@Kolikokoli Mě zas přijde, že Nevada kope jenom do blbců, takže to nevadí... P.S. když už doopravdy kope. Přijde mi, že hodně lidí vidí aroganci za každým rohem. P.P.S. A přijde mi hloupý, jak se pořád někdo ptá, jestli není arogantní a tak, jasně, že se vždycky objeví někdo, kdo vás nebude mít rád, se stim smiřte.
@hasicarna A nemyslíš, že kdyby se někomu nelíbilo jak s ním někdo jiný mluví, může se ozvat sám, a ne přes spasitelku fóra, matku flamů a rozbíječku banů Kristýnu?
EDIT: A co se arogantního chování týká, viz tvoje vlastní "Tys mi to nandal" :wall:
Heja heja vy všichni tady. Nějak se nám to zvrhává, tak mi dovolte coby tomu nejarogantnějšímu zde, abych všechny diskutující poprosil aby si podali ruce. Protože kdo se na to má dívat.
Jestli to pomůže, tak těm, který jsem naštval, vzkazuju pardon, já nechtěl, říkám jen co se mi nelíbí na seriálu a neopovrhuju nikým jen proto, že jemu se seriál líbí.
Tak, co aby zavládl mír na icefire? Nebo aspoň ozbrojené příměří jako mezi Severní a Jižní Koreou, na jejichž hranici je momentálně bezpečněji než tady?
Hm, flank(n)er má tolik pěkných titulů... Asi heavyho zařadím na seznam osob, které je potřeba pozurážet při každé příležitosti! *dup*
Sluníčkovost je zlo. Většinou to totiž znamená falešný pocit, že jsou všichni superbezva kamarádi naladění na jednu vlnu. A jakmile pak někdo vybočí ze skupiny, tak je rázem úhlavní nepřítel.
@MissUtahraptor Stále se na to chystám. Drž mi palce. :-) @Krisa Ani nevím. Co je s ním? @Everett_Young Nábor musí probíhat neustále, průběžně a hlavně nenápadně. :twisted: @Nevada Snažil jsem se být stručný.
@heavy_head On měl nejdřív zakázáno "sluncevdušovat" a pak na vlastní žádost odešel z ČT, pak byl v nějakém rádiu a pak dělal (možná ještě dělá) leteckého meteorologa.
Komentáře
P.S. když už doopravdy kope. Přijde mi, že hodně lidí vidí aroganci za každým rohem.
P.P.S. A přijde mi hloupý, jak se pořád někdo ptá, jestli není arogantní a tak, jasně, že se vždycky objeví někdo, kdo vás nebude mít rád, se stim smiřte.
EDIT: A co se arogantního chování týká, viz tvoje vlastní "Tys mi to nandal" :wall:
Jestli to pomůže, tak těm, který jsem naštval, vzkazuju pardon, já nechtěl, říkám jen co se mi nelíbí na seriálu a neopovrhuju nikým jen proto, že jemu se seriál líbí.
Tak, co aby zavládl mír na icefire? Nebo aspoň ozbrojené příměří jako mezi Severní a Jižní Koreou, na jejichž hranici je momentálně bezpečněji než tady?
@sveva Co říct než:
Sluníčkovost je zlo. Většinou to totiž znamená falešný pocit, že jsou všichni superbezva kamarádi naladění na jednu vlnu. A jakmile pak někdo vybočí ze skupiny, tak je rázem úhlavní nepřítel.
@Krisa Ani nevím. Co je s ním?
@Everett_Young Nábor musí probíhat neustále, průběžně a hlavně nenápadně. :twisted:
@Nevada Snažil jsem se být stručný.