Soundtrack Game of Thrones

upraveno 14. června 2011 v Seriál Hra o trůny
Překvapivě dnes vyšel soundtrack Ramina Djawadiho ke Hře o trůny. Původně to bylo plánováno na dnešek, pak se to ale posunulo na 28. června 2011. A zničehonic došlo k vydání na iTunes.

imageČíst celý článek zde
13567

Komentáře

• upraveno 5. března 2012
    pri seriáli, ktorému sa darí znelku len tak nemenia, je to návyk/trademark a pod. niektoré seriály dokonca takmer vôbec, iné po čase. got si myslím, že tie 3-4 sezóny čo vydrží (radšej budem skeptik) znelku nezmenia.

Vzhledem k nastavení z první série a možnosti s tím dále pracovat, jak se příběh vyvíjí, asi opravdu není důvod to nijak měnit.

Otázka je, jestli zůstává Djawadi - ale snad ano, o opaku bychom už věděli.
    Djawadi zostáva. A chvála starým bohom severu za to (opak by ma asi zabil).
  • upraveno 6. března 2012
    A to bylo někde potvrzený od HBO?
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 6. března 2012
    Ako povedal Alek: Ono sa to dá skvelo využiť, myslím, že len zmenia hrady, ktoré sa budú stavať, pridajú StoEnd, Pike a možno Riverrun, podľa toho, ako to spravia režiséri, zrejme celý boj proti Lannisterom nechajú aj s Robom v Riverrune. A potom dajú znova tie obruče ako sa rýchlo točia a preskokom preletia na koniec Esosu a tam dajú Quarth. A Winterfell v poslednej časti v tom intru zhorí :D
    Alek: Prečo by malo? Ako by tá správa vyzerala? "Djawadi stays in as a composer"? Pri seriáloch sa to nerobí, pri tých sa skladatelia menia naozaj iba málokedy. Djawadi dáva ukážky zo seriálu na svoju facebookovskú fan-page a potvrdilo mi to aj westeros.org. A ako už bolo povedané - zmenu skladateľa by sme už dávno vedeli.
    No westeros.org to taky spíš odhadoval. Ale po té šachovačce u první série a Djawadiho vytížení tomu prostě nevěřim, doku to nedostanu oficiálně :-)
  • upraveno 7. března 2012
    možno to tu už bolo ale toto je najlepší soundtrack :D
    to Mrcel17: tak ti asi nemohli být střízliví :-)
    hudra napsal(a):

to Mrcel17: tak ti asi nemohli být střízliví :-)

tak, tak :D
    Alek: Ver mi. Djawadi proste robí soundtrack aj ku druhej sérii. A vyťažený určite nie je (schválne si pozri, koľko má toho od roku 2009 ohudobneného taký Alexandre Desplat, to potom uvidíš vyťaženého človeka ;)). A ak by aj čírou náhodou bol, tak určite by sa nevzdal práve GoT, ktoré ho snáď preslávilo zatiaľ najviac, ale miesto toho by sa vykašlal buď na nelukratívne Breakout Kings alebo Person of Interest.
    Inak, perlička: Djawadi bude robiť hudbu k budúcoročnému epickému monster-trháku Guillerma del Tora "Pacific Rim". Sám del Toro zaraďuje jeho hudbu ku GoT medzi svoje najobľúbenejšie soundtracky uplynulých rokov.
    Macejko napsal(a):

GoT, ktoré ho snáď preslávilo zatiaľ najviac

jeho celkom preslávil aj Prison Break ale to je seriál z trošku inej kategórie a aj hodnotenia.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 7. března 2012
    Tu je to samý odborník :D
    Lord Gepeto napsal(a):

:D :D
    Djawadi je môj najobľúbenejší skladateľ (už z doby pred GoT), tak sa nediv, že ho mám naštudovaného ;)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 7. března 2012
    Mrcel17 napsal(a):

možno to tu už bolo ale toto je najlepší soundtrack :D

Sophie Turner [Sof Tenr] - Nojo, zase jsem to vyslovoval úplně blbě. :D
    to Montezuma: aj mne sa to stáva často :D
    úžasný mohl by tak začít jeden díl XD
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 21. května 2012
    To by se líbilo dračímu rytíři.
  • upraveno 24. května 2012
    Soundtrack k dvojce je na iTunes, bohužel ne českým. A vypadá to, že jde i stahovat, asi chyba Applu, sic hlásí, že má být až za týden. Sakra, lidi, já chci koupit, ne zase hledat někde kradenou verzi...

http://winteriscoming.net/2012/05/season-two-soundtrack-details-and-release-date/

Deště Kastameru: http://wicnet.tumblr.com/post/23655576387/tywinning-the-rains-of-castomere-by-the

Deště Kastameru... No řekněme, že znějí přesně tak, jak jsem čekala a můj oblíbenej song to nebude :) Omluvte mě, jestli jsem nepozorná divačka, ale v seriálu ještě ta skladba nezazněla, že ne? Předpokládám, že by mohla být leda někde ve scéně s Tywinem jako hudební podkres.
    Deště Kastameru se moc povedly. Úplně z toho mrazí, když si k tomu navíc představím RW... brrrr

Tyhle deště jsou fajn :)

Tyhle deště jsou fajn :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 24. května 2012
    Deště Kastameru se mi líbí a moc (sice se to neshoduje s mým přesvědčením, ale ten pán má skvělej hlas) :)
    svoa00 napsal(a):

Deště Kastameru... No řekněme, že znějí přesně tak, jak jsem čekala a můj oblíbenej song to nebude :) Omluvte mě, jestli jsem nepozorná divačka, ale v seriálu ještě ta skladba nezazněla, že ne? Předpokládám, že by mohla být leda někde ve scéně s Tywinem jako hudební podkres.

jj, možná nějaká prolínačka s Robbem/Talisou, případně s Domy Neumírajících. Je třeba tu píseň a příběh představit předem...
    Tak ty deště (ty první, jen zpěv a ne příliš výrazná hudba) MUSÍ hrát při RW nebo při něčem podobném! Ty druhé se mi nelíbí.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 24. května 2012
    U těch druhých mi vadí ten hudební nástroj (takový ten "vrzací klavírek"), protože mi je jeho zvuk nepříjemný.
    je možné si to někde poslechnout? třeba jen ukázky? jinak při prvním poslechu Deště Kastameru mi ten hlas zněl jako Jamie. nejspíš mám nějaké slyšiny. Ale je hezká
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.