Mně se Superman bez červených trenýrek docela líbil, Cavill je sympaťák, jen ta poslední destrukční půlhodina byla mírně unavující a celé to na mě bylo takové moc rychlé, takže jsem si nestihla pořádně vytvořit vztah téměř k žádné postavě včetně samotného Supermana, což je u filmu o konkrétním superhrdinovi trochu problém :( Star Trek se mi líbil o dost víc, Roboty vs. Ještěrky vynechávám, pořád mi to nic neříká a dál ještě v létě plánuji The Conjuring a pokračování Kick-Ass, i když to asi vychází až na podzim :-k
@Everett_Young Máš pravdu, zapomněla jsem, že za Batmana záporáka vždycky zabije někdo jiný nebo prostě nezachrání ;-)
@M1on Zaznamenala jsem, že existuje něco jako teaser, taková ukázka vize nového režiséra. Ta ukázka se ale údajně na veřejnost nikdy nedostane. Je v ní ale víceméně tohle - rytíř ve zbroje se pohybuje pouštní krajinou (Durotar?), která je podivně zeleně ozářená, v jedné chvíli se za ním objeví ork, se kterým začne bojovat, a ork nakonec vyhraje (nadržování Hordě! =D ) a vrhne se na kameru. Jestli z toho mám něco usuzovat, tak film se bude soustředit na lidi a orky a ostatní rasy uvidíme jenom sporadicky, pokud vůbec. Já chci svoje obří elfky s lukem a trpaslíky s puškou!
@Branislav_Gepeto Já bych především udělala animový film, protože na Warcraftu nic realistického není a některé prvky by šlo ve hraném filmu udělat jenom těžko. Chtěla bych vidět, jak v hraném filmu dělají Taureny... například. Ale jde samozřejmě o peníze a na ty je u hraného filmu větší šance.
@svoa00 No, dnes sa dá už skoro všetko spraviť cez CGI. Ak máš veľký rozpočet. Ale takisto si myslím, že animovaný by bol lepší. Aj keď ku WarCraftu sa hodí akurát tak kvalita trailerov pre datadisky a tie majú ár minút a tvoria ich celkom dlho. Taký dvojhodinový film by trval moc dlho...
@Thorar Hmm, nebylo by vtipné, kdyby ten dekapitovaný válečník byl ten původně přislíbený alianční hrdina, a film byl nakonec o něčem jiném, třeba o tom, jak je Horda silná, drsná a antihrdinská a vždycky zamete s těmi namyšlenými moralistickými zmetky z Aliance, kteří je samozřejmě napadli první? Tajně doufám, že Duncan Jones věnuje Alianci víc lásky než samotní tvůrci hry.
@Thorar Ten film, pokud vůbec vznikne, má potenciál. Bude mít schopného režiséra, bude mít rozpočet přes sto milionů dolarů a úmysl je v tom natočit fantasy film pro běžného diváka, ne jenom pro hráče. Všechno záleží na námětu (v ideálním případě by teda měli vynechat Chrise Metzena a jeho tým). A k WoWku se prosím nevracej, nic z toho, co jsem ve startovací verzi viděla, mě nepřesvědčilo, že si Blizzard zaslouží moje peníze jenom za lepší vybavení a zabití monstra týdne.
@Thorar Myslíš lidi, co komunikují skoro výhradně výrazem LOL? Hráčskou komunitu můžeš ignorovat, pokud chceš, tu chvíli v dungeonech a při raidech se to dá vydržet, a jediná chvíle, kdy jsem ostatní potřebovala při plnění úkolů, bylo posledních pár úkolů (zabití toho nemrtvého elfa) v Ghostlands. WoWko má spoustu problémů a to nejrozumější, co kdysi tvůrci mohli udělat, bylo upozadit existenci Aliance a Hordy. Nevidím důvod, proč by na některých územích nemohl člověk přijmout úkol od taurena (pokud nezahrnuje poškozování Aliance), zašla bych i tak daleko, že třeba trol by mohl přísahat věrnost Alianci (ale například orcký hráč by tu možnost neměl). Hráč je koneckonců žoldák a mělo by být na něm, jak daleko zajde. Ještě lepší by bylo, kdyby si třeba lidský čaroděj mohl v Ashenvale vybrat pomáhat Hordě, ale pak taky nést následky v tom, že jeho reputace s nočními elfy klesne na nepřátelskou úroveň a útočili by na něj. Bylo by to zajímavější než hraní na základní notu "ti druzí nejsou jako my".
@svoa00 Hrál jsem pár let na českém free serveru, to bylo ok. Uzavřená rozumná komunita. Pak jsem přešel na ofiko a zvolil to nejhorší. Drakthul server plný čechů a slováků. Hrůza, hrůza :-) Přešel jsem na jiný a o něco lepší. Jinak jsme hrál hodně solo. ale jak dojdeš na max, pvp přestane bavit, tak se dungům nevyhneš.
@svoa00 Nehledě na to pokud to uspěje, tak to bude první film založeneý na PC hře, který bude stát za to.Tím pádem Hollywood se začne zajímat o podobné projekty jako kdysi, když uspěli první spiderman a xmeni.
Komentáře
@M1on Zaznamenala jsem, že existuje něco jako teaser, taková ukázka vize nového režiséra. Ta ukázka se ale údajně na veřejnost nikdy nedostane. Je v ní ale víceméně tohle - rytíř ve zbroje se pohybuje pouštní krajinou (Durotar?), která je podivně zeleně ozářená, v jedné chvíli se za ním objeví ork, se kterým začne bojovat, a ork nakonec vyhraje (nadržování Hordě! =D ) a vrhne se na kameru. Jestli z toho mám něco usuzovat, tak film se bude soustředit na lidi a orky a ostatní rasy uvidíme jenom sporadicky, pokud vůbec. Já chci svoje obří elfky s lukem a trpaslíky s puškou!
A je i nějaký film složený z hlášek:
Ale vsadim se, že jsi to trefila :-D
Akorát to ve mě vyvolalo chuť vrátit se do WoWka... LEEEEEEEEEEEROY!
Já už nedokážu věřit :-)
Nevrátím, proto ten leeeeeroy, to jsou ty věci které mě od toho odradily. Specifická komunita lidí ve hře :-)
A to co píšeš mi na hře přesně taky chybělo.