Hra o trůny 3×06 – Výstup - Ice & Fire
Hra o trůny 3×06 – Výstup - Ice & Fire
Tywin plánuje strategické spojenectví pro Lannistery. Melisandra navštěvuje Říční krajiny. Robb přistupuje na kompromis ke znovuobnovení spojenectví s rodem Freyů. Roose Bolton se rozhoduje, co učiní s Jaimem Lannisterem. Jon, Ygritte a divocí podnikají náročný výstup.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
No tak pořád si tu nikdo hrubě nenadává, nikdo nevyhrožuje fyzickými útoky, prostě jen polemizují o tom, co je v seriálu blbě a co ne. O co jde? Pokud nějakou knihu miluji a pak vidím televizní/filmové zpodobnění které je dosti nedostatečné a jsou tam vycpávky (kurvy) místo důležitých posuvů v příběhu (to musím se všema souhlasit, taky byly šukací scény v posledních dílech dost zregulovány) a když se někdo chová jako blbec oproti knize, no tak to prostě není v cajku. Víš, jak já třeba budu řvát, až mi zkazí můj milovaný Hyperion?
Nechci se nikoho dotknout, ale proste takhle pusobi na cloveka, co jde jen tak nahodou okolo.
Nevada, Flankner, jenProTenDnesniDen. A samozřejmě samozvaný král světa Everett_Young. A své čestné místo si jistě zaslouží i Riv. Takhle to vypadá mnohem lépe ;-)
Nevrátíme se zpět k tématu, tedy k seriálu?
Ale oni nikomu do blbců nenadávali, jenom je pro ně seriál oproti předloze blbý na nesprávných místech, maximálně ty blbce schytaly postavy a příběhové konstrukty. Já až budu mít načteno vše a pak se zpětně kouknu na seriál, možná taky uvidím spoustu věcí jinak.