Ice-Fire novinky
Vše, co se proslýchá, chystá a děje kolem Písně ledu a ohně.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
jinak, GRRM včera otiskl ještě vyjádření z DB a přihodil únorovej obrázek.
Před chvílí jsem zabrousil na GRRMův blog a nový příspěvek začíná slovy "I´ve just finished...". Na půlvteřinu se mi zastavilo srdce, ovšem pak to pokračuje řečma o tom, jak dodělal jakousi novelu do nějaké antologie.
Chjo.
Jo, ještě březnová ukázka:
Zůstal jsem dlužen dubnovou ukázku z kalendáře, takže tady je.
Mám nápad - mohli bychom si vyrobit svůj vlastní kalendář. Sarven by to vytisknul, Léto opatřil popisky v Gimpu, já bych to sešil dohromady. (idea). Jinak můj mail je heavy1914@westeros.grrm
ad všem zájemcům o lepší obrázky, pokusím se je někde vyštrachat, jestli to někdo naskenoval, zatím je vlastně přebírám z blogu GRRM a on je dává tempem 1/měsíc. Takže budu hledat a pak bych je hodil asi do Galerie. Dám vědět.
Vlastní kalendář...hmm, zajímavej nápad.
Já už ani nevim, pro koho ta objednávka byla. Tušim, že jsme byli nakonec 4, já s Maxem, Léto a sarven. Je to tak?
Alek: Sarven mi posílal, že by to šlo doručit skrze jeho kamaráda v Praze, což by asi bylo nejideálnější. Pokud by sis chtěl vzít "rozvoz" na starost, určitě bych proti nebyl :)
Jo, aby to teda nebylo úplně "ťip ťop", poslali dle všeho obyč verzi, není to objednaná "limited".
Napadlo mě, že by se rozvoz nekonal. Zkusil bych dohodnout dostupný místo, kam by si pro to všici došli; nabízí se herna Outpost. Odpadlo by tak časový plánování. Léto tam trefí a sarvenův kamarád to jistě taky najde. Co vy na to?
hm?
No tak zrychleně ještě jednou. Dohod jsem to ne v Outpostu, ale v knihkupectví u Dalcora. Ale možná to je zbytečný, když to budu sarvenovi posílat poštou. Maxi, bude možný se sejít v pondělí? Dojedu kamkoli, budu v Pze až do večera. Pak už v Pze moc asi nebudu, takže by se mi to šiklo.
sarven: pořešíme to, až to od Maxe vyzvednu.