosinci.
  • @Everett_Young Dokonce dva :twisted: (Proto mě tak zajímala Tyna a počet dětí, to víš, matek je tu málo, tak ať mám přehled =D
  • Jupí, podařilo se mi upéct svůj první citronový koláč, aniž by kuchyň lehla popelem nebo z toho vyšla černá hrouda, dokonce nemám ani žádné popáleniny a vypadá to celkem poživatelně :D
  • @Dreamer Z koho chceš tahat citlivé informace, lady Olenno? ;D
  • @Dreamer Gratuluju. Když jsme se sestrou pekly citonový koláč, kuchyň sice nevybouchla, ale vznikla z toho jakási divná pseudohnota, která se nikomu opravdu jíst nechtěla :-)
  • @MissUtahraptor no vidíš, to mě nenapadlo :D nad tím musím ještě popřemýšlet.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Schválně, který dobrovolník to bude muset ochutnat jako první. :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Takhle nějak to pekli i pejsek s kočičkou né? Tohle nám chutná, to tam dáme taky...
  • Však na to velký zlý pes taky šeredně doplatil. :-)
  • Jak byste přeložili větu "Now they're for it."? Potřebuji, aby to v textu staršího data nepůsobilo jako pěst na oko a už mě nic nenapadá. :(
  • @MissUtahraptor: A kontext? Tohle může znamenat víc věcí. Hoď aspoň předchozí větu..
  • upraveno 12. dubna 2013
    Já bych asi řekl něco jako "teď, už jdou na to"
    edit, možná bez "už" je to doslovnější
  • @Anvil Něco takového mě taky napadlo, ale nelíbí se mi ta fráze "jít na to", působí na mě strašně novodobě.
    I když možná už mi z toho jazyka prostě jenom hrabe a hledám složitosti tam, kde nejsou. :roll:
  • Mno, ono to zní víc novodobě, to máš pravdu, ale ostatní překlady, co mě napadají, jsou opisy, které nevystihují situaci, překlad téhle fráze by měl být krátký a rázný, nechtějí být prozrazeni, takže něco jako "už se chystají to učinit" a podobné anachronismy jsou zbytečně dlouhé... co myslíš?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.