@Branislav_Gepeto mně se nelíbila už výměna vejcí na konci trojky :roll: tohle už nebyly ty vyčůrané krvelačné bestie z jedničky a dvojky, které mám tak ráda. Navíc představa další vraždící rybožravé potvory se mi taky ani trochu nelíbí, T-Rex je nenahraditelný. Nevím proč mají pocit, že v každém dalším filmu by měla být ještě větší obluda, než v tom předchozím. Kdyby raději pracovali s tím, co mají (například jako povedená scéna s "ptačí klecí" ve třetím parku) a nevymýšleli kraviny :wall:
@M1on Občasná preojekce zdarma pro uživatele. Tu a tam csfd pro své uživatele pořádá předpremiéry filmů, které jdou do kin. Jsi-li registrovaným uživatlem (nezaměňovat s registrovaným partnerstvím), můžeš se na takovou projekti přihlásit. Problém je, že přednost mají uživatelé s vysokým počtem bodů. Na včerejší pokud se pamatuju se dostal jako poslední uživatel, co měl bodů 29.
@Branislav_Gepeto Stejně dobře to může dostat 40 i 80. Podle úhlu pohledu a oboje bude odpovídat. Film má některý scény velmi dobrý, ale jejich spojování jaksi drhne.
@flanker.27 chtěl bych se zeptat, chystám se na WWZ někdy během příštích 3 dnů do Berouna a mam na výběr mezi 3D a klasikou .... upřimně mam raději klasiku (hlavně od te doby co jsem byl na 1. časti Relikvie smrti), ale někde jsem četl že zrovna u WWZ je 3D dost povedené, takže na jakém typu promítání jsi byl a jak se líbilo .... zajima mne čiste styl, ne film jako takový :-)
@Marek Nejsem příliš příznivcem 3D, byť je-li užito smysluplně ho neodmítám. Ale v tomhle filmu téměř určitě doporučuju "plochu", protože tam není nic, co by 3D vyžadovalo. Ba naopak, kromě některých leteckých záběrů jsou třeba veškeré akční scény snímané zblízka a dost nepřehledné, navíc povětšinou za tmy. jednoduše ve 3D dáš víc za lístek a míň uvidíš.
@flanker.27 chvíli jsem váhala jestli se jedná o ten samý Faunův Labyrit jako ten, který mě celou dobu sledování silně deprimoval, chvílemi děsil a nakonec rozplakal. Tím samozřejmě neříkám, že je to špatný film, právě naopak ;-)
Komentáře
Edit: A jak koukám na csfd, hodnocení je stejné, tedy ***
@Branislav_Gepeto Stejně dobře to může dostat 40 i 80. Podle úhlu pohledu a oboje bude odpovídat. Film má některý scény velmi dobrý, ale jejich spojování jaksi drhne.