Hra o trůny 3×09 – Deště Kastameru - Ice & Fire

upraveno 9. června 2013 v 3. řada
imageHra o trůny 3×09 – Deště Kastameru - Ice & Fire

Robb se představuje Walderu Freyovi, zatímco Edmure poznává svou nastávající. Jon čelí nejdrsnější zkoušce. Bran objevuje svůj dar. Daario a Jorah plánují dobytí Yunkai. Rod Freyů se spojuje s rodem Tullyů.

Read the full story here

2456719

Komentáře

• @Krisa z vlastní zkušenosti :-k :?:
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @M1on Zkoušel jsi někdy dělat placku?
  • Asi to není podstatné, ale nebude další díl až v pondělí 3.6.?
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    baltim napsal(a):

Asi to není podstatné, ale nebude další díl až v pondělí 3.6.?

2.6. je myšleno vysílání v USA, 3.6. v ČR
  • @svoa00
    Čarodějnice a blbec mě rozesmáli :D Zrovna Catelyn mě v téhle sérii nijak nevadila, spíš ji tam bylo tak nějak málo ... ale i tak to podle mě bude šok a nějaké emoce určitě vytěží i z toho, že se všichni budou těšit až se Arya opět setká s mamkou a bráchou a ono nic :D (přesně na tohle jsem se těšila v knize, zvlášť po tom, co ta Aryina linka byla tak hrozně roztahaná ... jenže v té době jsem byla ještě naivní a netušila, že mi GRRM tuhle představu o štastném shledání rozmetá na kousky :D )
  • @LetztesBiest Jo, jasně, já jsem takovej smíšek :twisted: A ano, přesně to mě dostalo taky.
    Věděla jsem, co se chystá, ale nějak jsem doufala, že to Arya ještě stihne a přežije aspoň Catelyn.
  • @svoa00
    Ještě že to nestihla. Bylo by to sice hezké rodinné setkání, ale umřela by tam taky
    :'-(
  • už jsel viděl herečku která bude hrát Roslin...Edmure bude opravdu mile překvapen
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    DanielSvatoš napsal(a):

už jsel viděl herečku která bude hrát Roslin...Edmure bude opravdu mile překvapen

Ja som videl herečku, ktorá mala hrať Myrandu a bol som nemilo prekvapený
  • svoa00 napsal(a):

@LetztesBiest

Věděla jsem, co se chystá, ale nějak jsem doufala, že to Arya ještě stihne a přežije aspoň Catelyn.

No ona Catelyn vlastně nakonec "přežije", ale jinak, než většina doufala. :D

Jinak zdravím (poprvé) na tomto fóru. :)
  • Kromě toho jak zpracují RW, jsem taky dost zvědav na útěk Jona od divokých. To je další důležitý moment, který bude v dalším dílu...a zvláště když v GoT místo zákeřného magnara Styra vede divoké sympatický Tormund, tak se jim to myslím bude taky těžko navlíkat, tato zápletka. :D
  • upraveno 27. května 2013
    já se jenom vyloženě těším na RW
  • @Gildor napsal(a):

... Jinak zdravím (poprvé) na tomto fóru. :)

Vítej, vítej! Dáš si líh, nebo něco vostřejšího?! :D
  • MissUtahraptor napsal(a):

@Gildor napsal(a):

... Jinak zdravím (poprvé) na tomto fóru. :)

Vítej, vítej! Dáš si líh, nebo něco vostřejšího?! :D
    Díky...jenom Okenu. :D
    Gildor napsal(a):

Díky...jenom Okenu. :D

Doufám, že filtrovanou přes krajíc chleba
  • @Krisa ono se to musí před vypitím filtrovat? 8-O
    @Dreamer Jop, aspoň tak nás to učil chemikář na gymplu (chlebem se vyfiltrují nějaké ošklivé látky, které by se neměly tolik pít).
  • @Krisa Koukám, že Vás taky učili pěkné věci! Nám zas o chemii dával spočítat, kolik čistého alkoholu vypijeme v určitém množství whiskey a červeného. :D
  • @Gildor Ahoj Gildore, nehraješ náhodou Ikariam?
    @MissUtahraptor O chemických laborkách jsme destilovali červené víno - výsledek nám byl následně zabaven :)
  • @Krisa A druhý den nebyl vyučující k nalezení. =D
    image
    Pobavilo
  • ako si predstavujete finalnu scenu pri rw?? ja nejak asi takto:
    robba drzi par freyovcov, cat drzi nozom pod krkom mladeho freya...naraz pride roose, povie svoju zazracnu vetu (Jaime lannister sends his regards),zapichne robba a zacne hrat rains of castamere...prvy vers zaber na zomierajuceho robba, druhy catelyn podrezavajucu hrdlo malemu freyovi, treti na zmetok na svadbe, stvrty na edmura s ros, ako tam vstupia straze, piaty na zomierajuceho grey winda a siesty na sandora a aryu :)...to by bolo presne krasne podla mojich predstav
  • Everett_Young napsal(a):

@Gildor Ahoj Gildore, nehraješ náhodou Ikariam?

nn, to bude asi nějaký můj jmenovec :D
  • @stano
    A do toho vlítne řvoucí Talisa, držící Robba v náručí, která se potom změní (až po jeho smrti) na Lannisterského špeha a podřízne Catelyn. Do toho tam někdo někde picne pár komparzistů, které ani neznáme a potom Sandor pojede na koni, otočí k koně a pojede pryč.
    Everett_Young napsal(a):

@stano

A do toho vlítne řvoucí Talisa, držící Robba v náručí, která se potom změní (až po jeho smrti) na Lannisterského špeha a podřízne Catelyn. Do toho tam někdo někde picne pár komparzistů, které ani neznáme a potom Sandor pojede na koni, otočí k koně a pojede pryč.
    A Ros Reborn tam vlietne so zlatavou kušou a začne strieľať Freyov ako Andželína Džolí
    @MissUtahraptor Ne, nezvěstný nebyl, ale záhadně onemocněl =D

Kruci, teď mi došlo, že
    se nejvíc netěším na umírajícího zlovlčíčka, to nemůžu dát :'-(
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.