BTW k těm poznámkám o hranicích - Bolivie kdysi sahala až k moři, ale tím, že neměla námořnictvo, si výrazně přispěla k tomu, že o něj ve válce s Chile přišla.
@Montezuma3 Chichichi, s tolika mnohem "jednoduššími" způsoby nechápu, jak to mohl Tolkien popisovat tak složitě... =D A lidi mu to pomalu sto let pořád žerou! :twisted:
@MissUtahraptor Videla si video Ako sa mal Pán Prsteňov skončiť? ,,Hahaha... Ísť na orloch bol perfektný nápad. Predstavte si, že by sme celú tu diaľku prešli pešo!" Boromir: ,,A to ešte nič nie je.... Predstavte si, že by pri tom niektorý z nás zomrel... Hahahahaha." =D
@flanker.27 Sklaní fandové majú smolu. Po internete aj behá, že je proste nekonečne veľa možností, ako by sa to dalo vyriešiť rýchlejšie, lepšie, bezpečnejšie :D Ale tak knihy musia byť...
Ten vzdušný výsadek na Orodruinu jsem navrhoval už kdysi před lety. Nazgůlové skončili spláchnutí Glorfindelem v rozvodněné řece a podle knihy a dodatků se vraceli do Mordoru celé týdny, takže by s tím nic nezmohli, plus samotná Hora osudu byla zcela nehlídaná.
Jediný zádrhel by mohl být rostoucí vliv prstenu, kterážto závislost má v místě pukliny cosi jako singularitu, a dokáže tak zblbnout úplně každého. Asi by se to tam muselo hodit z výšky, nebo tak něco :P
Komentáře
BTW k těm poznámkám o hranicích - Bolivie kdysi sahala až k moři, ale tím, že neměla námořnictvo, si výrazně přispěla k tomu, že o něj ve válce s Chile přišla.
A lidi mu to pomalu sto let pořád žerou! :twisted:
Videla si video Ako sa mal Pán Prsteňov skončiť?
,,Hahaha... Ísť na orloch bol perfektný nápad. Predstavte si, že by sme celú tu diaľku prešli pešo!"
Boromir: ,,A to ešte nič nie je.... Predstavte si, že by pri tom niektorý z nás zomrel... Hahahahaha."
=D
Většinou se mi jejich "lepší" řešení líbí. :D
Aj Hobitovské? :D
@flanker.27
Sklaní fandové majú smolu. Po internete aj behá, že je proste nekonečne veľa možností, ako by sa to dalo vyriešiť rýchlejšie, lepšie, bezpečnejšie :D Ale tak knihy musia byť...
Moje nejoblíbenější:
Již legendární:
Jediný zádrhel by mohl být rostoucí vliv prstenu, kterážto závislost má v místě pukliny cosi jako singularitu, a dokáže tak zblbnout úplně každého. Asi by se to tam muselo hodit z výšky, nebo tak něco :P