Já neříkám nic :-) Stejně bych byl, povětšinou novými, překotně aktivními členy, označen za trola a vyzván, abych zalez do díry :-D Ale diskuze fakt vtipná, plná hus. Potrefených ;-) (modří už vědí)
@Riv Ale jo, uznávám tvůj smysl pro humor, že se na husí výzvu ozveš ;-) Navíc se zdá, že máš taky v oblbě mojí třetí nejoblíbenější postavu ságy, takže bod pro tebe :applause:
Koukám, že někteří členové nám přibyli z CSFD :roll: Pokud někdo touží po diskuzi o tom, jak je seriál skvělý a Martin je stejně prasák a tady na fóru jsme všichni rigidní starci a stařeny, může pokračovat tam.
@sveva Já jsem tu bitvu nezačala. S částí kritiky flankera nebo Nevady nesouhlasím, ale stojím na jejich straně proti těm, co tu začnou rozhlašovat, že my kritici jsme hnusní, lpíme na nepodstatných (ty věčné spory o tom, co komu připadá nepodstatné, už jsou ohrané) detailech , nedopřejeme tvůrcům uměleckou svobodu (nebo že by nám spíš vadilo, že nálepku známého jména používají pro vlastní příběhy?), je nám ukradená komerční stránka věci a vadí nám, že Martinovy příběhy a postavy tvůrci seriálu překrucují podle vlastních hodnot.
@sveva Nikam tě neposílám :D Sex v předloze a v seriálu se tu už řešil mockrát, já se připojuju k těm, co tvrdí, že knihy i seriál jsou na tom víceméně stejně. A co se týče té poznámky... proč chodit na fanouškovské stránky a pak komentovat drsnější slovník některých uživatelů?
jedna vec je diskutovat a nesuhlasit a ina je vytvarat a podnecovat flame-y. to fakt nema cenu. snad si este pamatame ako to tu pred par rokmi neslavne dopadlo pri turnaji o citronovy kolac a ze sme sa trosku poucili...
@Nevada Nechci začínat další flame, neber tento můj komentář nějak útočně ;). Jde o to, že někteří sice napíšou, že se jim to moc nelíbilo (např. flanker), ale ty to občas (často) píšeš takovým stylem... arogantním, abych tak řekla. Nevím, jestli to myslíš skutečně arogantně nebo ne, ale občas to tak vypadá a... zkrátka... občas to člověka dožene k tomu, že vypětí a napíše tady všelijaké věci :D.
@Kolikokoli Na CSFD má Nevada napsáno "Jsem drzá a kopu do lidí" takže ostřejší forma vyjadřování se od ní dá očekávat. Spíš než arogantně to vyznívá tak že dokáže natvrdo říct co si myslí bez vší té omáčky kolem, která v člověku zmírňuje ten pocit že je blbec :D A ne, rozhodně na tom není nic špatného.
Komentáře
To se tu vážně nedá kritizovat ani obhajovat seriál, aniž by dotyčnej nebyl pod palbou ironickejch, jízlivejch nebo urážejících poznámek..?