Hra o trůny 3×06 – Výstup - Ice & Fire

upraveno 5. května 2013 v 3. řada
imageHra o trůny 3×06 – Výstup - Ice & Fire

Tywin plánuje strategické spojenectví pro Lannistery. Melisandra navštěvuje Říční krajiny. Robb přistupuje na kompromis ke znovuobnovení spojenectví s rodem Freyů. Roose Bolton se rozhoduje, co učiní s Jaimem Lannisterem. Jon, Ygritte a divocí podnikají náročný výstup.

Read the full story here

1101113151619

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Asi se rozpláču.
  • Riv napsal(a):

@hasicarna Nemáš tam nějakou konstruktivní kritiku Kristýnko? ;)

to neni kritika, jen konstatovani.
    Vlcacka napsal(a):

@hasicarna
    No buď se jim to líbit nebude nebo se přidají a budou své názory zveřejňovat taky. Debatovat, přít se, hádat se, to bývá kořením všech fór.

Samozrejme, ale je zpusob prezentace a jiny zpusob prezentace
    Nevada napsal(a):

Asi se rozpláču.

Ty jsi mi ale kralovna, vid?

• @hasicarna Můžeš uvést konkrétní jména? Nerad bych si to bral osobně.
  • @hasicarna Můžu jenom dotaz, proč si stěžuješ, že jsou ostatní arogantní, když se tak projevuješ sama? A to tak, že hodně? Vadí ti tvůj vlastní charakter? A neměla bys tedy začít u sebe, když je to tak strašné pro ostatní návštěvníky fóra, jak nám, zde tvrdíš?
  • @MissUtahraptor Tady z bohů pomůže snad jen Rohlík.
  • @hasicarna
    No tak pořád si tu nikdo hrubě nenadává, nikdo nevyhrožuje fyzickými útoky, prostě jen polemizují o tom, co je v seriálu blbě a co ne. O co jde? Pokud nějakou knihu miluji a pak vidím televizní/filmové zpodobnění které je dosti nedostatečné a jsou tam vycpávky (kurvy) místo důležitých posuvů v příběhu (to musím se všema souhlasit, taky byly šukací scény v posledních dílech dost zregulovány) a když se někdo chová jako blbec oproti knize, no tak to prostě není v cajku. Víš, jak já třeba budu řvát, až mi zkazí můj milovaný Hyperion?
  • Everett_Young napsal(a):

@hasicarna Můžeš uvést konkrétní jména? Nerad bych si to bral osobně.

Nevada, flankner

Nechci se nikoho dotknout, ale proste takhle pusobi na cloveka, co jde jen tak nahodou okolo.

• Riv napsal(a):

@hasicarna Můžu jenom dotaz, proč si stěžuješ, že jsou ostatní arogantní, když se tak projevuješ sama? A to tak, že hodně? Vadí ti tvůj vlastní charakter? A neměla bys tedy začít u sebe, když je to tak strašné pro ostatní návštěvníky fóra, jak nám, zde tvrdíš?

:-) ja cekala, ze me nekdo zacne hejtovat...v cem jsem teda arogantni?
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 9. května 2013
    @hasicarna Jen bych snad lehce doplnil:
    Nevada, Flankner, jenProTenDnesniDen. A samozřejmě samozvaný král světa Everett_Young. A své čestné místo si jistě zaslouží i Riv. Takhle to vypadá mnohem lépe ;-)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Marek napsal(a):

btw jsem jedinej komu připadal zavěrečnej rozhovor Varise s Malíčkem trochu mimo mísu? Blaboly o tom že říše je tisíc mečů Aegonových nepřátel, zapomínáme že je to lež a že to je vlastně chaos, který nás pozře, ale že je vlastně dobrej protože to je žebřík po kterém se dá šplhat ... no nějakou skrytou hlavu a patu to mělo, nicmeně mi přišlo že tvurci chtěli udělat tak drsnej kulervoucí rozhovor, až to skoro ztratilo logiku :-?

:D Tiež som sa divil. S tým rebríkom to mierny zmysel malo, ale pôsobilo to skôr ako rečičky, ktoré majú znieť drsne manipulátorsky. Lenže to sa mi omylom prepol kanál, takže z tej časti som beztak videl tak polku...

• @Phoebea No to jsem ráda, že nejsem jediná, z této stránky mám dojem, že moc čtenářů, kterým se seriál líbí není :-D (Což nikomu neberu, taky mě na něm pár věcí štve a do budoucna mám obavy, že to nakonec bude natolik pozměněné a proškrtané, že z toho nebude adaptace, ale spíš jen upoutávka na knížku)
  • @Everett_Young Chrchel? Myslíš toho, jehož náboženství stojí na sexuálním oblbování a prodeji lidských bytostí pochybným deviantkám? =D
  • @Everett_Young Mohl bys mě prosím, přidat na seznam? :D
  • @Riv Ale jistě. :D

@hasicarna Jen bych snad lehce doplnil:
    Nevada, Flankner, jenProTenDnesniDen. A samozřejmě samozvaný král světa Everett_Young Takhle to vypadá mnohem lépe ;-)

Nebudu se tady dohadovat. Ja nikomu svuj nazor necpu narozdil od predeslych zminenych, jen jsem ho ve vsi slusnosti vyjadrila a dokonce i podepsala, protoze anonymni prispevky se mi prici.
  • @MissUtahraptor Tak je to bůh nebo pasák? 8-O
  • Vlcacka napsal(a):

@hasicarna
    No tak pořád si tu nikdo hrubě nenadává, nikdo nevyhrožuje fyzickými útoky, prostě jen polemizují o tom, co je v seriálu blbě a co ne. O co jde? Pokud nějakou knihu miluji a pak vidím televizní/filmové zpodobnění které je dosti nedostatečné a jsou tam vycpávky (kurvy) místo důležitých posuvů v příběhu (to musím se všema souhlasit, taky byly šukací scény v posledních dílech dost zregulovány) a když se někdo chová jako blbec oproti knize, no tak to prostě není v cajku. Víš, jak já třeba budu řvát, až mi zkazí můj milovaný Hyperion?

no jeste aby si lidi nadavali, to uz by byl vrchol. Vsechny nas prece poji laska ke GRRM :D Nekteri to ale se svymi prispevky ve stylu - ja mam pravdu a vy ostatni s jinym nazorem jste blbci a ja jsem tady od toho abych vam dokazal, ze to tak je - znacne prehaneji.

• @Everett_Young napsal(a):

@ MissUtahraptor Tak je to bůh nebo pRasák? 8-O

A co takhle? :D
  • To nevysvětlíš, nezbývá než doufat, že ten účet je jen pro ten dnešní den ;)
    Nevrátíme se zpět k tématu, tedy k seriálu?
  • @MissUtahraptor asi je se mnou něco špatně, ale já to tak napoprvé přečetla :D
  • @hasicarna Podepsala si ho asi proto že od nové verze fóra už anonymní příspěvky přidávat prostě nejdou.
  • @Dreamer Běžný přehlídnutí... =D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    hasicarna napsal(a):

Teda musim rict, ze na zadnem jinem foru jsem se nesetkala s takovym poctem namyslenych a arogantnich lidi presvedcenych o sve vlastni pravde, nez tady...

Pozorovaním som postrehol, že inteligentní ľudia sú väčšinou arogantní. Niektorí pomenej, taká zdravá arogancia, že sú len hrdí na to, čo vedia. Iní trocha viac. Avšak keď človek získa určité vedomosti, uvedomí si, že keď žil v prostredí neustáleho poučovania, chce aj on okúsiť aké je to povedať si svoju pravdu. Možno je pár príkladov geniality a skromnosti, ale inak si nemyslím, že je veľa inteligentných, ktorí v sebe nemajú aspoň korienok zdravej arogancie. Nie je to ani tak zlí vlastnosť, skôr je to o tom, že každý sa aspoň raz pochváli. Niektorí to popierajú, ale z toho čo hovoria a toho, ako reagujú môžeš vidieť, že tam trocha toho sebaocenenia je. Ale to ma netrápi, pretože takí sme každý - radšej zdravá arogancia ako trápna falošná skromnosť. Potom sú tu príklady až prílišnej arogancie, ktorá mi vadí, ale s ňou som sa na tomto fóre nestretol. Ak toto miesto považuješ za preplnené arogantmi, potom asi nenavštevuješ veľa fór - poznám minimálne jedno, kde je to už priama arogancia a navyše zbytočná, keďže sám správca/kyňa fóra je tak povediac dosť arogantná a zbytočne. Medzi tamtou aroganciou a tým, čo sa tu môže objaviť je dosť veľký kontrast. Ja si pokojne priznám, že som arogantný, ale na danú osobu z onoh nemenovaného iného fóra nemám.
  • @hasicarna
    Ale oni nikomu do blbců nenadávali, jenom je pro ně seriál oproti předloze blbý na nesprávných místech, maximálně ty blbce schytaly postavy a příběhové konstrukty. Já až budu mít načteno vše a pak se zpětně kouknu na seriál, možná taky uvidím spoustu věcí jinak.

@hasicarna Podepsala si ho asi proto že od nové verze fóra už anonymní příspěvky přidávat prostě nejdou.

Nechapu jak to myslis? Napsala jsem sve jmeno, ktere neni vymyslene, ktere si kdokoliv muze vyhledat na google, protoze se za svuj nazor nestydim....anonymne pridavat lze stale dal...nebo snad nick neni anonymni?
  • Riv napsal(a):

To nevysvětlíš, nezbývá než doufat, že ten účet je jen pro ten dnešní den ;)
    Nevrátíme se zpět k tématu, tedy k seriálu?

Neboj, je! a nejsem zadny Troll, pokud si to myslis. Dal si tu debatujte jak je vam libo a ukazujte se v tom nejlepsim svetle, ja si to budu dal procitat a kroutit hlavou nad tim, ze nekteri lide se proste nad ostatni musi za kazdou cenu povysovat a ukazovat, ze jen ta jejich pravda je ta nejsvatejsi..A btw. stale jsi mi neodpovedel v cem se ti zdam tak arogantni

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    hasicarna napsal(a):

Nevada napsal(a):

Asi se rozpláču.

Ty jsi mi ale kralovna, vid?
    Jistěže!
    hasicarna napsal(a):

Everett_Young napsal(a):

Můžeš uvést konkrétní jména? Nerad bych si to bral osobně.

Nevada, flankner

Nechci se nikoho dotknout, ale proste takhle pusobi na cloveka, co jde jen tak nahodou okolo.
    Neradi jsme zdržovali. Nechceš hned pokračovat dál?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.