Hra o trůny 3×06 – Výstup - Ice & Fire
Hra o trůny 3×06 – Výstup - Ice & Fire
Tywin plánuje strategické spojenectví pro Lannistery. Melisandra navštěvuje Říční krajiny. Robb přistupuje na kompromis ke znovuobnovení spojenectví s rodem Freyů. Roose Bolton se rozhoduje, co učiní s Jaimem Lannisterem. Jon, Ygritte a divocí podnikají náročný výstup.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Flanker: souhlasím, že v některých částech dělají seky. Otázkou je jestli si jich všimne i nečtenář.
Inteligentní rozhovory, kozičky, hezké zadečky, dramatické chvíle, romantické momenty - všeho přiměřeně (jen toho mučení míň - to já nerada ..:( )
Hmm... měla bych se nad sebou zamyslet...
@Vlcacka Ale vždyť my už víme, že máš sebevražedné sklony =D
Jinak Jonova linka je těžce nezvládnutá.. mimochodem, který degen napsal díl, kde vypustil Ygritte do světa? nebyla to hen tá oná Vanessa nebo jak se tak geniálné scénáristka jmenovala?
:-D Kruci a já to tak úzkostlivě tajila! Teď nemůžu mezi lidi... :-P
Aha! Tak proto je mi mezi váma tak dobře!
Lehce srovnám skóre:
Zlomená ruka, zmrzačený prst po strčení šroubováku do zásuvky, opařená nudlovou polívkou, rozbitý kolena po pádu z kola, tříska pod nehtem už taky byla, rozseknutý ret a uštípnutý zub, slezlej nehet na palci taky byl, výron kotníku taky, píchnuta vosou tak, že mi oteklo celé chodidlo ... to prostě k životu patří.
@Vlcacka Výzva přijata - omezená hybnost pravé ruky v lokti asi o 20 stupňů (nenatáhnu ruku).
Kdysi naražená kostrč, jako dítko jsem sebou na škole v přírodě párkrát nechutně hodila na led a bylo. Pámbů zaplať asi po půl roce to přestalo bolet.
O mých až moc stárnoucích kostech a rozpadajících se zubech nemluvě.
Mandle pryč se taky počítaj?
@Vlcacka Jo, ještě jsem si vzpomněla, že jsem spadla na loděnici ze střechy při jejím zametání (přišlápla jsem si dlouhé šusťáky a už jsem jela) - dopadla jsem naznak na stojany na kola a v oblasti ledvin jsem měla po několik týdnů překrásné modré čáry =D
Mimochodem jsme strašlivě off-topic, ale po té dnešní parádě ho už stejně nic nezachrání, tak to ani nepřesunuji jinam.
Au.
No Ramsík by tleskal radostí, jen by mu bylo líto, že nám tohle všechno nezpůsobil sám. :-D
Když chce Tywin poslat Lorase do Královské gardy, tak jsem to chápala tak, že do ní mladý chce (popravdě jsem myslela, že tam je už od té doby, co Joffreymu zasnoubili Margaery).
Nejvíc mě štve, že s těmi postavami, které vypadly ze seriálu, se už asi nesetkáme ani v knížkách (Edrik, Willas a Garlan,....). A zrovna ty sympatické...
Co se hereckých výkonů týče, jsem stále více nadšená z Thorose a starého Boltona.
A úplně nakonec hnidopišská poznámka k titulkům. V té scéně Sansa-Loras, chválí Sansa ne odznak, ale jehlici (pin). Ale to jen tak, aby řeč nestála.
@Nevada Jo, na pár záběrech tam jdou vidět skupinky mravenečků na Zdi, takže jich bylo víc (jinak to byla poznámka k pididiskuzi asi před sto příspěvky, kde se to nějak obrátilo k počtu lezců. S křížkem po funuse byla - ta poznámka :-))