Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
14950525455172

Komentáře

• @NesijícíKraken už som prešiel, príbeh zaujímavý ale gameplay hmm, nemám veľmi v láske FPS tak ten radšej hodnotiť nebude.
  • @JoeGyry Já se na něj chystám jen co upgraduju technické vybavení na náležitou úroveň.Hlavně se těším na příběhovou a atmosférickou stránku hru a to by podle ohlasů snad zklamání být nemělo.
  • @NesijícíKraken No já bych řek, že je to fps s příběhem, to se v dnešní době nevidí.Hudba a zvuky super.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • upraveno 25. dubna 2013
    Zdravím, pokud by někdo chtěl ozkoušet můj překlad pro mod ASOIAF do Crusader Kings 2, nechť si jej stáhne z http://ulozto.cz/xiKzJ8cE/0-4-2czasoiafmodck2-rar a při instalaci se řídí pokyny přiloženými v *.doc souboru. Dotyčný by měl mít nainstalovanou i češtinu pro vanilla CK2 (na které jsem spolupracoval). Stáhnout ji lze z http://hoi.jajjun.com/crusader-kings-ii-cestina-v098a/. Samotný mod se nachází na adrese http://citadel.prophpbb.com/topic2534.html?sid=faf60674184f71d1892e4ac370db4219 a jedná se o verzi modu 0.4.2 na kterou funguje i má čeština. Tento mod je funkční na verzi CK2 1.092. Nepřekládal jsem celkem dost území, abych to nepřeložil třeba jinak, než by to mohlo být. Pokud by měl někdo návrhy na překlad určitých lokací, může mi je zaslat na mail: pasos@seznam.cz

Díky za případnou pomoc při testování češtiny a sorry za tapetu

• upraveno 26. dubna 2013
    Dohrál jsem bioshock infinite konec předvídatelnej zbytek WTF?
  • upraveno 26. dubna 2013
    Konec jsem si našel vysvětlený. Hra je dělaná pro fandy alternativních realit,Determinismus,Efektu motýlích křídel a náboženství.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Tuší ktosi, prečo mi nefunguje DeSmuME?

Stiahol som si to niekoľkokrát a z rôznych zdrojov. Skúsil som rôzne verzie a dokonca aj také, kde je napísané, že sú pre Win 32-bitový. Spúšťam ako administrátor v režime Vista SP3 alebo XP SP2. Dal som privilégia tomu programu na všetko, skúsim som každú vecičku, čo sa dala. Stále nejde. Vždy to vypíše, že problém zabránil, aby program fungoval správne a môžem ho buď debugovať (čo ma hodí do VS, kde to nahodí error) alebo zrušiť. Skúsil som to niekoľkokrát a vždy mi toto hodí pri spúšťaní. Neviem, čo už ďalšie mám robiť. Spolužiak má tiež Win7 a beží mu to v pohode.
  • @Branislav_Gepeto co na tom chceš hrát?
  • @Branislav_Gepeto Odporučam stiahnuť Emulátor na PS1 a Crash badicoot k tomu
  • upraveno 1. května 2013
    @Gardien To se špatně hraje, na to je dělanej ten joystick.
  • @M1on U mňa zvyk hrať to na PC :)
  • upraveno 3. května 2013
    zajímavá hra
  • Ku komu je výhodné pridať sa v Gothic 2?
  • @Gardien co máš za OS a jak si to spustil?
  • @M1on W8 a uplne normalne, stiahol, nainštaloval a klikol na ikonu...
  • Někdo hrající Duel of champions? Nějaké rady do začátku? :D
    upraveno 12. května 2013
    @Askia:
    Pod jakou přezdívkou?

Mno a rady? Záleží na tom, za koho hraješ.
  • Askia.cz
    Na začátek jsem si vzal Haven, z popisků a po přečtení části fóra a několika videích na youtube (nechci brát zajíce v pytli) mi přišli démoni nejslabší a na nekra jsem se nějak necítil.
  • Jo a teď shromažďuju peníze a sealy a potřeboval bych tip, za co utratit...
    Poslal jsem nabídku na přátelství :-)

Haven mám já osobně celkem rád. Také jsem s níma začínal. Ale realita je taková, že tam kde se aktuálně pohybuji (okolo 800 ELO) Už potkávám jen samé Inferno a Necro. Buď nejsou Haven tak dobrý. Nebo prostě jen nejsou v oblibě.

Co se týká nákupů, tak doporučuji šetřit na ty největší sety. Ale pokud chceš útrácet za balíčky, tak pro začátek je zbytečné kupovat Premium. Jejich výhoda je jen v tom, že jsou v nich prémiové karty (což není žádná výhoda do hry). Ze začátku je dobré kupovat Reinfocement a Heroic packy. Na Small packy zapomeň, tam nemáš šanci získat Epickou kartu. Mno a balíčky z Void rising bych zatím nekupoval. Ty se vyplatí pro ty co hrají za svatyni, ale samozřejmě jsou tam i fajn karty pro ostatní frakce. Takže jak chceš. Ale minimálně ještě do konce měsíce bych si ty seals šetřil, protože 28. bude spuštěno nové rozšíření. 110 nových karet a snad i nová frakce (temní elfové). A můžou se změnit i ceny těch Void rising balíčků. Třeba dokonce už ani nebudou za seals ale jen za goldy. Já jsem teď také ve stavu šetření a čekám na rozšíření.
    Každopádně, pro začátek bych investoval do Heroic Pack, či Heroic Box ať si nasbíráš nějaké hrdiny a občas koupit i nějaký ten Reinforcement.
  • upraveno 12. května 2013
    @Montezuma3 Dík moc za rady. Co jsem tak přemýšlel, tak bych taky nakupoval heroic packy až, když už budu mít dost karet i na postavení balíků z jiných frakcí, jinak řečeno, až nasbírám víc karet.
    Co říkáš na to, koupit za prvních 1000 sealů the box?
  • Taky bych rád věděl, jak dobří jsou Sanctuary, mohl bych totiž celkem snadno ušetřit na jejich starter (goldy) a Void rising box (1200 sealů)
    @Askia Jo, to není špatná investice.
    Já osobně jsem si teda vždy seals šetřil na to, co si za Goldy koupit nemůžu. Což jsou aktuálně věci z Void Rising a pak nějaké ty Consumables. Ale to bylo také proto, že jsem chtěl hrát za svatyni a proto jsem raději šetřil modrý draky a utrácel jen zlato. :-)
  • @Montezuma3 Hraješ za Svatyni? Super, to mě fakt zajímá. Jak si stojí co se týče do taktiky s ostatními? (Co se za to dá hrát) A vyplatí se to tedy kupovat?
    Jo vyplatí. Ale jak jsem již psal. Počkal bych do toho 28. května. Můžou se změnit i ty ceny. (ale nejspíš jen u Void rising)

Svatyně je dobrá. Dost taktická. Nebo tedy, jejich taktika stojí na tom, že různě blokuješ soupeřovy jednotky a přesouváš si je na herním plánu tam kam potřebuješ a kde je mlžeš snadněji zničit. Také záleží na tom, kam postavíš své jednotky, což stěžuje fakt, že svatyně nemá žádné letce. Jen pěšáky a střelce. A většina jednotek jsou magické.
    Ze začátku hry je to trošku těžké, protože jejich jednotky jsou celkem drahé. Takže hrdina schytá pár ran, ale kolem 6. 7. kola už se začíná hra obracet a pokud sis do té doby vybudoval nějakou menší armádu a ovládáš alespoň půlku bojiště, dalo by se říci, že už máš výhru v kapse.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.