Ice-Fire novinky

upraveno 3. února 2011 v Píseň ledu a ohně
Vše, co se proslýchá, chystá a děje kolem Písně ledu a ohně.
1246713

Komentáře

• upraveno 3. února 2009
    heh, tak aspoň máš přehled, jaký maj zpoždění :-)

jinak, GRRM včera otiskl ještě vyjádření z DB a přihodil únorovej obrázek.

image
  • upraveno 4. února 2009
    to je vazne pekny.. zacinam litovat, ze jsem ten kalendar stornoval
  • upraveno 4. února 2009
    Moc, moc hezké...
  • upraveno 4. února 2009
    Jaime: a nechceš můj? :-) Nějak ztrácím motivaci :-).
  • upraveno 5. února 2009
    no myslel jsem realny hmotny kalendar vyskytujici se na uzemi CR, ne cosi, co melo udajne kdesi vyjit :)
  • upraveno 5. února 2009
    Já mám kalendář Ministerstva obrany. Jsou v něm vojáci.
  • upraveno 5. února 2009
    Já mám kalendář Emotions 2009. Jsou na něm různé emoce.
  • upraveno 5. února 2009
    Já mám kalendář hrady 2009. Jsou na něm zámky.
  • upraveno 5. února 2009
    To je ovšem zdaleka nejdrsnější. :-)

Před chvílí jsem zabrousil na GRRMův blog a nový příspěvek začíná slovy "I´ve just finished...". Na půlvteřinu se mi zastavilo srdce, ovšem pak to pokračuje řečma o tom, jak dodělal jakousi novelu do nějaké antologie.

Chjo.
  • upraveno 5. února 2009
    Já žádný kalendář 2009 nemám...
  • upraveno 7. února 2009
    Tak dneska mi psal dopis amazon a po delsim cteni bylo jasno, nestihacka, bordel a your order is now closed.Takze cu edne zajn.
  • upraveno 3. března 2009
    dnes písal GRRM, že kalendáre sú na ceste. aj keĎ medzinárodné vraj ešte potrvajú. máme niečo nové, neprišli nám ešte?
  • upraveno 3. března 2009
    Těžko říct, Max se stěhoval, tak je možná bude mít na staré adrese. :-)

Jo, ještě březnová ukázka:

image
  • upraveno 21. dubna 2009
    Takže celá anabáze s kalendáři má opravdu stylové zakončení; GRRM ukončil spolupráci s DB Productions, poslední kapkou byl ukončený kontrakt mezi DB a autorem kalendáře pro příští rok Michaelem Kalutou. Další osud kalendářů je ve hvězdách.

Zůstal jsem dlužen dubnovou ukázku z kalendáře, takže tady je. image
  • upraveno 22. dubna 2009
    krásny kalendár sme mohli mať.... vieš mi alek poslať tieto ukážky ako jpg na mail? že by som si ich pekne vytlačil?
    Alek : jo mê taky proooooosiiiiiiiiimm..:)
    Muj mail je bambas1996@seznam.cz kdybys chtel....
    Aleku, chceš říct, že únorová a dubnová stránka v kalendáři je stejná?;-)

Mám nápad - mohli bychom si vyrobit svůj vlastní kalendář. Sarven by to vytisknul, Léto opatřil popisky v Gimpu, já bych to sešil dohromady. (idea). Jinak můj mail je heavy1914@westeros.grrm
    head: máš bod za pozornost, chceš lízátko? :-)

ad všem zájemcům o lepší obrázky, pokusím se je někde vyštrachat, jestli to někdo naskenoval, zatím je vlastně přebírám z blogu GRRM a on je dává tempem 1/měsíc. Takže budu hledat a pak bych je hodil asi do Galerie. Dám vědět.

Vlastní kalendář...hmm, zajímavej nápad.
    Head : jestli to lizatko nechces tak ho dej mne..:D
    Nechtěl bych tady budit paniku nebo tak něco. Ale kalendáře jsou tu :)
    Ovšem! Tak tomu říkám happyend :-)

Já už ani nevim, pro koho ta objednávka byla. Tušim, že jsme byli nakonec 4, já s Maxem, Léto a sarven. Je to tak?
    jj
  • upraveno 23. dubna 2009
    paráda!!!! pošli sukromnou postou ucet a cislo. dohodneme transport
    Tak jak to provedem? Nemam to od tebe, Maxi, vyzvednout pro nás tři a Léto a sarvena (toho asi poštou) vyřídit? Řekni si, jo a pošli do PM kam a kolik ti máme poslat.
    Až do neděle jsem poblíž Havlíčkova Brodu. Do Prahy se vracim v pondělí.

Alek: Sarven mi posílal, že by to šlo doručit skrze jeho kamaráda v Praze, což by asi bylo nejideálnější. Pokud by sis chtěl vzít "rozvoz" na starost, určitě bych proti nebyl :)

Jo, aby to teda nebylo úplně "ťip ťop", poslali dle všeho obyč verzi, není to objednaná "limited".
    No tak aspoň že ta klasická je.

Napadlo mě, že by se rozvoz nekonal. Zkusil bych dohodnout dostupný místo, kam by si pro to všici došli; nabízí se herna Outpost. Odpadlo by tak časový plánování. Léto tam trefí a sarvenův kamarád to jistě taky najde. Co vy na to?
    Sem pro.
  • upraveno 24. dubna 2009
    koniec koncov by asi bolo najlepšie - pre mna - keby ste mi to poslali do Bratislavy. Dá sa? prirátjte si samozrjeme poštovné k cene.

hm?
  • upraveno 24. dubna 2009
    sakra, člověk se tu píše s příspěvkem, aby se ten šmejd pak neodeslal. A podruhý! Tentokrát už jsem si to uložil. To je fakt děsnej systém...kdo to tvořil? :-)))

No tak zrychleně ještě jednou. Dohod jsem to ne v Outpostu, ale v knihkupectví u Dalcora. Ale možná to je zbytečný, když to budu sarvenovi posílat poštou. Maxi, bude možný se sejít v pondělí? Dojedu kamkoli, budu v Pze až do večera. Pak už v Pze moc asi nebudu, takže by se mi to šiklo.

sarven: pořešíme to, až to od Maxe vyzvednu.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.