Hra o trůny 3×09 – Deště Kastameru - Ice & Fire

upraveno 9. června 2013 v 3. řada
imageHra o trůny 3×09 – Deště Kastameru - Ice & Fire

Robb se představuje Walderu Freyovi, zatímco Edmure poznává svou nastávající. Jon čelí nejdrsnější zkoušce. Bran objevuje svůj dar. Daario a Jorah plánují dobytí Yunkai. Rod Freyů se spojuje s rodem Tullyů.

Read the full story here

1246719

Komentáře

• @hejahjtdymaskovanej to mi připomíná konec Silent Hill, když ten démon vyvraždí cele městečko ale protože jsou vlastně zlí tak je to pro mne happy end :-D ale dobra uvaha
  • svoa00 napsal(a):

@Crocuta Tak zrovna Edmure je celkem přesný. Ani Martin ho nenapsal jako zrovna ten nejrychlejší šíp na bojišti, abych tak řekla.

To souhlasím, ale seriál všechny ty jeho slabiny zveličuje až na úroveň tragikomické karikatury. Edmur se přitom snaží, dělá co může a na co má a přitom je ustavičně peskován Robem, stíhán útrpností a špatně skrývaným pohrdáním své sestry a znechucením a pohrdáním zcela neskrývaným svého strýce. V tom posledním se seriál od knihy právě liší, protože v Bouři si sice Brynden o Edmurovi také myslí své, ale přesto je mu loajální a po bratrově smrti je svému synovci oporou jako první mezi jeho vazaly. V knize je mi Černá ryba vyloženě sympatický, v seriálu o poznání méně.
  • Blackfish napsal(a):

Nechápu proč tam nedají Lady Mormont, Jona Umbera a a radši plýtvají prachy na buzeranta co se v posteli s Lorasem nebo na konečnou popravu Ros.

No, Ros mne jako postava bavila, takže ten její úděl alá sv. Šebestián byl pro mne docela zajímavý, ale s tou buznou máš svatou pravdu, moje řeč!
  • @Bidnikovka Opravdu povedené video. Docela z něj zamrazí.
  • @Branislav_Gepeto Na druhou stranu aspoň nezničí další skvělou postavu.
  • @Everett_Young Jakože by ještě mohli zkazit Alayayu nebo Chatayu nebo jak se ta děvka jmenovala? U těch děvek by mi to z největší pravděpodobností asi nevadilo :-)
  • @Lady_Seans S děvkama ať si dělají co chtějí ale od Dacey ať dají ruce pryč :evil:
  • @Everett_Young Co udělali s Dacey? Já už jsem na seriál rezignovala, takže nemám přehled.
  • @Lady_Seans jen to, že ji vyškrtli ;)
  • Křiváci :evil:
  • @Lady_Seans Naštěstí jí tam vůbec nezmínili takže jí nic udělat nestihli, ale vsaď se že kdyby tam byla tak z ní nakonec ještě udělají
    Robbovu milenku která žárlí na Talisu a tak se spolčí s Freyem a na svatbě Talisu odpraví a pak až zemře Robb tak se radši zabije než by žila bez něj. Nebo ještě něco horšího.
    Já už se na to totiž dívám tak, že každá postava kterou vynechají je postava kterou nezk*rví...
  • @Everett_Young jůů, to by bylo hustý :)
  • @Phoebea Jo a taky docela podobný trapné americké zápletce, která s Písní nemá co do činění.
  • PhoebeaPhoebea I see you
    upraveno 28. května 2013
    @Lady_Seans to je ze života... Pracovala jsem na psychiatrii, to bys koukala...
    PS: mám ráda teatrální tragédie :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Everett_Young napsal(a):

@Branislav_Gepeto Na druhou stranu aspoň nezničí další skvělou postavu.

Hej, treba to brať optimisticky - keby tam bola Dacey, už dávno by obehala celý Robbov tábor, aby sme detailne spoznali celú severskú šľachtu a potom by tu už žiadne sťažovanie nebolo :) Všetci by boli spokojní a Dacey by odhalila toľko tajomstiev...
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 28. května 2013
    Jste mi připomněli. Hra o trůny:
    „Já nevím.“ Velice unaveně zavrtěl hlavou. „Lord Cerwyn má v úmyslu vzít svoji dceru na jih s námi. Aby mu prý vařila, říká. Theon si je jistý, že jednoho večera to děvče najdu ve svém loži.

Takový materiál přímo pro D+D připravený a oni i tímhle pohrdnou...
    :D Asi starnú
  • @Nevada a kdo tohle říká?
    Phoebea napsal(a):

@Nevada a kdo tohle říká?

Myslím že Robb to hovorí Catlyn
  • Robb to hovorí Branovi v jednej z Branovch kapitol
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Tak tak, Robb Branovi.
    Ahá, myslel som si, že je to jedna z jeho unavených rečí... Mám to akosi zafixované pre Cat. Asi som neočakával, že sa Robb bude o takýchto veciach baviť s dieťaťom.
  • Crocuta napsal(a):

@Bidnikovka Opravdu povedené video. Docela z něj zamrazí.

Děkuju :)
  • Bidnikovka napsal(a):

Crocuta napsal(a):

@Bidnikovka Opravdu povedené video. Docela z něj zamrazí.

Děkuju :)
    video bolo paradne 10bodov z 10
  • no, vypadá to, že nám přibude alespoň
    Wendel Manderly, kterého by měl hrát Oddie Braddell. Ale v seriálu doteď představen nebyl, takže nám vlastně bude fukt, až tam zařve.... škoda.... jinak, řekne Roose že Jaime posílá pozdrav, nebo to budou Lannisteři??? Tak to vlastě formuroval sám Jaime, a podle tracklistu k soundtrecku se jedna melodie jmenuje The Lannisters Send their regards.... hmmmm......
  • Jinak na imdb se objevil člověk, co tvrdí, že už tu epizodu viděl. V minulosti se v předstihu dostal i k Dextrovi nebo k Blackwater, a měl by to být ,,důvěryhodný,, zdroj...... na westerosu už to nějaký dobrák stihl vyspoilerovat(samozřejmě bez varování) ale Ran už tu diskuzi stopnul. Doufám, že jen troluje, ale radši se do pondělka vyhnětě všem těm diskuzím......
  • Jestli na celý hostině bude jenom Robb a Cat kdo tam zařvou z hlavních postav ,tak to řádně podělali.Navíc Černá ryba by to měl otočit zpět do Řekotočí...Vážně jestli tam nedaj alespon toho Umbera...
    Daenerys: CGI is expensive, you know
    Walder: Casting is expensive, you know
    Majster korenárov: Expedition is expensive, you know
    Ros: Whores are getting expensive as well, you know

Človeka by potom zaujímalo, kam tie peniaze idú.
  • @Branislav_Gepeto: Peníze šly na nahou scénu s Daenerys - v druhý sérii je vytrvale odmítala, tak jí asi museli připlatit...
  • Nevada napsal(a):

Přitom tu popravu mohli mít v další sérii jako jednoduchý logický krok

při útěku Sansy by ji Malíček střelil a hodil do moře
    . Ale ne, to musí ukázat, že Joffrey je takový kabrňák, že si troufne sám někoho zabít.
    Těch efektů tam bylo víc. „Ladder“ ;-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.