Hra o trůny 3×06 – Výstup - Ice & Fire

upraveno 5. května 2013 v 3. řada
11314161819

Komentáře

• EY: i Benioff s Weissem mají své nadřízené. Ti jim přidělili určitý formát, do kterého se vejdou a určitý balík peněz na daný počet epizod. Pak jim ještě řekli, a´t tam dají nějaké kozičky, trochu násilí a zbytek nechali na nich, ať se s tím poperou..
    Flanker: souhlasím, že v některých částech dělají seky. Otázkou je jestli si jich všimne i nečtenář.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • Jak má třetí série geniální momenty, při kterých mi běhal mráz po zádech, tak tam jsou zároveň části, který jsou dost mimo. Ale nedokážu posoudit, jak moc mě v tom ovlivňuje knížka. Nějak mě ten seriál přestává bavit. Ne, že bych na to koukal ze setrvačnosti jako na jiné seriály, ale nějak se pro to nedokážu nadchnout...
  • PhoebeaPhoebea I see you
    upraveno 9. května 2013
    Jasně, musíme prosadit, aby v další sérii měl každej díl DVĚ hodiny, aby se tam toho víc vešlo :-P :dance:
    Inteligentní rozhovory, kozičky, hezké zadečky, dramatické chvíle, romantické momenty - všeho přiměřeně (jen toho mučení míň - to já nerada ..:( )
  • Víc Ramsaye!
    Hmm... měla bych se nad sebou zamyslet...
  • PhoebeaPhoebea I see you
    upraveno 9. května 2013

@Vlcacka Ale vždyť my už víme, že máš sebevražedné sklony =D
  • Krisa: o tom to je.. já začal číst knihu až po první sérii. Díky seriálu jsem si Cat oblíbil, díky knize jsem na ni dostal averzi =D
    Jinak Jonova linka je těžce nezvládnutá.. mimochodem, který degen napsal díl, kde vypustil Ygritte do světa? nebyla to hen tá oná Vanessa nebo jak se tak geniálné scénáristka jmenovala?
  • @Phoebea

:-D Kruci a já to tak úzkostlivě tajila! Teď nemůžu mezi lidi... :-P
  • Když jsem Tě naposled viděla, tak jsi to ani moc netajila =D
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 9. května 2013
    @Vlcacka To nemusíš tajit. Krisa zase trpí sklony ubližovat sama sobě a já taky trošku ty sebevražedné sklony mívám. Nejsi v tom sama ;-)
  • @Everett_Young
    Aha! Tak proto je mi mezi váma tak dobře!
  • @Krisa Nešikovný maso musí pryč! :D
  • @ Krisa

Lehce srovnám skóre:

Zlomená ruka, zmrzačený prst po strčení šroubováku do zásuvky, opařená nudlovou polívkou, rozbitý kolena po pádu z kola, tříska pod nehtem už taky byla, rozseknutý ret a uštípnutý zub, slezlej nehet na palci taky byl, výron kotníku taky, píchnuta vosou tak, že mi oteklo celé chodidlo ... to prostě k životu patří.
    @Riv Doporučuje 9 z 10 Ramsayů (mimochodem tohle samý už mi bylo řečeno v úterý =D )
  • @Krisa Ten, kdo ti to řekl je moudrý muž/žena :D (a že pozdravuju)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Riv =D Myslím, že to o sobě ví :twisted:

@Vlcacka Výzva přijata - omezená hybnost pravé ruky v lokti asi o 20 stupňů (nenatáhnu ruku).
  • upraveno 9. května 2013
    @Krisa

Kdysi naražená kostrč, jako dítko jsem sebou na škole v přírodě párkrát nechutně hodila na led a bylo. Pámbů zaplať asi po půl roce to přestalo bolet.

O mých až moc stárnoucích kostech a rozpadajících se zubech nemluvě.

Mandle pryč se taky počítaj?
    To je tu súťaž o najlepšieho sebapoškodzovateľa? :)
    upraveno 9. května 2013
    @Dreamer Může :)

@Vlcacka Jo, ještě jsem si vzpomněla, že jsem spadla na loděnici ze střechy při jejím zametání (přišlápla jsem si dlouhé šusťáky a už jsem jela) - dopadla jsem naznak na stojany na kola a v oblasti ledvin jsem měla po několik týdnů překrásné modré čáry =D

Mimochodem jsme strašlivě off-topic, ale po té dnešní parádě ho už stejně nic nezachrání, tak to ani nepřesunuji jinam.
  • @Krisa
    Au.
    No Ramsík by tleskal radostí, jen by mu bylo líto, že nám tohle všechno nezpůsobil sám. :-D
  • brbr: Nejistil Tormund Orella?
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Ve třetím dílu říká Mance Tormundovi, aby si vzal Orella a dvacet mužů. A k tomu to černé pako.
  • @Vlcacka Ne, Orell, si tam balil špagát. Ale to třeba Tormund taky.
    @Nevada Jo, na pár záběrech tam jdou vidět skupinky mravenečků na Zdi, takže jich bylo víc (jinak to byla poznámka k pididiskuzi asi před sto příspěvky, kde se to nějak obrátilo k počtu lezců. S křížkem po funuse byla - ta poznámka :-))
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.