@Krisa Tak to přeji více pevné vůle než mám já :-D
Nejenže kliknu na jakýkoli spoiler co kde najdu, ale postup zkoukávání epizody je zhruba takový, že když zrovna nemůžu usnout, tak koukám na tumblr a zjišťuju, co o nové epizodě píšou, pak si počkám, až se začnou objevovat gify, pak nervózně koukám, jestli už to je někde nahozený, když to konečně mám, tak epizodu důkladně proklikám, u zajímavých scén se snažím porozumět o čem mluvěj, pak se obvykle trochu uklidním, podaří se mi usnout a po probuzení řeším dilema, jestli počkat na české titulky, nebo to zkusit s anglickýma, což většinou končí kompromisem - stáhnu si německé, pořád na ně musím čekat, ale většinou jsou rychleji než české :-D No a potom nadšeně sleduju různé diskuze a po čase si dám epizodu znovu a konečně s cz titulky ... :-D
@sveva Tak to máme relativně podobné, až na to stalkování tumblr, není to přímo tak, že bych kvůli GoT nemohla ani spát (od začátku 3. série se mi povedlo asi 2x jít spát relativně normálně :-D ), jenže si vždycky přes víkend rozházím režim a kolem té třetí se už začínají objevovat první zmínky, tak mi to nedá je pak sledovat, k tomu se věnovat jiným blbostem a pak si uvědomit, že už je venku nějak podezřelo světlo ... :-D
Ještě při prvním dvou sériích jsem to jako nečtenář prožívala celkem normálně, ale od té doby, co jsem přečetla knížky, jsem jak nepříčetná :-D
@LetztesBiest te%d si představ, že by ten díl nevyšel. Ve studiu HBO by se něco podělalo a řekli by: tak sorry, vyleze to až příští tejden. Co by tě napadlo v takové situaci ?
Člověk zaleze do vany, vyleze, aktualizuje stránku s diskuzí a nestačí se divit :-D Kdyby se mělo stát to že se díl zpozdí, tak bych si asi řekla to, co jsem už řekla, když jsem zaslechla řeči, že přes 3x09 bude týden pauza: "Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, bože, za co mě trestáš!" :-D Ale tak na výhrůžné dopisy pro HBO, nebo podpálení studia se zatím nechystám :-D
A ještě něco, odkdy je Zimohrad blízko Harrenova? =D Nepřipadalo vám, že ta scéna, kdy se Jaime rozhodne vrátit pro Brienne, byla natočená na tom samém místě jako poprava dezertéra z prvního dílu první řady? :)
Ta Theonova scéna byla trochu divná ... došlu mu, že je nejspíš poslal Ramsay, ale pak proti tomu stejně nic nedělal :-D Já si přitom pořád říkala, "a teď přijde R. a stane se něco strašnýho" přičemž se docela dobu nic nedělo a pak najednou "tůůůůůůůůůůůt!!" ... no, mít to v těch sluchátkách ještě o trochu víc nahlas, tak asi dostanu infarkt ... nejradši bych skrz monitor proskočila do seriálu a tu trubku mu narvala někam, kde by ji ani Renly nenašel (omlouvám se za ukradnutí hlášky, ale odkoukala jsem ji od někoho z nějaké diskuze tady a myslím, že k téhle situaci sedí víc než dost :-D ) ... Na druhou stranu, když tu scénu promyslím a přičtu Ramsíčkův charakter, tak kdyby Theon před holkama utek, tak by mu ho nejspíš zas pro změnu usek s tím, že ho asi nepotřebuje ... :roll: No a jinak ... proč se to Theonovi děje ... to jsme se dověděli už minule - Ramsayovi se to prostě líbí ... a jeho identita ... myslím, že většina nečtenářů už omylem musela narazit na indicie, kdopak to asi bude ... a i kdyby ne, tak sám seriál docela napovídá ...
Robb mě asi poprvé ve třetí sérii neštval, to teda brzo :-D Talisa a dítě wtf, ale uvidíme co z toho bude ..., scénka jinak docela romantická :-D
Rozhovory Sansa + Margaery, Tyrion + Bronn ... no, v knize nebyly, ale docela se mi líbily, protože tak zas trochu zapojily vedlejší charaktery (Margaery mi začíná být sympatická, což je z reálného pohledu logické, ale pro mě dost odlišné od knihy, kde jsem díky silně zaujatému POV Cersei nakonec fandila Cersei :-D )
Dany byla super a konečně jsme viděli zase všechny tři dráčky :-) A Drogon v závěru scény byl ultracute! :-)
Brienne a Jaime byli taktéž dobří, i když mám teda pocit, že v knize to bylo přeci jen o něco lepší :-D
Komentáře
Tak to přeji více pevné vůle než mám já :-D
Nejenže kliknu na jakýkoli spoiler co kde najdu, ale postup zkoukávání epizody je zhruba takový, že když zrovna nemůžu usnout, tak koukám na tumblr a zjišťuju, co o nové epizodě píšou, pak si počkám, až se začnou objevovat gify, pak nervózně koukám, jestli už to je někde nahozený, když to konečně mám, tak epizodu důkladně proklikám, u zajímavých scén se snažím porozumět o čem mluvěj, pak se obvykle trochu uklidním, podaří se mi usnout a po probuzení řeším dilema, jestli počkat na české titulky, nebo to zkusit s anglickýma, což většinou končí kompromisem - stáhnu si německé, pořád na ně musím čekat, ale většinou jsou rychleji než české :-D
No a potom nadšeně sleduju různé diskuze a po čase si dám epizodu znovu a konečně s cz titulky ... :-D
Ještě při prvním dvou sériích jsem to jako nečtenář prožívala celkem normálně, ale od té doby, co jsem přečetla knížky, jsem jak nepříčetná :-D
Kdyby se mělo stát to že se díl zpozdí, tak bych si asi řekla to, co jsem už řekla, když jsem zaslechla řeči, že přes 3x09 bude týden pauza: "Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, bože, za co mě trestáš!" :-D Ale tak na výhrůžné dopisy pro HBO, nebo podpálení studia se zatím nechystám :-D
Ta Theonova scéna byla trochu divná ... došlu mu, že je nejspíš poslal Ramsay, ale pak proti tomu stejně nic nedělal :-D Já si přitom pořád říkala, "a teď přijde R. a stane se něco strašnýho" přičemž se docela dobu nic nedělo a pak najednou "tůůůůůůůůůůůt!!" ... no, mít to v těch sluchátkách ještě o trochu víc nahlas, tak asi dostanu infarkt ... nejradši bych skrz monitor proskočila do seriálu a tu trubku mu narvala někam, kde by ji ani Renly nenašel (omlouvám se za ukradnutí hlášky, ale odkoukala jsem ji od někoho z nějaké diskuze tady a myslím, že k téhle situaci sedí víc než dost :-D ) ...
Na druhou stranu, když tu scénu promyslím a přičtu Ramsíčkův charakter, tak kdyby Theon před holkama utek, tak by mu ho nejspíš zas pro změnu usek s tím, že ho asi nepotřebuje ... :roll:
No a jinak ... proč se to Theonovi děje ... to jsme se dověděli už minule - Ramsayovi se to prostě líbí ... a jeho identita ... myslím, že většina nečtenářů už omylem musela narazit na indicie, kdopak to asi bude ... a i kdyby ne, tak sám seriál docela napovídá ...
Robb mě asi poprvé ve třetí sérii neštval, to teda brzo :-D Talisa a dítě wtf, ale uvidíme co z toho bude ..., scénka jinak docela romantická :-D
Rozhovory Sansa + Margaery, Tyrion + Bronn ... no, v knize nebyly, ale docela se mi líbily, protože tak zas trochu zapojily vedlejší charaktery (Margaery mi začíná být sympatická, což je z reálného pohledu logické, ale pro mě dost odlišné od knihy, kde jsem díky silně zaujatému POV Cersei nakonec fandila Cersei :-D )
Dany byla super a konečně jsme viděli zase všechny tři dráčky :-) A Drogon v závěru scény byl ultracute! :-)
Brienne a Jaime byli taktéž dobří, i když mám teda pocit, že v knize to bylo přeci jen o něco lepší :-D