Mi nejen v tomto díle v lince Jaime - Brienne nějak vadí ta postupující zamilovanost (aspoň být nečtenář, tak ji tam vidím). Vždyť Jaime má být pořád ještě děsně zamilovaný do Cersei.
Tak jsem to konečně taky viděla - a asi začínám být arogantní =D
Robb a Talisa mi přišli trochu trapní, ale mají nejlepší hlášku dílu: "Vrhni, vrhni", to jsem se fakt řezala smíchy. Ygritte a Orell - to bylo jako co?
Naopak se mi líbily scény s Jaimem a Brienne, Tywinovo setření Joffreyho a pohled Margaery "ano, tohle mě samozřejmě naučila maminka"
@Everett_Young Ne. Takové zacházení si nezaslouží nikdo. Ani ti největší hajzli světa. Neuznávám takovéto mučení psychické a fyzické. Ať je konáno na jakékoliv osobě.
Viděl jsem to samozřejmě už včera a důvod, že sem píšu až dnes je vcelku vypovídající. Tohle byl asi díl, který mě za poslední týdny bavil úplně nejmíň. Po předchozích minimálně takových čtyřech našlápnutých dílech, někdo dupnul na brzdu. Nevím proč, musím to vidět znovu, ale prostě chybělo to nadšení na konci. Asi jsem čekal od epizody GRRM víc - tipuji, jak už jsem tu několikrát psal, že se ta epizoda dost měnila a původně ji GRRM napsal asi dost jinak.
Ke všemu to množství lechtivých scén - samy o sbě byly vlastně skvěle udělaný, ale bylo toho nějak moc najednou. A přitom vlastně skoro nejvíc dráždivý mi přišel dialog Jona s Ygritte, tedy oblečených :-)
Komentáře
Robb a Talisa mi přišli trochu trapní, ale mají nejlepší hlášku dílu: "Vrhni, vrhni", to jsem se fakt řezala smíchy.
Ygritte a Orell - to bylo jako co?
Naopak se mi líbily scény s Jaimem a Brienne, Tywinovo setření Joffreyho a pohled Margaery "ano, tohle mě samozřejmě naučila maminka"
Ke všemu to množství lechtivých scén - samy o sbě byly vlastně skvěle udělaný, ale bylo toho nějak moc najednou. A přitom vlastně skoro nejvíc dráždivý mi přišel dialog Jona s Ygritte, tedy oblečených :-)