Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1181182184186187394

Komentáře

• Pořád lepší než překládat Limonádový Joe jako Sodovkový Dežo. =D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Co je špatného na překladu Karlík a továrna na čokoládu? :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • @Krisa ale ne HP5 tá kniha je dosť rozsiahla a určite ne pre sedemročne dieťa ktoré by tomu asi ťažko pochopilo čo sa tam deje. Ono si može prečítať jednotku a dvojku poprípade trojku ale vyššie nie
  • @Draconos A co je špatného na Šmakovi? Vždyť to tak krásně sedí do odlehčené pohádkové atmosféry Hobita :)
    @Draconos Proč by sedmileté dítě nemělo pochopit HP? Sedmileté děti nejsou žádní trotlové, ale většinou už žáci 2. třídy. Možná HP5 nepřečte samo za týden, ale pochopí ho.
    Za předobraz si beru bratránka, kterému je 6 a o dinosaurech, vesmíru a vůbec toho ví nejvíc z rodiny, sám si hledá na internetu informace, které ho zajímají a dovolil si pochopit i hry, na které by neměl stačit (Osadníci, Hrady, Vlaky, Carcasonne, Canasta...), takže věřím, že HP by zmáknul.

Nemám to přesunout do diskuse o HP?
  • upraveno 13. srpna 2013
    @Dreamer V knihe mi to nevadilo ale ked predstavým epický bitku V Hobbit 2 proti drakovi a výkrik "Zabijte Šmaka!" :D No ale je pravda že do naších úst nepasuje ani Smaug :D
    @Krisa Výnimka potrvdzuje pravidlo ale HP určite není cielený na deti okolo 7 roku
  • Prečo vlastne prekladateľ/prekladateľka nepreložila aj mená hlavnej trojice (Hary,Ron,Hermiona)? Alebo taký Snape, sa aj po cz volal Snape? Nikdy som totiž nevidel cz dabovaný film alebo čítal český preklad
  • @JoeGyry Snape je Snape, a dokonca ani Longbottom není Dlouhoprdel (škoda :D ) Fudge je Popletal, Dementor Mozkomur a ešte pár zaujímavých je len si neviem spomenúť
  • To je o tom, že v té vaší východní hatmatilce je vám líno překládat. Já nemůžu za to, že jste neměli národní obrození :D Štůr to nevytrhne. :D

(Berte s nadsázkou bratia, nemám vás rád jen když se hraje hokej :) )
  • @Blackfish Stur s ceskym u je funny :)
  • upraveno 14. srpna 2013
  • Minule som tu písal že do netopierieho obleku sa má navliecť Orlando Bloom ale táto titulka na Fb má potešila oveľa viac

WARNER BROS are offering CHRISTIAN BALE BIG, BIG MONEY to return as BATMAN?

http://moviepilot.com/stories/1082767-christian-bale-offered-a-rumored-60-million-to-star-in-batman-vs-superman?stamp=37906&subscribe_to=711870&utm_campaign=rumor-warner-bros-offers-christian-bale-60-million-to-play-batman-again&utm_medium=facebook&utm_source=fb-stream-post
    @Draconos Nevěřím tomu, že by ChB znovu hrál Batmana, protože řekl, že ho už nikdy hrát nebude a on je "bůh" a ti nikdy nelžou =D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Krisa Ani bůh lží nelže? :-)
    @Montezuma3 Proto to bylo v závorce - není to nějaká vyšší postava, ale dokonalý člověk, který nelže, pouští stařenky sednout, zachraňuje zvířátka, nesmrdí, nepotí se, nemá lupy... =D
  • Ak chce Snyder pokračovať v kontinuite Dark Knighta a nadväzovať na Nolanove filmy tak by mal Batmana hrať Joseph Gordon-Levitt. Alebo to vymyslia tak že svet je v tak obrovskom nebezpečí že sa musel vrátiť starý Batman? :D to znie veľmi lacno
  • @JoeGyry Maju sa proti sebe biť čiže skor by bola možnosť že Brucovi drbne a napadne ho zničiť svet :D

@Krisa ale zmenia 60 milionov jeho názor? :D
  • @Krisa bol by som radšej ak by hej :D počkám si na oficiálne vyjadrenie, je možne že mu to ani neponúkli :D
  • Brucovi určite nedrbne. Zo všetkých prípadov kedy sa Batman postavil proti Supermanovi (ktoré som čítal/videl), bol stále Superman ten "zlý" (červený kryptonit, smrť Lois, Superman sa pokúša ovládnuť svet, Superman je bábka v rukách presidenta...). A už vôbec nedáva zmysel aby sa Nolanov Batman snažil ovládnuť svet keď všetko čo chcel bol pokoj a oddych s Catwoman. Jedine ak by Luthor dostal do rúk červený kryptonit a Batman by nejak musel zachraňovať situáciu vtedy si viem predstaviť žeby sa Bale ako Batman z Nolanovej trilógie vrátil. Veď uvidíme :)
    @Draconos Já taky nechci jiného Batmana než ChB, ale taky nechci, aby porušil to, co řekl... Tím chci naznačit, že už nikdy v mých očích nebude lepší Batman, než ChB z Nolanovy trilogie.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Já bych mu to odpustil, pokud by ten jeho návrat měl nějakou hlavu a patu...
    @Thorar Ne, ne, on to řekl a jeho slovo platí! Nerozbíjejte mi iluze :D
  • @JoeGyry Veď uvidíme :D ja som preto hovoril že Bruce bude "zlý" lebo Clark je hlavná postava ale nemožem sa dočkať :D teším sa a to
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Nevada Tohle ni nějak uniklo 8-O kouknu na to.
    @Nevada Úplně vidím zlou paní, která mi háže hračky do kanálu =D

ChB je jeden z mých nejoblíbenějších herců a jeho šišlání mi nevadí.
    upraveno 14. srpna 2013
    @Nevada :roll:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.