Hra o trůny 3×06 – Výstup - Ice & Fire

upraveno 5. května 2013 v 3. řada
imageHra o trůny 3×06 – Výstup - Ice & Fire

Tywin plánuje strategické spojenectví pro Lannistery. Melisandra navštěvuje Říční krajiny. Robb přistupuje na kompromis ke znovuobnovení spojenectví s rodem Freyů. Roose Bolton se rozhoduje, co učiní s Jaimem Lannisterem. Jon, Ygritte a divocí podnikají náročný výstup.

Read the full story here

11314161819

Komentáře

• EY: i Benioff s Weissem mají své nadřízené. Ti jim přidělili určitý formát, do kterého se vejdou a určitý balík peněz na daný počet epizod. Pak jim ještě řekli, a´t tam dají nějaké kozičky, trochu násilí a zbytek nechali na nich, ať se s tím poperou..
    Flanker: souhlasím, že v některých částech dělají seky. Otázkou je jestli si jich všimne i nečtenář.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    skelet napsal(a):

Otázkou je jestli si jich všimne i nečtenář.

Nevím, jestli myslíš seky i změny charakteru postav, ale můj kamarád, který nejprve viděl 1. a kus 2. série seriálu (než jsem mu půjčila knížky a donutila číst) se mi děsně divil, jak může být Jon moje nejoblíbenější postava, když je to hrozný degen...
  • Jak má třetí série geniální momenty, při kterých mi běhal mráz po zádech, tak tam jsou zároveň části, který jsou dost mimo. Ale nedokážu posoudit, jak moc mě v tom ovlivňuje knížka. Nějak mě ten seriál přestává bavit. Ne, že bych na to koukal ze setrvačnosti jako na jiné seriály, ale nějak se pro to nedokážu nadchnout...
  • PhoebeaPhoebea I see you
    upraveno 9. května 2013
    Jasně, musíme prosadit, aby v další sérii měl každej díl DVĚ hodiny, aby se tam toho víc vešlo :-P :dance:
    Inteligentní rozhovory, kozičky, hezké zadečky, dramatické chvíle, romantické momenty - všeho přiměřeně (jen toho mučení míň - to já nerada ..:( )
  • Víc Ramsaye!
    Hmm... měla bych se nad sebou zamyslet...
  • PhoebeaPhoebea I see you
    upraveno 9. května 2013

@Vlcacka Ale vždyť my už víme, že máš sebevražedné sklony =D
  • Krisa: o tom to je.. já začal číst knihu až po první sérii. Díky seriálu jsem si Cat oblíbil, díky knize jsem na ni dostal averzi =D
    Jinak Jonova linka je těžce nezvládnutá.. mimochodem, který degen napsal díl, kde vypustil Ygritte do světa? nebyla to hen tá oná Vanessa nebo jak se tak geniálné scénáristka jmenovala?
  • @Phoebea

:-D Kruci a já to tak úzkostlivě tajila! Teď nemůžu mezi lidi... :-P
  • Když jsem Tě naposled viděla, tak jsi to ani moc netajila =D
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 9. května 2013
    @Vlcacka To nemusíš tajit. Krisa zase trpí sklony ubližovat sama sobě a já taky trošku ty sebevražedné sklony mívám. Nejsi v tom sama ;-)
  • Phoebea napsal(a):

Když jsem Tě naposled viděla, tak jsi to ani moc netajila =D

No já většinou prohrávám. :-D

• @Everett_Young
    Aha! Tak proto je mi mezi váma tak dobře!
    Everett_Young napsal(a):

Krisa zase trpí sklony ubližovat sama sobě

Tsss, člověk si jednou vykloubí loket a přerve vazy, dvakrát rozsekne hlavu, jednou rozsekne obočí, nechá vyrazit zub, naštípne zápěstí, přerve vazy v koleni, přerve druhé vazy v koleni, rozmajstruje chrupavku v koleni, párkrát narazí prsty, mnohokrát narazí zápěstí, pořídí si několik výronů obou kotníků, pořeže se, vrazí si obří třísku až do lůžka nehtu, párkrát rozbije kolena, sedře všechno možné, má sem tam nějakou modřinu, škábaneček, narve zašupovací petlici od dveří do prstu, provrtá prst šídlem skrz na skrz, položí dračí loď na prst, ukopne nehet až několikrát sleze, klekne při schovce na střep a pár dalších drobnůstek...a má to neustále na talíři =D
  • @Krisa Nešikovný maso musí pryč! :D
  • @ Krisa

Lehce srovnám skóre:

Zlomená ruka, zmrzačený prst po strčení šroubováku do zásuvky, opařená nudlovou polívkou, rozbitý kolena po pádu z kola, tříska pod nehtem už taky byla, rozseknutý ret a uštípnutý zub, slezlej nehet na palci taky byl, výron kotníku taky, píchnuta vosou tak, že mi oteklo celé chodidlo ... to prostě k životu patří.
    @Riv Doporučuje 9 z 10 Ramsayů (mimochodem tohle samý už mi bylo řečeno v úterý =D )
  • @Krisa Ten, kdo ti to řekl je moudrý muž/žena :D (a že pozdravuju)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Phoebea napsal(a):

@Candy protože je boží!!
    Jenom jednu výtku mám a to že Tormund Obrozhouba ještě neřekl ani jednu ze svých skvělých neuvěřitelných historek a ani HAR!
    To teda posrali !!!! :evil: :spike: =D

To nie je vtipné pretože máš pravdu možno viac než si uvedomuješ. Tieto historky a ono otravné HAR rovnako ako Ygrittine YKNJS sú veci, ktorými je možné si ľahšie spájať postavu a meno. Takto je to len ďalší bradáč od divokých, ktorý má rád Jona.
    @Riv =D Myslím, že to o sobě ví :twisted:

@Vlcacka Výzva přijata - omezená hybnost pravé ruky v lokti asi o 20 stupňů (nenatáhnu ruku).
  • upraveno 9. května 2013
    @Krisa

Kdysi naražená kostrč, jako dítko jsem sebou na škole v přírodě párkrát nechutně hodila na led a bylo. Pámbů zaplať asi po půl roce to přestalo bolet.

O mých až moc stárnoucích kostech a rozpadajících se zubech nemluvě.

Mandle pryč se taky počítaj?
    To je tu súťaž o najlepšieho sebapoškodzovateľa? :)
  • Branislav_Gepeto napsal(a):

Některé ty věci se mi způsobily samy. :-D

Vlcacka napsal(a):

Branislav_Gepeto napsal(a):

Některé ty věci se mi způsobily samy. :-D

Veru, Samo Sato je ten najväčší delikvent...

• @Vlcacka @Krisa tý jo 8-O tohle se vážně může stát jednomu člověku? Musím zaklepat, já jsem si v životě nic nezlomila, ani neurazila nebo nezmrzačila :) ...
    a náhle začaly z nebe padat piána a obří kovadliny.
    upraveno 9. května 2013
    @Dreamer Může :)

@Vlcacka Jo, ještě jsem si vzpomněla, že jsem spadla na loděnici ze střechy při jejím zametání (přišlápla jsem si dlouhé šusťáky a už jsem jela) - dopadla jsem naznak na stojany na kola a v oblasti ledvin jsem měla po několik týdnů překrásné modré čáry =D

Mimochodem jsme strašlivě off-topic, ale po té dnešní parádě ho už stejně nic nezachrání, tak to ani nepřesunuji jinam.
  • @Krisa
    Au.
    No Ramsík by tleskal radostí, jen by mu bylo líto, že nám tohle všechno nezpůsobil sám. :-D
  • Mi jenom vrtá hlavou linka Tormund přes zeď. Teda, ne že bych nechápala, proč tam leze, ale nemůžu pořád přijít na to,
    jak ho pak dostanou po bitvě u Black castle zpátky za Zeď.
    Mimochodem, těch lidí lezlo na horu víc, dokonce když se tam vydrápe J+Y, tak Tormund tahá něco nahoru, tudíž předpokládám, že pomáhá dalšímu lezci.
    Když chce Tywin poslat Lorase do Královské gardy, tak jsem to chápala tak, že do ní mladý chce (popravdě jsem myslela, že tam je už od té doby, co Joffreymu zasnoubili Margaery).
    Nejvíc mě štve, že s těmi postavami, které vypadly ze seriálu, se už asi nesetkáme ani v knížkách (Edrik, Willas a Garlan,....). A zrovna ty sympatické...
    Co se hereckých výkonů týče, jsem stále více nadšená z Thorose a starého Boltona.

A úplně nakonec hnidopišská poznámka k titulkům. V té scéně Sansa-Loras, chválí Sansa ne odznak, ale jehlici (pin). Ale to jen tak, aby řeč nestála.
  • brbr: Nejistil Tormund Orella?
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Ve třetím dílu říká Mance Tormundovi, aby si vzal Orella a dvacet mužů. A k tomu to černé pako.
  • @Vlcacka Ne, Orell, si tam balil špagát. Ale to třeba Tormund taky.
    @Nevada Jo, na pár záběrech tam jdou vidět skupinky mravenečků na Zdi, takže jich bylo víc (jinak to byla poznámka k pididiskuzi asi před sto příspěvky, kde se to nějak obrátilo k počtu lezců. S křížkem po funuse byla - ta poznámka :-))
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.