Soundtrack Game of Thrones
Překvapivě dnes vyšel soundtrack Ramina Djawadiho ke Hře o trůny. Původně to bylo plánováno na dnešek, pak se to ale posunulo na 28. června 2011. A zničehonic došlo k vydání na iTunes.
Číst celý článek zde
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Ta samá melodie je i v "I Will Keep You Save" a když se nad tím zamyslím, tak úplně všude (což potvrzuje i jeden autorův komentář "I just realised the music playing during Tyrion's speech in Blackwater is the the same melody as well. This song is everywhere!")... Celá série najednou působí mnohem depresivněji... ;) Krásně se to hudebně propojuje.
Na tom odkaze, co sem házel Alek.
Ono je tam toho viacej... práve počúvam. Ďakujem.
Ale toto ma zase irituje na Downton Abbey, tam tá hudba pekne hlasitie, výjde na vrchol a akonáhle prejde na ďalšiu scénu, tak je hudba seknutá. Nie stíšená, proste tvrdo seknutá. Prvýkrát som to spozoroval pri Vianočnom dieli. Aspoň toto som teda pri GoT nespozoroval čo je dobré...
Jinak se mi potvrdilo, že v téhle sérii zazněl (zazní) doposud nejmenší počet skladeb. Jsem zvědavý na poslední čtyři..
Nej tracky po pár posleších:
Blood of the Dragon
House of Black and White
Hardhome 1,2
Atonement
Forgive Me
Throne for the Game asi poběží při závěrečných titulkách finále.
Mne sa ešte páčilo Dance of Dragons a Sons of Harpy má tiež neskoršie iskru. Aj keď tam furt počujem slovo "Jehova"