Hra o trůny 3×09 – Deště Kastameru - Ice & Fire
Hra o trůny 3×09 – Deště Kastameru - Ice & Fire
Robb se představuje Walderu Freyovi, zatímco Edmure poznává svou nastávající. Jon čelí nejdrsnější zkoušce. Bran objevuje svůj dar. Daario a Jorah plánují dobytí Yunkai. Rod Freyů se spojuje s rodem Tullyů.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jinak díl se mi celkově líbil, Jon, Bran...supr, ale RW..
Co udělali s Černou rybou? Zajali ho? Zabili? Každopádně doufám, že před tím stačil sejmout pár Freyů...
Proč jde Rickon k Umberům? Jak moc tuhle linku změní do budoucna? Jestli o něm budou Umberové vědět, úplně to změní dynamiku na Severu. Mohli by zaujmout místo Manderlyů...
(A taky to vypadá, že nebude Coldhands :( )
RW se mnou neudělala nic, tím myslím vůbec nic (jen u Talisy jsem si řekla "konečně bude od ní pokoj"). Ty bláho, já bulím i u Dumba a teď nic. Aspoň, že u Šedého větra mi ukáply 2 slzy.
Nejvíc mě děsí, že mi na téhle epizodě přišly nejlepší výrazy Edmura a skvělí byli Walder Frey a Roose Bolton - což značí, že je něco hodně špatně.
Ale abych jen nerýpala, tak se mi moc líbí Ohař - přijde mi čím dál tím lepší a je to jeden z mých držáků seriálu. Rickon je super, s Ošou jsou oba parádní.
A teda udělat z Ygritte tupou slepici mi na jednu stranu (hádejte proč) přijde potěšující, ovšem na druhou úplně debilní.
Jinak taky nějak nechápu vynechání Coldhands. Místo debilního žvatlání o čarodějích,konceptu psaneho slova a spoilovani dveri pod zdi se ten cas mohl vysetrit na seznameni s Coldhands+by se znasobilo prekvapeni v nasledujici epizode (ctenari vi). Taky nasledne sceny s Coldhands by divaky udrzovaly v napeti kdo to vlastne je,jake jsou jeho zamery? A co je nejdulezitejsi,jeho postava by vzala jenom minimum vysilaciho casu,takze neni duvod ho vystrihat. Nerozumim.
Black fish si odejde, Bolton má kroužkovou košili a vadí to jen Cat, Ohař je ničeho nic v plné zbroji v hradu a nikomu nevadí atd.
RW: Proč při příjezdu nepršelo?
RW: Proč si o chleba nemohli říct?
RW: Představování dcer/vnuček a omluva.
RW: Walder... ach, Walder...
A už je to tu! Ještě, že postavám nevidíme do hlavy... "Ách, Dááário.... Óch, Dááário... On mi sáhl na ruku! ..." :roll:
Konečně aspoň trochu Rickona! Minulou sezónu jsem si ho oblíbila a tuhle pomalu jako by neexistoval.
Jojen mi začíná lézt na nervy.
Léto (stále ne šedivý) & Shaggy =
Jonův útěk.... :roll: Ygritte definitivně hlupačka. Já se tak těšila, až po něm bude střílet... =D
Jorah!!! Grey Worm!!! :dance:
RW: Žádná Walda, vytahující se svým úžasným sňatkem?! :'-(
RW: Ne, ne a ne! Tohle prostě nebyla Rudá svatba! Tohle byla průměrná filmová zabíjačka... :evil:
RW: A závěr? Podříznutá osmá (?) lady Frey? Cat bez šíleného smíchu a rozedrané tváře?
Stejně tak Igritt:
sfetovanejch negrů s kleštěma a letlampoučtenářů s kušemi a meči.GRRMosud je zlej a vždy připraven člověku bez slitování rozkopat bábovičky z písku, které si před tím pracně vystavěl. Jedná se jen o kousek skládačky, jen jedna z více událostí, které přetváří Jona ve vůdce, rozhodně ne o nejsilnější ani počáteční impuls (za ten by se možná dalo považovat prozření po příchodu k Noční hlídce, smrt Neda, smrt Qhorina...). Vlastně z mého pohledu seriál vztah Jona a Ygritte spíše degradoval a z Ygritte v mých očích zbytečně udělal ještě větší husu. Ale možná, že někomu může přijít jako známka drsnosti pubertální žvatlání o sexu a výhružky. Podle by se onu lásku jako trám dalo naznačit jinak, lépe. A určitě by to šlo i bez pohledu do Jonovy hlavy, tady ale vyhrává snaha o vytvoření "kůl" drsňačky Ygritte. Tímto bych to ze svojí strany utla :) tahle změna charakteru je pro mě neobhajitelná.A ano, můžu chtít maličkosti typu RW: Proč při příjezdu nepršelo?. Karstarkovi na popravě taky lilo a počasí zrovna u Svatby dost dotvářelo atmosféru.