Soundtrack Game of Thrones

upraveno 14. června 2011 v Seriál Hra o trůny
Překvapivě dnes vyšel soundtrack Ramina Djawadiho ke Hře o trůny. Původně to bylo plánováno na dnešek, pak se to ale posunulo na 28. června 2011. A zničehonic došlo k vydání na iTunes.

imageČíst celý článek zde
12467

Komentáře

• upraveno 24. května 2012
    Kolikokoli napsal(a):

Tak ty deště (ty první, jen zpěv a ne příliš výrazná hudba) MUSÍ hrát při RW nebo při něčem podobném! Ty druhé se mi nelíbí.

Při čem jiným by ta skladba měla zaznít než u scény, během který mi Martin vyrval srdce a utek s ním do noci s kdákáním šílence :D
    svoa00 napsal(a):

Kolikokoli napsal(a):

Tak ty deště (ty první, jen zpěv a ne příliš výrazná hudba) MUSÍ hrát při RW nebo při něčem podobném! Ty druhé se mi nelíbí.

Při čem jiným by ta skladba měla zaznít než u scény, během který mi Martin vyrval srdce a utek s ním do noci s kdákáním šílence :D
    Tohle je dokonalý vyjádření mých emocí, díky, marně jsem hledala slova :)
    Naučím se jí nazpamět...deště mají sílu a teď i melodii :))
    Kachítos: taky jsem si říkala, že je to Jaime, ale je to tenhle týpek:
    Tady si můžete poslechnout další tracky:

http://www.youtube.com/channel/UCtX4d9z1C6PTLSN56a7a3oQ

Kromě Dešťů Kastameru se mi hodně líbí Pay the iron price a asi úplně nejlepší je IMHO Valar Morghulis.
    Chce to RW i Joffovu svatbu v jedné scéně... Začínalo by RW, kde by týpek začal zpívat tohle, stejně tak na Joffově svatbě. Pak by začala řežba na RW a jako protiklad by tam byli oslavující lidé na Joffově svatbě. Najednou by Cat podřízli, následoval by záběr, jak se Joff zakucká a konec série :D. Asi je to nereálné, ale kdyby to bylo takhle, tak bych si asi hodila mašli :D.
    Až teď mi došlo, co jsou Three Blasts. Ráno jsem byl asi ještě ospalej :-)
    Jo Pay The Iron Price je hodně dobra a Valar Morghulis taky. A Winterfell se mi líbí taky, ale to bude tím že podobná melodie je i v prvním soundtracku
    Vzhledem k tomu, že se vždy názvy vztahovaly k určité scéně (ke které také patřila melodie), napadá Vás něco k "I Will Keep You Safe"?

Jinak krom výše zmiňované se mi nejvíc líbí "Warrior of Light" a "Pay The Iron Price" (ale na tu jsem se těšila od prvního zaznění).
    Miss Utahraptor napsal(a):

Vzhledem k tomu, že se vždy názvy vztahovaly k určité scéně (ke které také patřila melodie), napadá Vás něco k "I Will Keep You Safe"?

Tyrion a Šae??
  • upraveno 25. května 2012
    a u Tyriona bude určitě i "One More Drink Before The War" XD
  • PhoebeaPhoebea I see you
    upraveno 25. května 2012
    Kolikokoli
    24. Květen 2012 - 15:13
    Kachítos: taky jsem si říkala, že je to Jaime, ale je to tenhle týpek:
    Já netušila, že Davos Mořský umí zpívat :D
    Takže tady je zodpovězení otázky, jestli už v seriálu zazněly Deště Kastameru.

Nemám sice moc dobrý hudební sluch, ale musím s autorem videa souhlasit...

Že by nám to hrálo na Černovodě? Pamatujete scénu z LotRa, kde Pip zpíval a v kontrastu byla ona bitva?...
    svoa00 napsal(a):

Takže tady je zodpovězení otázky, jestli už v seriálu zazněly Deště Kastameru.

Nemám sice moc dobrý hudební sluch, ale musím s autorem videa souhlasit...

A fakt to tam je.
    Epické veľdielo. Jeho zatiaľ najlepšia práca. Geniálna hra s motívmi. To a ešte omnoho viac je soundtrack Ramina Djawadiho k druhej sérii Game of Thrones.
    Alek napsal(a):

Až teď mi došlo, co jsou Three Blasts. Ráno jsem byl asi ještě ospalej :-)

Mně to došlo až teď (asi jsem pomalejší)... Předpokládám, že to bylo mohlo být finále druhé série... Navíc ta skladba je fakt hodně hustá. Úplně z toho čiší chlad a děs.
    Kachítos napsal(a):

a u Tyriona bude určitě i "One More Drink Before The War" XD

To bych možná čekal spíše u Cersei. Ta se v průběhu bitvy pěkně vyparádila... :-)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 25. května 2012
    Ha, Three Blasts, ja som hovoril, že druhú sériu ukončia tromi zatrúbeniami. Pekný divný koniec Prológu v knihe, to hej, ale až príliš záhadná scéna, aby niečo otvárala - dúfam, že to tým ukončia :)

EDIT: Hovoril v jednej zo svojich teórií :D

Ha, Three Blasts, ja som hovoril, že druhú sériu ukončia tromi zatrúbeniami. Pekný divný koniec Prológu v knihe, to hej, ale až príliš záhadná scéna, aby niečo otvárala - dúfam, že to tým ukončia :)

A tuto máš patentovanou? ;D
    upraveno 25. května 2012

:D :D áno, na Úrade patentácií v Rí(t)ši divov

A jako razítko otisk packy Cheshirského kocoura, který se na Tebe celou dobu zářivě šklebil. :D
    upraveno 25. května 2012

A jako razítko otisk packy Cheshirského kocoura, který se na Tebe celou dobu zářivě šklebil. :D
    Ani nevrav a úradník bol ten červ s červenou čapkou, čo furt húlil .D Len som si musel dávať pozor - srdcová kráľovná nemá rada papierovačky a má dosť drsné stráže.
    upraveno 25. května 2012
    A samozrejme som sa tam dostal cez klobúk klobúčnika z OUaT :D
    Bezva. Taky něco vymyslím a příště mě bereš s sebou. ;D
    upraveno 25. května 2012
    :D No len nezabúdaj na základné pravidlo. Pamätáš si ho ešte?
    Které?
    upraveno 25. května 2012
    Základné pravidlo cesty klobúčnikovým klobúkom... :)
    Jakože když budu chtít propašovat Chestera domů (abych ho mohla drbat za uchem a on mi ťapkal po sešitech), budeš muset zůstat? >;D
    upraveno 25. května 2012
    :D áno, to pravidlo: ,,Koľko osôb vstúpi, toľko ich aj vystúpi, nie viac, nie menej." Ale vieš ja mám aj osobný passport .D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.