Hra o trůny 3×06 – Výstup - Ice & Fire
Hra o trůny 3×06 – Výstup - Ice & Fire
Tywin plánuje strategické spojenectví pro Lannistery. Melisandra navštěvuje Říční krajiny. Robb přistupuje na kompromis ke znovuobnovení spojenectví s rodem Freyů. Roose Bolton se rozhoduje, co učiní s Jaimem Lannisterem. Jon, Ygritte a divocí podnikají náročný výstup.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
JaimeNikolaj Coster-Waldau :oops:Jinak koukám, že člověk si na pár hodin odskočí k hokeji, a hned přijde o vášnivou debatu :-D
No to je taky hra... o puky...
Lenže my tu o tom diskutujeme. Diskusia, ako som už spomínal, nie je o tom desaťkrát čítať, aké to bolo skvelé. Na štátnu vládu sa ľudia takisto furt sťažujú miesto aby spravili čojaviem defenestráciu a nikto nenamieta. Tak aj my tu len podotýkame, čo sa nám nepáčilo a predávame si názory. Príde mi to celkom civilizované. Ja neberiem tým, čo sa im to páči ich názor, ale treba uznať, že seriál má svojich chýb dosť.
Yops a ako povedala Nevada, stále to má čo ponúknuť. Keby to bolo úplne na dne, tak to nesledujem. Smutné je, že to chráni väčšinou práve to, čo je z knihy a je len zopár doplnených scén, ktorá sa tiež radia do kategórie , že zdvíhajú zábavnosť - a aj na tom majú podstatný podiel herecké výkony.
Já jako čtenář mám seriál ráda, baví mě, ale poslední díl mě prostě naštval - byl to první díl který jsem výrazně pohanila. Nevím, proč bych neměla být "arogantní" a říkat, co se mi nelíbí (vždycky se snažím napsat klady i zápory, které mne nejvíce zaujaly), bohužel nejsem sluníčkový člověk a ani jím být neumím a nechci.
@Nevada To máš za toho včerejšího Forresta - karma funguje :-P =D
jinak moderuju jedno z největších historických fór u nás a stesku o tom, že tak arogantní lidi nikde jinde nejsou, se tiše směji. Ti jsou všude, akorát módi po nich v noci ten bordel uklidí :onfire:
Jenom jednu výtku mám a to že Tormund Obrozhouba ještě neřekl ani jednu ze svých skvělých neuvěřitelných historek a ani HAR!
To teda posrali !!!! :evil: :spike: =D
Tak já přidám svůj názor: kritiky seriálu si tady čtu poměrně ráda, nutí mě to víc zapřemýšlet nad tím, jak některé věci fungují v knížce a jak v seriálu, někdy to jsou věci, kterých jsem si sama ani nevšimla. Ale když tu pak spousta lidí napíše, že scéna x byla naprosto debilní a y naprosto trapná, tak si pak připadám jako debil já, protože x a y mi často nevadí nebo se mi dokonce líbí.
Tak nevím, jsem moc vztahovačná? :)
Flanker: v první sérii se mohl seriál držet věrně předlohy právě kvůli tomu, že se kniha soustředila prakticky jen na Neda, Cat a Dany. A ty vedlejší linky se držely velmi blízko nich, tedy průměrnému divákovi nedělala (nemusela dělat) problém orientace v postavách. Od druhé knihy (série) se už ty sjednocené linky od sebe rozdělily, znásobily a ještě na ně se nabalily další postavy. Pro průměrného diváka by věrné držení se předlohy mohlo znamenat problém.. musel by ve velice krátkém čase vstřebat obrovské množství informací. Ostatně tyto obavy vyjadřovali mnozí z Vás v posledních diskuzích k první řadě, a v diskuzích druhé řady. Tam byly vyjadřovány obavy jestli si nečtenáři budou pamatovat Stannise, Davose a další..
Abychom si rozumněli.. já neříkám, že je to ten nejlepší přepis v dějinách. On je to tak nějak průměrný přepis, kdy u některých částí skřípu zubama. Ale uvědomuju si taky omezení formátu v jakém je GOT natáčen. Bohužel skvělého přepisu je schopná jedině nějaká Anime produkce, které mají zkušenosti se zpracováním velkého množství dějových linek v jednom seriálu.
A ten vtip jsem pochopila, akorát neodpověděl na mojí otázku. :D
@Nevada Dík, to mi asi stačí. =D