Hra o trůny 3×09 – Deště Kastameru - Ice & Fire
![image](http://www.icefire.cz/wp-content/uploads/2012/10/hbo.png)
Robb se představuje Walderu Freyovi, zatímco Edmure poznává svou nastávající. Jon čelí nejdrsnější zkoušce. Bran objevuje svůj dar. Daario a Jorah plánují dobytí Yunkai. Rod Freyů se spojuje s rodem Tullyů.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jinak je dost matoucí, když si za vágním termínem "hodně dřív" představuješ pravěk, když je úzus takový, že Martin vytvořil svět ASoIaF jako téměř stoprocetně analogický k evropskému středověku.
2. Prečo by to musela brať z pohľadu stredoveku. Ak ide o stredovekú fantasy, môžeme používať taký príkladový koncept, ale rozhodne nebudeme nikoho nútiť si to predstavovať rovnako. Je to úplne iný svet. Ich ľudia nemusia byť v niektorých biologických ohľadoch rovnakí ako naši. Takisto tam je tá vec s dlhšími a kratšími letami a zimami - vec, ktorú neriešim, je to proste fantasy.
ad 2. reagoval jsem na tvrzení, že to Martin s věkem přehání.
a to je tak vše
Ale inak uznávam, že máš dobrý postreh.
No a ale ten samotný proces, to bylo hrozný, Cat byla, jako kdyby ji právě posedl ďábel, Robb vypadal, že ho to nějak nezajímá, že ho právě zabíjí, jenom Šedého větra mi bylo líto. Takže za mě spíš paleček dolů nežli naopak :-(