@MissUtahraptor Ja som až doteraz žil v tom, že to, čo je znakom raka je znak rýb 8-O Sedelo mi to viac na ryby.
Inak som Baryonyx - netuším, čo to je, ale Onyx by mal byť druh kameňa (? = Onyxia z WoW) - a Mei Long - takisto netuším, čo to je(tipujem, že som Krysa, zdalo sa mi, že to má byť myš, ale asi som Krysa)
@MissUtahraptor Ježiši, ten Mei Long je taký rozkošný jak tam spinká :D A hej, ja dokážem spať aj do jednej - predvčerom sa mi nedalo zaspať a od polnoci do pol siedmej som sa váľal v posteli... - takže to totálne sedí :D Som lenivý Targaryen
@flanker.27 Dík, vůbec tím nestrávím příštích několik hodin :D Ten poník je nějakej vybíravej, syčák jeden, vůbec nechce mít sladěnou hřívu s ocasem...
Komentáře
Ja som až doteraz žil v tom, že to, čo je znakom raka je znak rýb 8-O Sedelo mi to viac na ryby.
Inak som Baryonyx - netuším, čo to je, ale Onyx by mal byť druh kameňa (? = Onyxia z WoW) - a Mei Long - takisto netuším, čo to je(tipujem, že som Krysa, zdalo sa mi, že to má byť myš, ale asi som Krysa)
A hej, ja dokážem spať aj do jednej - predvčerom sa mi nedalo zaspať a od polnoci do pol siedmej som sa váľal v posteli... - takže to totálne sedí :D Som lenivý Targaryen
http://www.dolldivine.com/mlp-fim-pegasus-creator.php
Ten poník je nějakej vybíravej, syčák jeden, vůbec nechce mít sladěnou hřívu s ocasem...