Hra o trůny 3×06 – Výstup - Ice & Fire

upraveno 5. května 2013 v 3. řada
imageHra o trůny 3×06 – Výstup - Ice & Fire

Tywin plánuje strategické spojenectví pro Lannistery. Melisandra navštěvuje Říční krajiny. Robb přistupuje na kompromis ke znovuobnovení spojenectví s rodem Freyů. Roose Bolton se rozhoduje, co učiní s Jaimem Lannisterem. Jon, Ygritte a divocí podnikají náročný výstup.

Read the full story here

11315171819

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    MissUtahraptor napsal(a):

Vlcacka napsal(a):

Páč jsou zvědaví, jak moc se to dá ještě domrvit. :-D

Třetí. :D

Tak šup, kdo další? Nějaké nápady? =D
    Čistě subjektivní - Jaime Nikolaj Coster-Waldau :oops:
  • Tak když subjektivně, tak Iwan Rheon. :-D
  • @Nevada napsal(a):

MissUtahraptor napsal(a):

Vlcacka napsal(a):

Páč jsou zvědaví, jak moc se to dá ještě domrvit. :-D

Třetí. :D

Tak šup, kdo další? Nějaké nápady? =D
    Čistě subjektivní - Jaime Nikolaj Coster-Waldau :oops:
    To je velmi kvalitní důvod. ;) :D
  • @LetztesBiest Čtenářů, kterým se seriál líbí, není podle mě zas až tak málo, jenom se možná neprojevují tak často a tak hlasitě jako jeho kritici.

Jinak koukám, že člověk si na pár hodin odskočí k hokeji, a hned přijde o vášnivou debatu :-D
  • @Johnny
    No to je taky hra... o puky...
  • Další důvod je, že v první sérii nám tvůrci dokázali, že to jde udělat i líp. ;) Ale to jde asi shrnout pod ty bláhové naděje :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 9. května 2013
    Candy napsal(a):

Já vždycky když si pročítám tyhle fóra, tak prostě nechápu, proč vlastně někteří lidé ten seriál ještě sledují. Je přece normální, že když se mi něco nelíbí, tak tak nesleduju a už vůbec nemarním čas tím, že chodím na fóra psát, co se mi všechno nelíbilo. Prostě je to hloupý, vyškrtli moc postav, mrví charaktery, je tam moc zbytečnýho sexu, vymýšlí nesmyslné nové scény, tak nazdar a nekoukám se na to. Na co pořád čekáte, sledovanost je skvělá, tvůrci nemají důvod cokoliv měnit, takže lepší už to nebude. A tím nechci na nikoho útočit, já prostě jen nerozumím vaší motivaci to dál sledovat.

Je to jedna hodina priemernej zábavy raz týždenne a nikto zatiaľ nevytvoril alternatívnu verziu. Ak by vytvoril, tak prosím.
    Lenže my tu o tom diskutujeme. Diskusia, ako som už spomínal, nie je o tom desaťkrát čítať, aké to bolo skvelé. Na štátnu vládu sa ľudia takisto furt sťažujú miesto aby spravili čojaviem defenestráciu a nikto nenamieta. Tak aj my tu len podotýkame, čo sa nám nepáčilo a predávame si názory. Príde mi to celkom civilizované. Ja neberiem tým, čo sa im to páči ich názor, ale treba uznať, že seriál má svojich chýb dosť.

Yops a ako povedala Nevada, stále to má čo ponúknuť. Keby to bolo úplne na dne, tak to nesledujem. Smutné je, že to chráni väčšinou práve to, čo je z knihy a je len zopár doplnených scén, ktorá sa tiež radia do kategórie , že zdvíhajú zábavnosť - a aj na tom majú podstatný podiel herecké výkony.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Jaj, tady byla taková sranda a já to prošvihla :(.
    Zajímala by mne ostatní fóra, když tady je nejvíc arogantních lidí na světě - konkrétně 2 =D

Já jako čtenář mám seriál ráda, baví mě, ale poslední díl mě prostě naštval - byl to první díl který jsem výrazně pohanila. Nevím, proč bych neměla být "arogantní" a říkat, co se mi nelíbí (vždycky se snažím napsat klady i zápory, které mne nejvíce zaujaly), bohužel nejsem sluníčkový člověk a ani jím být neumím a nechci.

@Nevada To máš za toho včerejšího Forresta - karma funguje :-P =D
  • @Krisa Fakt nejseš sluníčkovej člověk? :anxious: Seš si jistá? :D
  • Takovej flame, to je sranda :D.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Riv Moment, kouknu se...
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Tá fanimácia Luna's General Work Day v Podobných videách ma pobavila.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Uplne mi zhnusujete Alekovo mistrovske dilo
    Aleku promiň, já nerad. :-(
  • v první řadě to šlo lépe, protože tam bylo dějových linek, jak v každém běžném seriálu :-$
    jinak moderuju jedno z největších historických fór u nás a stesku o tom, že tak arogantní lidi nikde jinde nejsou, se tiše směji. Ti jsou všude, akorát módi po nich v noci ten bordel uklidí :onfire:
  • @skelet Které, mohu-li se zeptat?
    Já nějak pořád nechápu ten argument "počet linek". Copak ty nářky směřujou k počtu linek? Rozdíl co se týče linek je možná v tom, že přidali v druhý sérii víc Robba, jinak to není v tom, že by jejich počet snižovali/zvyšovali, ale v tom, že je mění.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @skelet palba.cz ?
  • @Candy protože je boží!!
    Jenom jednu výtku mám a to že Tormund Obrozhouba ještě neřekl ani jednu ze svých skvělých neuvěřitelných historek a ani HAR!
    To teda posrali !!!! :evil: :spike: =D
  • @skelet Aby Alek neuklidil nás :other:
  • upraveno 9. května 2013
    Snažím se pochopit, co měla ta slečna na mysli tou "arogancí"... :D
    Tak já přidám svůj názor: kritiky seriálu si tady čtu poměrně ráda, nutí mě to víc zapřemýšlet nad tím, jak některé věci fungují v knížce a jak v seriálu, někdy to jsou věci, kterých jsem si sama ani nevšimla. Ale když tu pak spousta lidí napíše, že scéna x byla naprosto debilní a y naprosto trapná, tak si pak připadám jako debil já, protože x a y mi často nevadí nebo se mi dokonce líbí.
    Tak nevím, jsem moc vztahovačná? :)
  • Thorar: že by známá tvář? :-D ano, palba.cz
    Flanker: v první sérii se mohl seriál držet věrně předlohy právě kvůli tomu, že se kniha soustředila prakticky jen na Neda, Cat a Dany. A ty vedlejší linky se držely velmi blízko nich, tedy průměrnému divákovi nedělala (nemusela dělat) problém orientace v postavách. Od druhé knihy (série) se už ty sjednocené linky od sebe rozdělily, znásobily a ještě na ně se nabalily další postavy. Pro průměrného diváka by věrné držení se předlohy mohlo znamenat problém.. musel by ve velice krátkém čase vstřebat obrovské množství informací. Ostatně tyto obavy vyjadřovali mnozí z Vás v posledních diskuzích k první řadě, a v diskuzích druhé řady. Tam byly vyjadřovány obavy jestli si nečtenáři budou pamatovat Stannise, Davose a další..
    Abychom si rozumněli.. já neříkám, že je to ten nejlepší přepis v dějinách. On je to tak nějak průměrný přepis, kdy u některých částí skřípu zubama. Ale uvědomuju si taky omezení formátu v jakém je GOT natáčen. Bohužel skvělého přepisu je schopná jedině nějaká Anime produkce, které mají zkušenosti se zpracováním velkého množství dějových linek v jednom seriálu.
  • @sveva Ne, seš jenom arogantní :D :D
  • @sveva A ničíš tím Alekovi fórum :evil: :D
  • @skelet Já bych to spíše řešil natažením vysílacího času. Je to jeden z nejsledovanějších seriálů HBO tak proč mu ten prostor nedopřát? A že by musel divák vstřebat velké množství dat za krátkou chvíli? To je snad v životě normální ne? Promiň ale není tak těžké si ty postavy zapamatovat (alespoň to že existují, nebo že existuje někdo (třeba ten Willas) který dělá něco (dědí zahradu))
    @skelet Já rozumím, že to není nejlehčí kniha na adaptaci, ze zmíněných důvodů. Ale nevidím jedinou souvislost, že by ty změny nějak souvisely s orientací v ději, naopak jí dle mýho ještě víc komplikujou. Například když je v druhý sérii Arya v Harrenově, Lehtač tam mučí a ptá se "kde je Bratrstvo". Díky změnám, který provedli, se o Bratrstvu do tý doby nemluvilo, takže nečtenář musel dle mýho dost koukat. Ergo, nevidím, že by provedené změny orientaci usnadňovaly, spíš naopak.
    upraveno 9. května 2013
    Everett_Young napsal(a):

@sveva A ničíš tím Alekovi fórum :evil: :D

Říká se "mistrovské dílo". Neurážej velemága Aleka! Nebo... :spike:
  • No ale pořád mě zajímá, jestli si o mně myslíte, že jsem debil, když se mi líbí debilní scény. Já doufám, že ne, ale občas si to tak někdo může vyložit... a nabýt dojmu, že jsou tu arogantní lidi.
    A jsi si opravdu jistá, že to chceš vědět? :-D
  • @sveva Ježiš, to byl vtip, jasně, že Tě všichni máme rádi.
  • @Riv Cože? Mě nikdo nemá rád, to neni možný...
    A ten vtip jsem pochopila, akorát neodpověděl na mojí otázku. :D

@Nevada Dík, to mi asi stačí. =D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.